[İzmir - MT]

arkadaşlar toplantılar hangi günler saat kaçta ve nerde yapılıyor bilgilendirimisiniz :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:21 PM ----------

bu arada Skull'a sonsuz teşekkürlerimi sunarım :)

arkadaşlar toplantılar hangi günler saat kaçta ve nerde yapılıyor bilgilendirimisiniz :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:21 PM ----------

bu arada Skull'a sonsuz teşekkürlerimi sunarım :)

burayı takip et genelde cuma günleri oluyo akşam 7-8 gibi:cat:

bende oynarım.. iyi kaleciyimdir... önümüzdeki günler için bir organizasyon yapalım, ilk önce tavla atalım sonra halısahada kozlarımızı paylaşalım.

Ben ses çıkarıyorum, ben oynarım dışardan 2 adam
getirebilirim.
baba bana uyar c.tesi akşamı çeşmealtında ayarlayabilrim tanıdık var yani topic açılalım o zmn
Ben futboldan pek anlamam. oynarsamda dizlikleri korumaları takın :)
oda güzell kadroyu kuralım:)
bende oynarım.. iyi kaleciyimdir... önümüzdeki günler için bir organizasyon yapalım, ilk önce tavla atalım sonra halısahada kozlarımızı paylaşalım.

tavla değilde pişti yapalım iddaLIYIMDIR halısadada paslarımızı atarız:):):)

halı saha olursa wallace ile biz çok arpa suyu içeriz
tavla olursa wallace ile biz çok kahve içeriz
pişti olursa wallace ile biz çok çay içeriz :queen:

halı sahasının orada ..efes cafe felan türü şeyler :cherry: varsa oynamasakta seyretmeye gelebiliriz....neden olmasın...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yapalım bi langırt turnuvası hem yorulmadan top oynamış oluruz.... :p

Alper abim noktayı koymuş yapalım langırt turnuvası yorulmadan oynayalım topumuzu içelim çayımızı....

Terlemekse yine terleriz :mrgreen:

kimseden ses çıkmayınca yalan oldu abi...
neyse biraz vakit geçsin yapalım bak epey kişiden ses çıkıyor.

Ben ses çıkarıyorum, ben oynarım dışardan 2 adam
getirebilirim.
benim de arkadaşlar bu hafta devler liginde. maçları bitsib bir iki adamda ben getireyim. Fransa da doğdu beşiktaşlı oldu..........:queen::queen:

Ben futboldan pek anlamam. oynarsamda dizlikleri korumaları takın :)
kardeşim yan hakemlik var onu düşünsene sen:queen::queen:

iyi kaleciysen referanslarını görelim. kütahyada devlet hastanesinin oradaki sahada ve Dayanlarda yaptığın maçlarda 4-5 gol yediğini duydum....:queen::queen:

halı saha olursa wallace ile biz çok arpa suyu içeriz
tavla olursa wallace ile biz çok kahve içeriz
pişti olursa wallace ile biz çok çay içeriz :queen:

zaten duba gibi olduk şimdi şamandraya doğru ilerliyoruz. ama dediğin doğru her durumda uygun birşeylerden çokca içeriz:cat:

halı sahasının orada ..efes cafe felan türü şeyler :cherry: varsa oynamasakta seyretmeye gelebiliriz....neden olmasın...

benden bir paket cips çalışır izleyenlere. (tribünlere oynamak bu olsa gerek):queen::cat:

Yapalım bi langırt turnuvası hem yorulmadan top oynamış oluruz.... :p

langırt da olur. hoş hem tavlada hem langırtta habire yeniliyormuşsun öyle diyor genç nesil:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar