[İzmir - MT]

Nüfüs kayıt örneği-itkametkah-3 adet vesikalık fotoğraf-adli sicil kâıdı-sağlık raporu (kan grubun olucak) hepsi bukadar...:rendeer:

peki bunları kime vereceğim?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:15 PM ----------

bide benim nüfusumda kan grubum yazıyor sağlık raporunda olurda yazmazsa sorun olmaz değil mi? :)

peki bunları kime vereceğim?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:15 PM ----------

bide benim nüfusumda kan grubum yazıyor sağlık raporunda olurda yazmazsa sorun olmaz değil mi? :)

Yok kardeşim sağlık ocağından onaylı kaşeli olucak :wiinkk:

Kime vereceğin konusuna gelince toplantılardan birisine gelirsin evrakları tamamlayınca orada kayıt olursun yetkili kişi mutlaka gelmiş olur...

Son düzenleme:
Yok kardeşim sağlık ocağından onaylı kaşeli olucak :wiinkk:

Kime vereceğin konusuna gelince toplantılardan birisine gelirsin evrakları tamamlayınca orada kayıt olursun yetkili kişi mutlaka gelmiş olur...

tamamdır sağolasın.. toplantı tarihlerini ve yerlerini buradanmı takip edeceğim yoksa etkinlik bölümündenmi? biliyorum çok soru sordum ama yeniyim bu sitede kusura bakmayın :)

amras umarım ciddiye almadın ??? şakasına takılıyorum herhangi bir evrak falan gerekmiyor toplantılara katıl ben geldim de yeterli :)

yaa ne bileyim öle bi heycanlandım bi an :D çok pis rezil olduğumu hissettim şuanda :/ neyse tamam ben toplantılara gelmeye çalışıcam ama malum bu sene öss senem o yüzden çok yoğunum bu sene ama elimden geleni yapıcam :) şubattada motorum geliyo heycandan ölmek üzereyim 4 ay kadar olmasına rağmen :)

yaa ne bileyim öle bi heycanlandım bi an :D çok pis rezil olduğumu hissettim şuanda :/ neyse tamam ben toplantılara gelmeye çalışıcam ama malum bu sene öss senem o yüzden çok yoğunum bu sene ama elimden geleni yapıcam :) şubattada motorum geliyo heycandan ölmek üzereyim 4 ay kadar olmasına rağmen :)

Yok canım ne rezil olması boşluğuna geldi diyelim:) öss falan diyosun bence herşeyi bir tarafa bırak 1 sene sık dişini adam akıllı çalış seneye tüm yollar senin :)

E-10 mu aldın:silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:53 PM ----------

tmm kardeşim elimi atıyorum.. :cat: bu toplantıları cumartesiye alırsak sorun çözülür...boşluktan yararlanıyo bunlar....bende gelebilirim..:queen:

Cumartesi konusunda bende naci abiden yanayım cumaları benim için zor oluyo çok kalamıyorum malumunuz bencede cumartesi daha iyi:cat:

NOT: Bi daha arabayla o saatte oralara girersem 2 olsun delircektim bi ara:pr: motorumun gözünü seveyim:)

E-10 mu aldın:silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:53 PM ----------

Cumartesi konusunda bende naci abiden yanayım cumaları benim için zor oluyo çok kalamıyorum malumunuz bencede cumartesi daha iyi:cat:

NOT: Bi daha arabayla o saatte oralara girersem 2 olsun delircektim bi ara:pr: motorumun gözünü seveyim:)

e-10 u subatta alcakmış mertim okumadan mı yazıyon:p:p

bi regalci daha geliyo aramıza.toplantılara bekleriz amras hayırlı olsun motorun :cat: regal ii güzel ama ara sıra can sıkmıyo deil mertle en az üç kez yakma girişimimiz olmustur motorları :pr: hayırlı olsun tekrar:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:20 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:18 AM ----------

sağolun peki ben bu gruba nasıl üye olabilirim? :)

üye oldun bile hoş geldin:cherry:

e-10 u subatta alcakmış mertim okumadan mı yazıyon:p:p

bi regalci daha geliyo aramıza.toplantılara bekleriz amras hayırlı olsun motorun :cat: regal ii güzel ama ara sıra can sıkmıyo deil mertle en az üç kez yakma girişimimiz olmustur motorları :pr: hayırlı olsun tekrar:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:20 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:18 AM ----------

üye oldun bile hoş geldin:cherry:
yok müdür anladım almış şubatta gelcekmiş parayı vermiş yani kurtaramadık yazık oldu:queen:

Şaka yapıyorum E-10 çok yakışıklı olmuş güle güle kullan:cat:

yok müdür anladım almış şubatta gelcekmiş parayı vermiş yani kurtaramadık yazık oldu:queen:

allah kurtarsın he he he ...:cherry::cherry:

gözünü korkutalım birazda hoyrat davranmasın motoruna :cat: zangırdamaya baslıyo sonra motorun her yeri:queen::queen:

gözünü korkutalım birazda hoyrat davranmasın motoruna :cat: zangırdamaya baslıyo sonra motorun her yeri:queen::queen:

kursağanda bırakcaz lan motoru adamın güle güle kullansın yine ama en fazla 10.000km gülebilicek sanırım sonrası hep aynı terane:p

topantılar c.tesiye kayarsa benim gelmem çok zor olur hoşş çok fazla katılamıyorum:)

bu araDA bi ybr denk getirdim bakalım peşinde koşturuyom olursa 29 ekimde aranızdayım:))):queen:

kursağanda bırakcaz lan motoru adamın güle güle kullansın yine ama en fazla 10.000km gülebilicek sanırım sonrası hep aynı terane:p

ya arkadaşlar ben henüz almadım ama almayı düşündüğüm motor o ama e-10la dd350e-6 arasında kaldım bu aralar.. sizce başlangıç için hangisi :) bu arada üyelik için teşekkürler :p

ya arkadaşlar ben henüz almadım ama almayı düşündüğüm motor o ama e-10la dd350e-6 arasında kaldım bu aralar.. sizce başlangıç için hangisi :) bu arada üyelik için teşekkürler :p

Üyelik için Skulla teşekkür etmen gerekiyo:cat:

Diğer soruların içinse bi gün bi toplantımıza gel uzun uzun konuşup anlatalım herşeyi ondan sonra karar verirsin:cat:

Bu cuma nerede toplaşıoruz varmı bir önfikir :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:18 PM ----------

bu arada varmı bugun bnm gbı yagmura yakalanan :)

topantılar c.tesiye kayarsa benim gelmem çok zor olur hoşş çok fazla katılamıyorum:)

bu araDA bi ybr denk getirdim bakalım peşinde koşturuyom olursa 29 ekimde aranızdayım:))):queen:

Hadi hayırlısı Metin :)

Selam herkeze bi sorun olmazsa kortejde görüşürüz. olurda gelemezsem toplantıda görüşürüz.
ne zamandır görüşemiyoruz gelip hasret gidereyim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar