[İzmir - MT]

Arkadaşlar arayı çok uzatmadan yakın tarihte

Semaver-mangal-tavla-motor yıkama organizasyonu yapalım topluca yeriz içeriz oyun oynarız kaybedenler motor yıkar :queen::queen:

Sabunlar Wallace'den...

yine bizim emektar semaver mangal tam gaz REDLİNE çalışacak desenize özlemiştir kalabalığı ve bu arada birde tavla çıktı iş bölümü yapmazsak bir motor bunları taşımaz bir adet kamyonet yada transporter alalım :queen:

Selam arkadaşlarım.saglıgınız keyfininiz yerindedir umarım.kazasız saglıklı keyifli sürüşler dilerim.

kimse birşey yazmadıgına göre bana katılıyor.katılmayanda fikrini yazabilir.galiba herkez hayatından memnun.mert,erman siz gelin önce bende antıraman yapın sonra deplasmanda tavla oynarsınız.bir depo benzinine oynayan varsa hodri meydan bulmuşsunuz kuzucukları...hem bu olaydan bizim niye haberimiz yok.satışamı geliyoz ERMAN VE MERT sözüm sadece size başkaları beni ilğilendirmiyor:silent:

:) çalışıyorum abi cuma günü cuma akşamı seyir teraslarında oynarız iş çıkışı oraya gelirim çayımı içersin sohbet ederiz tavlamızı da oynarız gelmek isteyenlerde buyursun...

İdaa diyorsun illaki bişeyinemi oynamalıyız??
Çayına oynayalım nargilesine oynayalım fark etmez benim için :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:25 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:23 AM ----------

İllaki yenicem diye bişey yok sonuçta bu bir oyun yenmekte var yenilmekte :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yapalım bir turnuva..... Katılanlar kurayla eşleşsin.... eleme üsülü bitirelim bunu.....Görelim kimin zarı sağlam.....

Ama zarı tutmak yok.... Fincanla oynanacak....:cat:

valla ben bir depo benzinine oynamam benm depom 5 litre : ))) ben zararlı çıkarım =))

Yok be kardeşim ne benzini ne deposu kumarbazmıyız biz :queen:

Keyfine oynarız en fazla çayına olur sigarasına olur nargilesine olur...

Hasan ve dynner geçmiş olsun sizlere.... Umarım en kısa zamanda kolun alçıdan çıkar...

Hasancım hasar falan yok değilmi sen de ve yengede.... :silent:

yok abi ya itekledi sadece biraz :) zaten adam vurduğunu bile anlamadı.. trajikomik hikaye.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:42 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:42 AM ----------

Kaybedenlerin her zaman bir bahanesi vardır demiş ünlü bir düşünür :p:queen::queen::queen::queen::queen:

sen savaş abi ile oynamadın ondan böylesin.. ünlümüdür düşünür ünsüzmü bilinmez..

kimse birşey yazmadıgına göre bana katılıyor.katılmayanda fikrini yazabilir.galiba herkez hayatından memnun.mert,erman siz gelin önce bende antıraman yapın sonra deplasmanda tavla oynarsınız.bir depo benzinine oynayan varsa hodri meydan bulmuşsunuz kuzucukları...hem bu olaydan bizim niye haberimiz yok.satışamı geliyoz ERMAN VE MERT sözüm sadece size başkaları beni ilğilendirmiyor:silent:

Oğuz abi bunu düşündüğünü duyduğuma gerçekten üzüldüm:pale:

İsmini 29 Ekim katılım listesine ekledim biara yanınada uğrarız Ermanla uzun uzun konuşuruz abi:rendeer:

Oğuz üzme be kardeşlerimizi. planlı birşey yoktu. bak izmir mt de ( sayfa 544, mesaj no #10874, gönderen izmirli_ua) yazmış wert e saat 3 de göztepede mercan kafede buluşalım diye. ordan gelişen bir site içi muhabbet. sen büyük ihtimalle haftasonu nete girmediğin için kaçırdın. Erman'la Mert buluştu bizde süpriz yaptık arkadaşlara. onlar bile geleceğimizi bilmiyordu. işin özü bu. bunda bir kötülük var mı sence abicim:cat::rendeer:?

ilgili başlıkta da yazdığım gibi hafta sonu gidilebilir. pazar son gün. eğer gitmek isteyen varsa buradan veya özelden msg lasalım. Hem otomobilleri ,hem motosikletleri hemde manisa kebabını severim :)

naci abi nasılsın iimisin?yarın gelicem yanına kandırırsam mert i de alırım yanıma .davut abi gidiyomuş çarsamba sabahı hem onu görürüz hem seni:rendeer: gelmiyon toplantılara özletiyon kendini:p

eyvallah kardeşim gelin tabi......:cat: şu tavla olayı aldı başını gidiyo..bi seyradelim bakalım nasıl oynanıyo bizde öğrenelim...olaylara fransız kalmayalım...davut hergün burda ama bana birşey sölemedi 19 unda gidicem demişti..neyse gelin konuşuruz..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:06 PM ----------

vay adamım meydan okur gördüm seni.. :cherry: .şu tavla olayında hesaplarını kes bunların ..ben senin yancın olayım sen ise ifade al.. :cat: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar