Boşver dostum sıkma canını herşey olacağına varır sen efendiliğini bozma kafa koparmayla olma çözülse keşke bu işler....
wert_35 vs viper75 galip---viper75
wallace vs bikerboy35 galip---bikerboy35 (5-1)
Rövanş
wallace vs bikerboy35 galip---bikerboy35 (5-0)
yan masanın klasman galibi viper75
Her zaman her yerde isteyenle oynamaya varım.... Ama boş yok....:cat::cat::cat::cat::cat:
Varmı kendine güvenen..... :wiinkk::wiinkk:
metinim sıkma canını. arkadaşlıklarda bazen olur böyle işler. sonra zaten zamanla gerçek dostunu tanırsın. bizde senin gibi her kızdığımızda etleri dökecek olsak şimdiye kasap dükkanı açmış olmamız gerekirdi. belki de böylesi daha hayırlı.tav oluyom delikanlı dedgim arkadaşımla kanlı bıçaklı oluyoz ya var mı böle bişer:
tavalada yenildik tamam üzgünüz :salut: üstüne koca koca yazmışın yetmemiş bi de resim bastırtıyon bu ne zulüm be kardeşim üst üste :cherry::cherry:
lig uzun bi maraton önümüzdeki maçlara bakıcaz artık:cat:
şaka bi yana resimleri bekliyoruz kaptan:cat:
Boşver dostum sıkma canını herşey olacağına varır sen efendiliğini bozma kafa koparmayla olma çözülse keşke bu işler....
valla en güzeli senin pozisyon. balkon oldun elinde makina tarihe tanıklık ettin ohh misssizi gidi tavlacılar sizi
turnuva ile ilgili fotoğraflar elimde mevcuttur. yarın akşam bu saatlerde basılacaktır.. yenilen arkadaşlara geçmiş olsun..![]()
arkadaşlar ...üzülerek yazıyorum ama kusura bakmayın ...izmir mt ana başlığı sayfalarında artık ..bilgi paylaşım,,haberleşme ve sorun giderme gibi konular artık ikinci planda kalmış ..geyik merasına dönmüş..bir tavla muhabbeti aldı başını gidiyor..onu başka bir başlık adı altında yazışabiliriz..değilmi...ana sayfaların biraz daha herkezin katılabileceği paylaşabileceği konularla meşgul edersek daha sağlıklı olur ..düşüncesindeyim.. bakın arkadaşlar önemli kararlar toplantısı oldu ..ve sayfa kilitlendi kimsede ses yok ..
KAPTANH kardeşim ne olur beni maruz gör..yaşım var ama tecrübem yok..ben bilakis sizlerden birşeyler öğrenmeye çalışıyorum..senin yazdıklarından şunumu anlamalıyız burası geyik merası yazışmalar gayet normal...o zaman yazışmaları ona göre yapalım....sen benim kusuruma bakma...idare edin yaşlılık işte...
arkadaşlar ...üzülerek yazıyorum ama kusura bakmayın ...izmir mt ana başlığı sayfalarında artık ..bilgi paylaşım,,haberleşme ve sorun giderme gibi konular artık ikinci planda kalmış ..geyik merasına dönmüş..bir tavla muhabbeti aldı başını gidiyor..onu başka bir başlık adı altında yazışabiliriz..değilmi...ana sayfaların biraz daha herkezin katılabileceği paylaşabileceği konularla meşgul edersek daha sağlıklı olur ..düşüncesindeyim.. bakın arkadaşlar önemli kararlar toplantısı oldu ..ve sayfa kilitlendi kimsede ses yok ..
:cat:bence cesur kardeşime biraz haksızlık yapılıyor gibi.kimin başı şıkıştıgında cesuru çagırıpta gelmemiş.ben şahsım adına söyleyim herkese aynı mesafedeyim ama cesura 1 adım daha yakınım.benim tek sıkıntım toplantılarda yüzyüzeysek ne söylenmesi gerekiyorsa orada söylenmesi lazım.insanlar gittikten sonra arkalarından konuşup ahkam kesmek degil.bu ne bize ne motorcu ruhuna sıgar maksat motor binmekse ben yalnızda binerim maksat dostluklar kurmaksa dost gibi davranmak içten olmak degilmidir.kimse üstüne alınmasın başı sıkışan cesi yi çagırıyor neyani bu adam sizin maaşlı korumanızmı başına bir iş gelseydi kalkıp birini vursaydı hanginiz bakacaktı ailesine mademki çagırdınız sonucuna katlanın ve daha fazla uzatmayın.düşün ya o herşeyi bir kenara atıyor sizin için belaya atıyor kendini ama arkadaşlar sizin yaptıgınız biraz vefasızlık.onu benden önce tanıdıız ama yazık iyi tanıyamamışınız.eger cesi bana biraz deger veriyorsa bir dahaki toplantıda bu konunun kapanması ve kırgınlıkların bitmesini cesss ten isteyecegim.ama...ama hiç kimse içten pazarlıklı olmasın samimi olun yapmacık tavırlar takınmayalım birbirimize.saglıcakla kalın
abi sonuna kadar katışıyorum bana öle bi abim yapacak böle bi iyilik benim için ölüme gelecek kölesi olurum onun be.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:29 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:28 AM ----------
İDOLÜM senin tercüben derya deniz gibidir.ben seni boşunamı idol seçtim kardeşim kendine iyi bak:rendeer:
birazda ben destek olayım dedim....az olmuş, görüntüyü bozmaya biraz da ben destek olayımr:
memnun oldunuzmu tanıştığınızasonuç olmadı açık ve net yenilerle ewskiler tanıştı konuşulmaya çalışıldı şimdilik kıyıdayız dinleiyoruz söz hakkı büyüklerin şimdlk.
:cat:
birazda ben destek olayım dedim....r:
r:
yanlış anlaşılmasın amacım sadece destek....:cat:
memnun oldunuzmu tanıştığınıza
ben tanıyodum birazını zatende ismen ve bizzat olarak doğrular yanlışlar konuşuldu öle işte abi.:farao:
kardeşim yanlış yere destek olmuşsun:queen:
:queen::queen:
memnun oldunuzmu tanıştığınıza![]()
ben tanıyodum birazını zatende ismen ve bizzat olarak doğrular yanlışlar konuşuldu öle işte abi.:farao:
kardeşim yanlış yere destek olmuşsun:queen:
:queen::queen:
metinim bide alıntı yapmayı öğrensen olcak bu iş :queen: ilk toplantıda forum kullanma klavuzu hazırlıcam size![]()
Arkadaşlar arayı çok uzatmadan yakın tarihte
Semaver-mangal-tavla-motor yıkama organizasyonu yapalım topluca yeriz içeriz oyun oynarız kaybedenler motor yıkar :queen::queen:
Sabunlar Wallace'den...
hasanım geçmiş olsun var mı başka bir durum.Ben anlamam arkadaş.. tavla oynamam .ayımı çorbmı içer motorumu yıkarım... önüne bakmadığından beni görmedi bile.![]()