[İzmir - MT]

herkese merhaba mersinli de bulunan restorana

dürüst ve güvenilir A2 ehliyetli kurye aranıyor.

diğer mevzular yüz yüze konuşulacaktır.

telefon 0506 959 13 83 burak

kardeşim teşekkür ederim. güzel süpriz oldu. güzelde yedik içtik ama seni kesmedi anlaşılan geceye devam ettin:queen:

vay vay kimler gelmiş. seninde kutlu olsun koçum abicim yirmiüçüm:rendeer:

ben aralıklarla takip ediyorum ...
organizasyonlarınıza pek katılamasam bile , burada da sevdiğim birçok motorcu kardeşim var...:cat:
herkese selamlar..

Moderatör (forrap)
Herkese iyi geceler..

Haftaya güzel bir buluşma yaparız kanımca.. :wiinkk:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Lem hasan...2.33 saniyede ki darbeden sonra allak bullak oldum lam... O nasıl bir çarpma idi... Zaten kollar bitik vazyetteydi birde yandan darbe ağır geldi... :p

Daha kalabalık bir organizasyon lazım.... :cat:

Moderatör (forrap)
şöyle küçük bir kaçamak yaptık dün gece .. Karabağlar burda marketin altında carting pistine gittik. benim ilk denemem di. Haftaya buraya da bir etkinlik düşünülebilir. 10 dakikası 10 lira kapalı alan pisti.. yanlamak her daim.
bir örnek : http://www.izlesene.com/video/amator-mti-carting-2009/1302267

Ben bayramdan bir hafta önce söylemiştim,gidip konuşmuştum orayla.Bir sonra ki hafta buluşma düşüncesinin adresi orası..Haftaya yani.
Güzel bir pisti var,fiyatları da oldukça uygun.Adam fazladan süre ekleyeceğini de söyledi kıyak olarak.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ben bayramdan bir hafta önce söylemiştim,gidip konuşmuştum orayla.Bir sonra ki hafta buluşma düşüncesinin adresi orası..Haftaya yani.
Güzel bir pisti var,fiyatları da oldukça uygun.Adam fazladan süre ekleyeceğini de söyledi kıyak olarak.

Ekliyor canım..Ama hiç iyi olmuyor.... Kollar dayanmıyor ... :queen::queen::queen:

Hatta 3 turdan sonra adam bayrak sallasada pite girsem diyorsun.. :queen::queen::queen::queen:

Her türlü karting etkinliğini destekliyorum.Çok keyifli.Hatta isterseniz Manisa daki piste beklerim uzun zamandır bende gitmiyorum :)

Video da ki araçlar gördüğüm kadarıyla rimo nun 6 bg lik araçları. Kaymaklı dediğimiz yada benim uydurduğum :) tarz zeminde tokyo drift tadında keyifli oluyor ancak temiz asvalta çok iyi bir tutuş sağlıyor ve çok daha keyifli oluyor şahsi fikrim. Ayrıca bizim burda kullandığımız araçlar yine rimo nun 9 bg araçları ve fiyatta 8 dk 10 liraydı yanlış hatırlamıyorsam ama gidip fiyat konusunda görüşebilirim az çok samimiyetimiz var artık yollarını aşındırdık git gel :)

Birkaç resim ekleyebilirim pistten isteyen olursa. Ayrıca şunu belirteyim işletmeciyle arkadaşlık dışında bi samimiyetim yoktur :) Tanıyan arkadaşlar bilir işletmecisi falan değilim :)

kadze manisa da olabilir aslında.. hem izmir met manisa mt yi ziyarete de gelmiş olur . hem manisada gidilecek daha başka mekanlarda vardır. bu bizim gittiğimiz yakın mesafe olayı tabi bizim için :)

Tabi ya hep ben mi sizin misafiriniz olucam :) Biraz da ben sizi ağırlıyayım dimi :) Her zaman beklerim.
Pisten birkaç foto ama son halinin resmini çekmemişim. İkinci resimde kırmızı oklarla gösterdiğim kısma kadar uzatıldı şuanda ve orada 2 şikan var.

DSCF1726.jpg

DSCF1729.jpg

DSCF1910.jpg

asdasd.jpg

Günaydınnnn :)

Şimdi diyeceksiniz bu kim ulan ? :)
MT'nin eski fırlamalarından birisiyim :p

4 aydır İzmir'deyim. Yurdumun internetindeki problemlerden dolayı siteye giremiyordum.
Ama bundan sonra başınıza bela olucammm !! :bounce:

Moderatör (forrap)
KadZe açıklamalarına bayıldım :) İşletmecisi olduğunu düşünüp,ortaya pis bi düşünce salanın alnını karışlarız merak etme,tanıyoruz artık seni böyle açıklamalara gerek yok :wiinkk: Pist gerçekten güzelmiş.Bu hafta İzmir içi olsun ama bir sonra ki karting ya da başka etkinliği manisa da yapabiliriz :cat: Güzel de olur.. Manisa nın garsonlarıyla uğraşmayalı baya oldu :p(Eski buluşmalarda bir hayli hareketlilik katmıştı garsonlar,bilen bilir :))

Serhat,tekrar hoşgeldin :cat:

karabağlar daki alışveriş merkezin de pazar günü izmir radyolarından birinin karting turnuvası olacak.Güzel bi etkinlik olacak gibi müsait olursam bende gelirim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar