sağolun peki ben bu gruba nasıl üye olabilirim?![]()
Nüfüs kayıt örneği-itkametkah-3 adet vesikalık fotoğraf-adli sicil kâıdı-sağlık raporu (kan grubun olucak) hepsi bukadar...:rendeer:
Nüfüs kayıt örneği-itkametkah-3 adet vesikalık fotoğraf-adli sicil kâıdı-sağlık raporu (kan grubun olucak) hepsi bukadar...:rendeer:
peki bunları kime vereceğim?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:15 PM ----------
bide benim nüfusumda kan grubum yazıyor sağlık raporunda olurda yazmazsa sorun olmaz değil mi?![]()
Yok kardeşim sağlık ocağından onaylı kaşeli olucak :wiinkk:
Kime vereceğin konusuna gelince toplantılardan birisine gelirsin evrakları tamamlayınca orada kayıt olursun yetkili kişi mutlaka gelmiş olur...
yaa ne bileyim öle bi heycanlandım bi ançok pis rezil olduğumu hissettim şuanda :/ neyse tamam ben toplantılara gelmeye çalışıcam ama malum bu sene öss senem o yüzden çok yoğunum bu sene ama elimden geleni yapıcam
şubattada motorum geliyo heycandan ölmek üzereyim 4 ay kadar olmasına rağmen
![]()
yaa ne bileyim öle bi heycanlandım bi ançok pis rezil olduğumu hissettim şuanda :/ neyse tamam ben toplantılara gelmeye çalışıcam ama malum bu sene öss senem o yüzden çok yoğunum bu sene ama elimden geleni yapıcam
şubattada motorum geliyo heycandan ölmek üzereyim 4 ay kadar olmasına rağmen
![]()
tmm kardeşim elimi atıyorum.. :cat: bu toplantıları cumartesiye alırsak sorun çözülür...boşluktan yararlanıyo bunlar....bende gelebilirim..:queen:
E-10 mu aldın:silent:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:53 PM ----------
Cumartesi konusunda bende naci abiden yanayım cumaları benim için zor oluyo çok kalamıyorum malumunuz bencede cumartesi daha iyi:cat:
NOT: Bi daha arabayla o saatte oralara girersem 2 olsun delircektim bi arar: motorumun gözünü seveyim
![]()
yok müdür anladım almış şubatta gelcekmiş parayı vermiş yani kurtaramadık yazık oldu:queen:e-10 u subatta alcakmış mertim okumadan mı yazıyon
bi regalci daha geliyo aramıza.toplantılara bekleriz amras hayırlı olsun motorun :cat: regal ii güzel ama ara sıra can sıkmıyo deil mertle en az üç kez yakma girişimimiz olmustur motorlarır: hayırlı olsun tekrar:rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:20 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:18 AM ----------
üye oldun bile hoş geldin:cherry:
yok müdür anladım almış şubatta gelcekmiş parayı vermiş yani kurtaramadık yazık oldu:queen:
Şaka yapıyorum E-10 çok yakışıklı olmuş güle güle kullan:cat:
allah kurtarsın he he he ...:cherry::cherry:
gözünü korkutalım birazda hoyrat davranmasın motoruna :cat: zangırdamaya baslıyo sonra motorun her yeri:queen::queen:
allah kurtarsın he he he ...:cherry::cherry:
gözünü korkutalım birazda hoyrat davranmasın motoruna :cat: zangırdamaya baslıyo sonra motorun her yeri:queen::queen:
yok müdür anladım almış şubatta gelcekmiş parayı vermiş yani kurtaramadık yazık oldu:queen:
Şaka yapıyorum E-10 çok yakışıklı olmuş güle güle kullan:cat:
kursağanda bırakcaz lan motoru adamın güle güle kullansın yine ama en fazla 10.000km gülebilicek sanırım sonrası hep aynı terane![]()
ya arkadaşlar ben henüz almadım ama almayı düşündüğüm motor o ama e-10la dd350e-6 arasında kaldım bu aralar.. sizce başlangıç için hangisibu arada üyelik için teşekkürler
![]()
topantılar c.tesiye kayarsa benim gelmem çok zor olur hoşş çok fazla katılamıyorum
bu araDA bi ybr denk getirdim bakalım peşinde koşturuyom olursa 29 ekimde aranızdayım)):queen:
Hadi hayırlısı Metin
Selam herkeze bi sorun olmazsa kortejde görüşürüz. olurda gelemezsem toplantıda görüşürüz.
ne zamandır görüşemiyoruz gelip hasret gidereyim![]()