[İzmir - MT]

sen varsan gelirim..Gurubunu pek sevmiyorum da...:queen::queen::queen:

arkadaşım sen bir gel bakalım ::rantinp: bu grupta sevmediğin kim varmış :silent: bir yüzyüze ::pokey:: görüşelim bir çayımızı iç :cat: eğer anlaşamazsak biz seni evine kadar bırakırız ::stretche HADİ BAKİİİMM ::whip::

sen varsan gelirim..Gurubunu pek sevmiyorum da...:queen::queen::queen:

ben şahsen otomatik vitesli küçük tekerli motosiklet kullananları sevmiyorum ama çay ve semaver onlarda. gölgelerin gücü adına; köprüyü geçene kadar çay demledikleri sürece severim:queen::queen::queen:
haaaa kavurma da yapan olursa başımüstünde yeri var:queen::p:wiinkk:

ben şahsen otomatik vitesli küçük tekerli motosiklet kullananları sevmiyorum ama çay ve semaver onlarda. gölgelerin gücü adına; köprüyü geçene kadar çay demledikleri sürece severim:queen::queen::queen:

sayın diğer arkadaşım bizim çayımız herzaman sıcak ve şekerlidir :p kalbimiz ondan daha sıcaktır :cat: sende bir gel bakalım yüzünü görelim bir ifadeni alalım senin içinde çay karıştırmak için bir çomağımız vardır dahada istersen ŞİŞ bile buluruz senin için :mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Tekerimiz küçük ama işlevi büyük...:wiinkk:
Çoook kahrımızı çekti... :rendeer:
Bi tane YBR n var bi de biraz kemiklisinden....
Ne o ?..
Havan kime güzelim?... :wiinkk::p

saat 19 30 sonrası orada oluruz gece 23 39 a kadar takılırız. mekanı bilmiyorsan gurme restoran karşısı balıkçı barınağı ve turkuaz arkası :cat:

saat kaç gibi buluşmayı düşünüyorsunuz?

iş çıkışı 20-00 gibi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:38 ----------

:queen:

murat abi bak düğün olacak para lazım sana sen sat bana şu er- 5 i :)
makina gün yüzü görsün şöle bir farını jantını yıkayayım yüzü gözü açılsın.

sayın diğer arkadaşım bizim çayımız herzaman sıcak ve şekerlidir :p kalbimiz ondan daha sıcaktır :cat: sende bir gel bakalım yüzünü görelim bir ifadeni alalım senin içinde çay karıştırmak için bir çomağımız vardır dahada istersen ŞİŞ bile buluruz senin için :mrgreen:

ya çay güzelde bir de şu kaşık polemiği olmasa süper olacak. herkes ipli kaşık yapsın boynuna assın:queen:

Tekerimiz küçük ama işlevi büyük...:wiinkk:
Çoook kahrımızı çekti... :rendeer:
Bi tane YBR n var bi de biraz kemiklisinden....
Ne o ?..
Havan kime güzelim?... :wiinkk::p

tabiii baba fazera biner ve gazı açar. 4 silindir ne de olsa:queen::queen::queen:

saat 19 30 sonrası orada oluruz gece 23 39 a kadar takılırız. mekanı bilmiyorsan gurme restoran karşısı balıkçı barınağı ve turkuaz arkası :cat:

herşey tamam da bu 23:39 komik geldi bana:p

murat abi bak düğün olacak para lazım sana sen sat bana şu er- 5 i :)
makina gün yüzü görsün şöle bir farını jantını yıkayayım yüzü gözü açılsın.

sen yıkamak istiyorsan vereyim yıka. illa üstüne mi alıp yıkayacaksın:queen::queen:

Ecza deposuna A2 ehliyetli motokurye aranıyor

Ecza deposuna, izmirde ikamet eden motokurye alınacaktır. Tel : 278 53 85

ya çay güzelde bir de şu kaşık polemiği olmasa süper olacak. herkes ipli kaşık yapsın boynuna assın:queen:

tabiii baba fazera biner ve gazı açar. 4 silindir ne de olsa:queen::queen::queen:

herşey tamam da bu 23:39 komik geldi bana:p

sen yıkamak istiyorsan vereyim yıka. illa üstüne mi alıp yıkayacaksın:queen::queen:

iki teker bu kazası var belası var :)

Merhaba tüm İzmirli kardeşlerime:rendeer:
Epeydir uğramıyorum buralara..umarım herkesin sağlığı ve sıhhati yerindedir??

Herkeze merhabalar; eskiden sık sık gezi ve toplantılar yapardık. Yakın zamanlarda toplantı vs olacakmı :)
Uzun zaman oldu görüşmeyeli herkezi tekrar bir arada görmek dileğiyle iyi akşamlar. :wiinkk:

24 ekim 2010 oto drag yarışları
29 -30-31 ekim tarihlerinde de endo kupası 6 ayak yarışları (final ) mevcuttur. ilgilenen arkadaşlara duyurulur..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar