[İzmir - MT]

Bu izmirin kedileride ne rahata düşkünmüş edremitte durur kapıın önünde bir kedi yanaşmaz izmirde motor kedi motel oldu biri gelir oturur biri koltuğa işer her sabah ayrı dert.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Herkese hayırlı işler... Sessiz kalmış buralar... :pale:

amma yağmur var yaaa... muayeneye gittim de dönüşte yağmura yakalandım... Soğuk yok ama inanılmaz yağmur vardı ya

Motoran'dan şikayetçiyim Sym Wolf Classic 125 modeline sahibim aldıktan 2 ay sonra devir saati bozuldu çalıştırınca 6 bin devire gelip orda kalıyo motoru 0 almıştım o yüzden garantisi devam ediyo aldığım yer doğa motor tama dedi değiştirelim distribütöre parça sipariş verdi ama 4 aydır hala parça gelmedi ayıptır ya.Fabrikası İzmir'de diye aldık parça problemi olursa rahat hallederiz diye.Fabrikaya da gittim Ağustos ayında Satış sonrası hizmetler müd le görüştüm bana 15 gün içinde gelir ama 75 gün oldu ses yok yalan söylemiş bir de bahanesi biz bu motoru ithal etmedik bizden önceki firma ithal etti o yüzden elimizde parça yok olur mu kardeşim böyle şey sen bi distribütörlük alıyorsan herşeyini sağlamak zorundasın kanunen böyle saçma bahane mi olur en az 10 yıl parça sağlamak zorundasın zaten Taiwan'a fabiraksına da şikayet ettim mail gönderdim.

Motoran'dan şikayetçiyim Sym Wolf Classic 125 modeline sahibim aldıktan 2 ay sonra devir saati bozuldu çalıştırınca 6 bin devire gelip orda kalıyo motoru 0 almıştım o yüzden garantisi devam ediyo aldığım yer doğa motor tama dedi değiştirelim distribütöre parça sipariş verdi ama 4 aydır hala parça gelmedi ayıptır ya.Fabrikası İzmir'de diye aldık parça problemi olursa rahat hallederiz diye.Fabrikaya da gittim Ağustos ayında Satış sonrası hizmetler müd le görüştüm bana 15 gün içinde gelir ama 75 gün oldu ses yok yalan söylemiş bir de bahanesi biz bu motoru ithal etmedik bizden önceki firma ithal etti o yüzden elimizde parça yok olur mu kardeşim böyle şey sen bi distribütörlük alıyorsan herşeyini sağlamak zorundasın kanunen böyle saçma bahane mi olur en az 10 yıl parça sağlamak zorundasın zaten Taiwan'a fabiraksına da şikayet ettim mail gönderdim.

dogru sölüyosun...

Haklısın dostum tüketici mahkemesine başvurmanı tavsiye ederim :cat:

öncelikle geçmiş olsun, bunu izmir sayfasına yazman eminim yetkili birinin okumasını sağlar ve sorununa çare olur

bana izmir buca da iyi bi tamirci veya servis önerebilirmisiniz ? şimdiden teşekür ederim

rif

Bu izmirin kedileride ne rahata düşkünmüş edremitte durur kapıın önünde bir kedi yanaşmaz izmirde motor kedi motel oldu biri gelir oturur biri koltuğa işer her sabah ayrı dert.

Katılıyorum abi, benim koltukta hep pati izleri var ayrıca kontağın olduğu yere kedi işemiş resmen fantezi yapmış ya :D

Bizim mahallenin kedileri motora benden çok biniyorlar.. :queen: bir kere denk geldi ... yere kadar kovaladım ama fayda etmedi. ertesi gün kontrol ettim değişen bişey yok gece gene benim motorda sabahlamış..:queen:

rif

Bizim mahallenin kedileri motora benden çok biniyorlar.. :queen: bir kere denk geldi ... yere kadar kovaladım ama fayda etmedi. ertesi gün kontrol ettim değişen bişey yok gece gene benim motorda sabahlamış..:queen:

ben hiç motorun üstündeyken yakalayamadm abi ya :D ama bi yakalarsam :D

1.Naftalin kullanın arkadaşlar azda olsa işe yarıyor:cat:

Naftalini koyduğunuz bez keseyi koltuğa iyi sabitlerseniz aşağaya atamazlar ve burunları çok keskin olduğu için seleye pek yanaşamazlar:wiinkk:

2.Oda spreyleride işe yarıyormuş ben denemedim:silent:

1.Naftalin kullanın arkadaşlar azda olsa işe yarıyor:cat:

Naftalini koyduğunuz bez keseyi koltuğa iyi sabitlerseniz aşağaya atamazlar ve burunları çok keskin olduğu için seleye pek yanaşamazlar:wiinkk:

2.Oda spreyleride işe yarıyormuş ben denemedim:silent:

hazırladıgınız naftalın keselerini motorunuzun üstüne koydugunuzda %100 işe yarıyor
bir arkadasım tarafından test edilmiştir :cat:

ben hiç motorun üstündeyken yakalayamadm abi ya :D ama bi yakalarsam :D

bence motorun zerinde yakalamaman isabet olmuş . ürktüğü anda tırnaklarını boyaya geçirir keratalar.
Pazarlama şirketinde çalışıyordum. Araba ile dolaşıyordum. Her durduğum müşteri de kaputun sıcaklığından dolayı 3-5 kedi üzerinde oluyordu. dediğin gibi kızıpüzerlerine yürüdüm kaput haritaya döndü. kaçarken patinaj çktiler kaputta. Allahtan araba rent a car dı :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Pazar günü yani yarın Pınarbaşında yarışlar var..Süper moto ve 600 de Kenan yarışacak..Kaçırmayın derim....

Seyretmesi ayrı bir keyif... :cat: İzmirdeki Kendini hızlı sananlara rakip çıktı.... :queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar