[İzmir - MT]

slm aydına gidp bozdoğanı bulup orda ekonomik bi fiyata kalabilecegim yer lazım bilen varsa yardımcı olur mu acaba haftasonu için????

Moderatör (forrap)
Toplu olarak göndermek daha mantıklı olacaktır,toplayıp dediğin şekilde bir gün göndermek lazım.Bu cuma değil haftaya cumaya kadar herkes toplasın,haftaya cuma toplantıdan önce ya da toplantıda getirebilecek arkadaşlar olursa bir gün sonrasında yani cumartesi günü kargolarız.

Kullanılmayan kitaplar için bir duyuru hazırladım,cama asıcam cafenin.Başka yere getiremeyecek olanlar getirip bana teslim edebilirler.Getirebilecek olanlar da toplantılarda getirebilir.
Başka fikri olan varsa ona da uyarız,işlevsellik önemli.

güzel fikir eski kitapları bir araştırmak lazım..
o kadar yıl okuduk 3-5 bişiler kıyıda köşede vardır diye tahmin ediyorum.. cumaya kadar toparlamak lazım.

Motosikleti
Hornet
slm aydına gidp bozdoğanı bulup orda ekonomik bi fiyata kalabilecegim yer lazım bilen varsa yardımcı olur mu acaba haftasonu için????

Arkadaşım bana bunu sorucaktın herhalde:)
Ama ben Didimdeyim ve burayada 1 ay önce taşındım:p
Aydında Bildiğim tek yer Didim:wiinkk:

bozdogan ödemişten gidebilirsin.orada gölcük te var.kalacak yerler var hesaplı.güzel yerler. iyi gezi ve tatiller.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:10 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:08 AM ----------

bu arada bana motorun arkasına anten taktırdım mt nin bayragını istiyorum.nereden ve nasıl edinebilirim.

bozdogan ödemişten gidebilirsin.orada gölcük te var.kalacak yerler var hesaplı.güzel yerler. iyi gezi ve tatiller.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:10 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:08 AM ----------

bu arada bana motorun arkasına anten taktırdım mt nin bayragını istiyorum.nereden ve nasıl edinebilirim.

tşkrler turan abii

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:59 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:55 AM ----------

günaydınn...kahvaltı yaparken düşündümde 5 senedir futbol oynamıyorum halı saha maçı yapamıorum:pale:
ben derim ki;gazozuna halı saha maçı yapalim:p

hadi bakalım kendine güvenen arkadaşlar sahada görelim sizleri

selamlar herkese ben yeni kayıt oldum siteye ve bu MT izmir grubuna üye olmak istiyorum :) yaş olarak belli bir sınır varmıdır?

kitapları ayırmaya başladım bile ayarlayınca sana iletirim modum forrapim h.sonu gibi...
birde şu halısaha olayına +1 benide yazabilirsiniz bende epeydir oynayamıyorum geçen sene bacağı kırdığımdan beri çok gzel olur aslında organizasyonu yapalım biran önce bir toplantıda halı sahada olsun :cat: çimlerde gayet iyi toparlanıyoruz ama sonuca gidemiyoruz bu seferde sahada gösterelim sonuca gideriz belki:rendeer:

kitapları ayırmaya başladım bile ayarlayınca sana iletirim modum forrapim h.sonu gibi...
birde şu halısaha olayına +1 benide yazabilirsiniz bende epeydir oynayamıyorum geçen sene bacağı kırdığımdan beri çok gzel olur aslında organizasyonu yapalım biran önce bir toplantıda halı sahada olsun :cat: çimlerde gayet iyi toparlanıyoruz ama sonuca gidemiyoruz bu seferde sahada gösterelim sonuca gideriz belki:rendeer:

:cat::queen:

selamlar herkese ben yeni kayıt oldum siteye ve bu MT izmir grubuna üye olmak istiyorum :) yaş olarak belli bir sınır varmıdır?

hiç bi sınır yoktur toplantı topiclerini takip edip katılabilirsiniz hoşgeldiniz hatta 29 Ekimede bekleriz:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:32 PM ----------

izmırlıler meraba

sizede merhaba:cat:

hoşgeldin... ewt malesef 40 yaşından sonra katılamazsın..:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:53 PM ----------

izmırlıler meraba

merhaba ....konyalıyız galiba...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:54 PM ----------

çarşı bu akşam duyumlarıma göre marpuçtaymış galiba..:p

hoşgeldin... ewt malesef 40 yaşından sonra katılamazsın..:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:53 PM ----------

merhaba ....konyalıyız galiba...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:54 PM ----------

çarşı bu akşam duyumlarıma göre marpuçtaymış galiba..:p

naci abi şikayetçiyim ben bu ekipten mert park yeri bulamadı arabaya .geri kaçtı marpucun önünden.oğuz abi göründü kayboldu.bi el at artık su duruma:queen::queen::queen:

naci abi şikayetçiyim ben bu ekipten mert park yeri bulamadı arabaya .geri kaçtı marpucun önünden.oğuz abi göründü kayboldu.bi el at artık su duruma:queen::queen::queen:
tmm kardeşim elimi atıyorum.. :cat: bu toplantıları cumartesiye alırsak sorun çözülür...boşluktan yararlanıyo bunlar....bende gelebilirim..:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:37 PM ----------

ama ben 17 yaşındayım :) katılabilirmiyim ekibe :)
tabiiiii neden olmasın ....:cat: var senin gibi birkaçtane onların arasına sıkıştırırız seni......:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar