karabağlar daki alışveriş merkezin de pazar günü izmir radyolarından birinin karting turnuvası olacak.Güzel bi etkinlik olacak gibi müsait olursam bende gelirim..
benim kafam karıştı:silent: toplantı ne zaman? karting ne zaman ?manisamı izmir mi? enduro yarışlarıda güzel olur görmek gerek .takvimi açıklayın yapalım bişiler gerci hava yağmurlu ama olsun.
bu arada kartingte rakip tanımam hiç yapmadım ama öle bi his var içimde.fuarda carpışan arabalada cok tecrübem vardır:cherry::cherry: pek bi fark olcağını düşünmüyorum tek fark çarpmamak:cherry::cherry:
KadZe açıklamalarına bayıldımİşletmecisi olduğunu düşünüp,ortaya pis bi düşünce salanın alnını karışlarız merak etme,tanıyoruz artık seni böyle açıklamalara gerek yok :wiinkk: Pist gerçekten güzelmiş.Bu hafta İzmir içi olsun ama bir sonra ki karting ya da başka etkinliği manisa da yapabiliriz :cat: Güzel de olur.. Manisa nın garsonlarıyla uğraşmayalı baya oldu
(Eski buluşmalarda bir hayli hareketlilik katmıştı garsonlar,bilen bilir
)
Serhat,tekrar hoşgeldin :cat:
Manisa nın garsonlarıyla uğraşmayalı baya oldu(Eski buluşmalarda bir hayli hareketlilik katmıştı garsonlar,bilen bilir
)
İçimden bir his tüm sorularının cevabı şu linkte diyor :cherry: ;
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-duyurulari/70253-%5Bmt-izmir%5D-hepimiz-hizliyiz-hepimiz-ofkeliyiz-karting-bulusmasi-11-aralik-cuma.html
İçimden bir diğer his de ben varken iddialı olma diyor,pis yarışır o da sonuç vermezse pis çamur yaparım ::meleeek:
Karmacoma dan yine guinness rekoru bekliyoruzÖnceki rekor da kendisinde :mrgreen:::belge::
Kocaayak a uygun bir otoparkı var,ama ona uygun bir pisti yok,piste onunla girme aman diyim :mrgreen:
belgelerim sendemi duruyo, tarihi rekorum belgelenmişti biliyosun :mrgreen: rekoru egale etmek için her türlü vasıtayı deneyebilirim ::146::
bu sefer sana çim biçme makinesi verelim sen onunlada rekor kırarsın,ne de olsa 2si de 2 zamanlı:cherry:
bi tek zaman yeter , uygun zamanı bulunca her türlü kırarım :bounce::queen:![]()
hay nerden aklıma getirdin gece gece. ne çekmişti garson bizden. hoş biz mi ondan çektik o mu bizden onu kesin söyliyemiyorum. tek bildiğim çöp şiş istedim köfte yedim mangalda pişmiş soğan istedim sade pide geldi. çay istedim fanta getirmişti. demli çay diyorum acı biber anlıyordu.
hey allahım ne gündü yaw:queen:
Jandarmanın alaaaylarıı koğuştur koğuuşturr![]()
Wallace cumartesi gününden itibaren Denizli de kısa dönem jandarma olarak vatani görevini yapmaya gidecek.
Şimdiden hayırlı tezkereler kendisine :cat:
nisanda bir denizli gezisi yapacağız demekki WALLACE jandarma gezisi :queen: