arkadaşlar toplantılar hangi günler saat kaçta ve nerde yapılıyor bilgilendirimisiniz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:21 PM ----------
bu arada Skull'a sonsuz teşekkürlerimi sunarım![]()
arkadaşlar herkese iyi haftalar. hani halı saha organizasyonu vardı ne oldu?
kimseden ses çıkmayınca yalan oldu abi...
baba bana uyar c.tesi akşamı çeşmealtında ayarlayabilrim tanıdık var yani topic açılalım o zmnBen ses çıkarıyorum, ben oynarım dışardan 2 adam
getirebilirim.
oda güzell kadroyu kuralımBen futboldan pek anlamam. oynarsamda dizlikleri korumaları takın![]()
bende oynarım.. iyi kaleciyimdir... önümüzdeki günler için bir organizasyon yapalım, ilk önce tavla atalım sonra halısahada kozlarımızı paylaşalım.
halı sahasının orada ..efes cafe felan türü şeyler :cherry: varsa oynamasakta seyretmeye gelebiliriz....neden olmasın...
neyse biraz vakit geçsin yapalım bak epey kişiden ses çıkıyor.kimseden ses çıkmayınca yalan oldu abi...
benim de arkadaşlar bu hafta devler liginde. maçları bitsib bir iki adamda ben getireyim. Fransa da doğdu beşiktaşlı oldu..........:queen::queen:Ben ses çıkarıyorum, ben oynarım dışardan 2 adam
getirebilirim.
kardeşim yan hakemlik var onu düşünsene sen:queen::queen:Ben futboldan pek anlamam. oynarsamda dizlikleri korumaları takın![]()
bende oynarım.. iyi kaleciyimdir... önümüzdeki günler için bir organizasyon yapalım, ilk önce tavla atalım sonra halısahada kozlarımızı paylaşalım.
halı saha olursa wallace ile biz çok arpa suyu içeriz
tavla olursa wallace ile biz çok kahve içeriz
pişti olursa wallace ile biz çok çay içeriz :queen:
halı sahasının orada ..efes cafe felan türü şeyler :cherry: varsa oynamasakta seyretmeye gelebiliriz....neden olmasın...
Yapalım bi langırt turnuvası hem yorulmadan top oynamış oluruz....![]()
alkol alıp motor kullanmak :farao::farao: