asıl senin sesin cıkmıyor Mert ve sen yok oldunuz :silent: :wiinkk:
ben burdayım hep herzamn biliyosun paşam
asıl senin sesin cıkmıyor Mert ve sen yok oldunuz :silent: :wiinkk:
Motoran'dan şikayetçiyim Sym Wolf Classic 125 modeline sahibim aldıktan 2 ay sonra devir saati bozuldu çalıştırınca 6 bin devire gelip orda kalıyo motoru 0 almıştım o yüzden garantisi devam ediyo aldığım yer doğa motor tama dedi değiştirelim distribütöre parça sipariş verdi ama 4 aydır hala parça gelmedi ayıptır ya.Fabrikası İzmir'de diye aldık parça problemi olursa rahat hallederiz diye.Fabrikaya da gittim Ağustos ayında Satış sonrası hizmetler müd le görüştüm bana 15 gün içinde gelir ama 75 gün oldu ses yok yalan söylemiş bir de bahanesi biz bu motoru ithal etmedik bizden önceki firma ithal etti o yüzden elimizde parça yok olur mu kardeşim böyle şey sen bi distribütörlük alıyorsan herşeyini sağlamak zorundasın kanunen böyle saçma bahane mi olur en az 10 yıl parça sağlamak zorundasın zaten Taiwan'a fabiraksına da şikayet ettim mail gönderdim.
Motoran'dan şikayetçiyim Sym Wolf Classic 125 modeline sahibim aldıktan 2 ay sonra devir saati bozuldu çalıştırınca 6 bin devire gelip orda kalıyo motoru 0 almıştım o yüzden garantisi devam ediyo aldığım yer doğa motor tama dedi değiştirelim distribütöre parça sipariş verdi ama 4 aydır hala parça gelmedi ayıptır ya.Fabrikası İzmir'de diye aldık parça problemi olursa rahat hallederiz diye.Fabrikaya da gittim Ağustos ayında Satış sonrası hizmetler müd le görüştüm bana 15 gün içinde gelir ama 75 gün oldu ses yok yalan söylemiş bir de bahanesi biz bu motoru ithal etmedik bizden önceki firma ithal etti o yüzden elimizde parça yok olur mu kardeşim böyle şey sen bi distribütörlük alıyorsan herşeyini sağlamak zorundasın kanunen böyle saçma bahane mi olur en az 10 yıl parça sağlamak zorundasın zaten Taiwan'a fabiraksına da şikayet ettim mail gönderdim.
Bu izmirin kedileride ne rahata düşkünmüş edremitte durur kapıın önünde bir kedi yanaşmaz izmirde motor kedi motel oldu biri gelir oturur biri koltuğa işer her sabah ayrı dert.
bana izmir buca da iyi bi tamirci veya servis önerebilirmisiniz ? şimdiden teşekür ederim
motorcu tufan var kucuk oto sanayi içinde heykel tarafında
Bizim mahallenin kedileri motora benden çok biniyorlar.. :queen: bir kere denk geldi ... yere kadar kovaladım ama fayda etmedi. ertesi gün kontrol ettim değişen bişey yok gece gene benim motorda sabahlamış..:queen:
1.Naftalin kullanın arkadaşlar azda olsa işe yarıyor:cat:
Naftalini koyduğunuz bez keseyi koltuğa iyi sabitlerseniz aşağaya atamazlar ve burunları çok keskin olduğu için seleye pek yanaşamazlar:wiinkk:
2.Oda spreyleride işe yarıyormuş ben denemedim:silent:
ben hiç motorun üstündeyken yakalayamadm abi yaama bi yakalarsam
![]()