slm aydına gidp bozdoğanı bulup orda ekonomik bi fiyata kalabilecegim yer lazım bilen varsa yardımcı olur mu acaba haftasonu için????
Arkadaşım bana bunu sorucaktın herhalde
Ama ben Didimdeyim ve burayada 1 ay önce taşındım
Aydında Bildiğim tek yer Didim:wiinkk:
evet arkadaşım saol:queen:kusura bakma bilmiodum:cherry:
bozdogan ödemişten gidebilirsin.orada gölcük te var.kalacak yerler var hesaplı.güzel yerler. iyi gezi ve tatiller.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:10 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:08 AM ----------
bu arada bana motorun arkasına anten taktırdım mt nin bayragını istiyorum.nereden ve nasıl edinebilirim.
kitapları ayırmaya başladım bile ayarlayınca sana iletirim modum forrapim h.sonu gibi...
birde şu halısaha olayına +1 benide yazabilirsiniz bende epeydir oynayamıyorum geçen sene bacağı kırdığımdan beri çok gzel olur aslında organizasyonu yapalım biran önce bir toplantıda halı sahada olsun :cat: çimlerde gayet iyi toparlanıyoruz ama sonuca gidemiyoruz bu seferde sahada gösterelim sonuca gideriz belki:rendeer:
selamlar herkese ben yeni kayıt oldum siteye ve bu MT izmir grubuna üye olmak istiyorumyaş olarak belli bir sınır varmıdır?
izmırlıler meraba
hoşgeldin... ewt malesef 40 yaşından sonra katılamazsın..:rendeer:selamlar herkese ben yeni kayıt oldum siteye ve bu MT izmir grubuna üye olmak istiyorumyaş olarak belli bir sınır varmıdır?
izmırlıler meraba
hoşgeldin... ewt malesef 40 yaşından sonra katılamazsın..:rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:53 PM ----------
merhaba ....konyalıyız galiba...
hoşgeldin... ewt malesef 40 yaşından sonra katılamazsın..:rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:53 PM ----------
merhaba ....konyalıyız galiba...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:54 PM ----------
çarşı bu akşam duyumlarıma göre marpuçtaymış galiba..![]()
tmm kardeşim elimi atıyorum.. :cat: bu toplantıları cumartesiye alırsak sorun çözülür...boşluktan yararlanıyo bunlar....bende gelebilirim..:queen:naci abi şikayetçiyim ben bu ekipten mert park yeri bulamadı arabaya .geri kaçtı marpucun önünden.oğuz abi göründü kayboldu.bi el at artık su duruma:queen::queen::queen:
tabiiiii neden olmasın ....:cat: var senin gibi birkaçtane onların arasına sıkıştırırız seni......ama ben 17 yaşındayımkatılabilirmiyim ekibe
![]()
tabiiiii neden olmasın ....:cat: var senin gibi birkaçtane onların arasına sıkıştırırız seni......![]()