[İzmir - MT]

sahaya giderken solda bakkall var abi ordan alrızz naci abi ayıpsın ya hakem olursun sende :queen:

tamam o zmn ..metin im....organize olun ..musait olursam muhakkak ordayım...:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:18 PM ----------

alkol alıp motor kullanmak :farao::farao:

sen de dene ..valla süper oluyo. :bounce: .çakır olunca altındaki makinayı hayabusa zannediyosun ..kısa bir süreliğine....:queen:

evet beyler halısahayı nerde ayarlıcaz izmirde mi yoksa çeşmealtında mı?
ona göre topigimizi açalım...:rendeer:

alıp kullanmazsın sende olur biter bikerboyum35im:queen:

:):) neyse bildiğiniz şekilde devam edin....

sen de dene ..valla süper oluyo. :bounce: .çakır olunca altındaki makinayı hayabusa zannediyosun ..kısa bir süreliğine....:queen:

Yok be abi ben almıyım alanada mani olmiyim alkol alırım almam değil( en fazla 1 bira) aldıktan sonra minimum 1-1:30 saat sonra motora binerim...
Beni seven düşünen bana değer veren insanları üzmeye hakkım yok... Hayabusayada bindik 50 lik motora da ben an'me bineyim trıs trıs gideyim evime.... Size de afiyet olsun....

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Her Türlü turnuvaya kayılınır..... :p

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
alp_tunay, extreme1925+

Hadi yapın bişeyler... Bakmayla olmuyor....:wiinkk:

abi ya kusura bakma kızmada showda yapmayalım en azında yeri gelmiştir içmişsindir ya sonra alkolün etkisi geçincede binmişsindir motoruna:rendeer:

Yok be abi ben almıyım alanada mani olmiyim alkol alırım almam değil( en fazla 1 bira) aldıktan sonra minimum 1-1:30 saat sonra motora binerim...
Beni seven düşünen bana değer veren insanları üzmeye hakkım yok... Hayabusayada bindik 50 lik motora da ben an'me bineyim trıs trıs gideyim evime.... Size de afiyet olsun....

zaten maç 1 saat sürüyo eger böle bi haftasonu etkinligini çeşmealtında yaparsakta maçtan sonra balıga gideriz sabaha kadar balık tutarız kova kova içsekte bişe dimi:queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
zaten maç 1 saat sürüyo eger böle bi haftasonu etkinligini çeşmealtında yaparsakta maçtan sonra balıga gideriz sabaha kadar balık tutarız kova kova içsekte bişe dimi:queen::queen:

Yaw illa içecen yani.... :wiinkk::p:p
İçmesek olmaz mı?.... :cherry::cherry:

Ekonomiye başka şekilde destek verelim... Et alalım kasapların piyasası canlansın.... :queen::queen::queen:

Yaw illa içecen yani.... :wiinkk::p:p
İçmesek olmaz mı?.... :cherry::cherry:

Ekonomiye başka şekilde destek verelim... Et alalım kasapların piyasası canlansın.... :queen::queen::queen:

içmk isteyen içer yaw büyütmeyelim kafa bulup kendini dagıtcak adam aramızda yok zaten motora bincekse adabıyla yeterince içer be abi:queen::queen:

nasıl istersen öle şekil veririz ayıpsınız:queen:

Her Türlü turnuvaya kayılınır..... :p

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
alp_tunay, extreme1925+
Hadi yapın bişeyler... Bakmayla olmuyor....:wiinkk:

1-2gün sıkı takip edemedim bir sürü mesaj yazılmış yaa :cherry:

izlemeyi severim sevmesine 2tane de biramı içer otobusle gelirim evime :bounce:
tanıdık halı saha yok ki herkes araştırsın yogun istek üzerine başlıgını da metin açar olay bitmiştir :cherry:

Metin maçınızı İzmirde yapın hem maç yapacaksınız hem de balık tutacaksınız sonra İzmir e kadar sürünecek millet,Urla işi biraz yaş gibi :wiinkk:

Son düzenleme:
1-2gün sıkı takip edemedim bir sürü mesaj yazılmış yaa :cherry:

izlemeyi severim sevmesine 2tane de biramı içer otobusle gelirim evime :bounce:
tanıdık halı saha yok ki herkes araştırsın yogun istek üzerine başlıgını da metin açar olay bitmiştir :cherry:

Metin maçınızı İzmirde yapın hem maç yapacaksınız hem de balık tutacaksınız sonra İzmir e kadar sürünecek millet,Urla işi biraz yaş gibi :wiinkk:

valla abi benim izmirde tanıdıgım yok izmirde halı sahayı bilen bi arkadaşımız ayarlasın ha yok urla olsu derseniz her türlü ortamı yaparım c.tesi gecesi unutulmaz olur mangal çay bira votka balık halı saha süper olur karar size bana herşey uyar biliyosunuz yani:queen::queen:

:cat::cat: kardeşim zaten bizde aynı senin düşündüğün gibi yapıyoruz..bunlar işin makarası..öteki türlü olsa buna en çok ben karşı çıkarım..anlıcan biraz latife yaptım sana.....:cat:

arkadaslar c.tesi sabahtan mert le (wert_35) cıkıp biraz yol yapmak istiyoruz.isteyen arzu eden bize katılabilir.güzergah belirlemedik tekliflere acığız.:cat::cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:32 PM ----------

mert ne dersin alalım mı böle bişi ?? fiyatta bişilerde yaptırırız forumdasız sonuçta.ne dersin??
http://www.motosiklet.net/forum/sat...ri/68468-motosiklet-telsizi-2-adet-voxlu.html

arkadaslar c.tesi sabahtan mert le (wert_35) cıkıp biraz yol yapmak istiyoruz.isteyen arzu eden bize katılabilir.güzergah belirlemedik tekliflere acığız.:cat::cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:32 PM ----------

mert ne dersin alalım mı böle bişi ?? fiyatta bişilerde yaptırırız forumdasız sonuçta.ne dersin??
http://www.motosiklet.net/forum/sat...ri/68468-motosiklet-telsizi-2-adet-voxlu.html

Naci Abi sana bi gezi borcumuz vardı bunu bi düşün istersen Oğuz abi sende düşün bence:p:cat::rendeer:

baktım abi alet güzele benziyo ama fiyat biraz pahalı gibi ben daha ucuza bişiler bulmuştum konuşuruz bi ara bide bunun kulaklık mic seti kaska takmalı olandan ben öbür türlü bişi alcam kulaklıklı gerçi bunada takılır heralde nese konuşuruz işte:cat:

cumartesi bizde viper75imle beraber yola çıkacağız. ama bizim istikamet belli. sabah 10 gibi yola düşüp Ezine'ye ordan geyikli'den bozcaada'ya gidiyoruz. pazar akşamı da izmire döneceğiz. isterseniz buyrun gelin:cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
kardeşim izmir-ezine tahmini 280-300 km. çok değil yani. 4-5 saat sürmez senin canavarla. bozcaadaya son feribot 19:00 daymış. yani güle oynaya gidilir.

Lem sen maaşı Çay,Benzin, gezmelerde yiyon.....:p:p Ne para varmış sende..... Bitmek bilmiyor...:queen::queen::queen:

Bidakka oturun la....:wiinkk::wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar