[İzmir - MT]

Tamam orada görmüştüm,emin olamadım..
Da bu eczaneleri ve optikleri bulmak zor oluyor artık,yanyana yanyana yerler var.İnsan ismen hangisi neredeydi karıştırıyor işte..
Geliriz çay içmeye,hatta bir toplantıyı orada yapar 30 kişi geliriz,ondan sonra sen bizim bütün toplantılara iş dolayısıyla katılamamazlık yapmaz,hepsine gelecek kadar boş zamanı bulursun :p Geriye bi iş bulmak kalır sadece.. :mrgreen:

ya ne dmek abi olmaz mı ya beklerim cidden evet abi her köşe başı eczane optik oldu:queen:işten atılırsak bende mt nin gözlükcülügünü yaparım ne bilimum elektrik motor tesisatı falan yardımcı olurum:)):queen::queen:

sessizcooo samiiii duy sesimiii evlere servis varmııııııı dükkandan cıkamıyom bana bi ybr ön far ampülü getiriver yaaaa :D Allah rızası için :D yada erman bu görevi sanamı versem :D bide sol ayak pedi lastiği biliosun :D

bu motoru boyatsam ruhsata kaç liraya işletiriz kaça malolur bilginiz varmı kardeşler

İyi akşamlar İzmir-mt.. Az önce bizim okulun Pazatesi,Perşembe ve Cuma günleri "KAN BAĞIŞI, CAN BAĞIŞI" adı altındaki kampanyasını gördüm.. Ne dersiniz hep beraber birgün gidip kan bağışı yapalım mı?

sessizcooo samiiii duy sesimiii evlere servis varmııııııı dükkandan cıkamıyom bana bi ybr ön far ampülü getiriver yaaaa :D Allah rızası için :D yada erman bu görevi sanamı versem :D bide sol ayak pedi lastiği biliosun :D

hallederiz erhan ama motorum için ağzını açmak yok ona göre:cherry::cherry:
bugün cok hasta oldum midemi üşütmüşüm .yarın alırım c.tesi getiririm aksi bi durum olmazsa:cat:

bugün cok hasta oldum midemi üşütmüşüm .yarın alırım c.tesi getiririm aksi bi durum olmazsa:cat:

geçmiş olsun Erman kardeşim :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:26 PM ----------

evlere paket servis yapan motorcu acıldı duymadın mı :silent::cyclopsan

Erhan sende de amma göz varmış bilader,hem motor hemde Erman arızalandı :p
bana bakarken güneş gözlüğü tak senin UV ışınlarından korunayım :p:queen::queen::bounce:

her 2 motoruda bozduk iyimi desene yaaaa :p:p:p :cat: haberleşelim numaram yok sende 0555 836 27 75 caldır ben ararım avea ise bedava varda :p

geçmiş olsun Erman kardeşim :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:26 PM ----------

evlere paket servis yapan motorcu acıldı duymadın mı :silent::cyclopsan

Erhan sende de amma göz varmış bilader,hem motor hemde Erman arızalandı :p
bana bakarken güneş gözlüğü tak senin UV ışınlarından korunayım :p:queen::queen::bounce:

30 dakkada gelemzse belleşmi bunlarda acaba :p

abi her 2 motorda dandik napcaz :p :queen:

her 2 motoruda bozduk iyimi desene yaaaa :p:p:p :cat: haberleşelim numaram yok sende 0555 836 27 75 caldır ben ararım avea ise bedava varda :p

30 dakkada gelemzse belleşmi bunlarda acaba :p

abi her 2 motorda dandik napcaz :p :queen:

beleş,hatalarını kapatmak için + olarak kışın yaklaşması nedeniyle yağmurluk gönderiyorlar :cherry: :queen::queen:

ulaştırma cad no1/1-e gaziemir tel:5542539241 çayımı içmeyede gelcektiniz abi:rendeer: içerleniyom haa haberin olsun:queen::queen::queen:

gazikent tıp merkizinin tam karşısı:) çayımı içmeyede beklerim arkadaşlarrr herzaman başımın üstünde yeriniz var biliyosunuz

ustanın ismi erden mi :)
yada usta mı derler müdür mü derler.. hani şu sertifikası olanlardan.. o taraflarda erden diye bir arkadaşım var çünkü?

Son düzenleme:
gökalp ve erhan gecmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.:rendeer:
motorda sorun yok:cat: sağlam allaha sükür tansiyonla alakalı bi durum gibi allahtan mert yanımdaydı cok yardımcı oldu :rendeer:
teşekkür ederim merto ii ki varsın:cat::rendeer:

erhan ın yanına gitcekler dikkatli olsun yanlarına nazar boncuğu ayetel kürsi at nalı gibi şeyler almayı unutmasın bu aralar cok tehlikeli.x men gibi bişi olmuş.
ybr li x men:cherry::cherry::cherry:

gökalp yarın kaçta buluşalım??

motor boyama ruhsat işlemleri hakkında kimse bir şey bilmiyormu

motoru boyatırsın faturasını kestirirsin ama vizeye yakın bi tarihte bu işlemi yapman gerekiyor. vizede de faturanla motosikletinin renk değişikliğini yaptırdıgını ve faturasınıda gösterirsin. ücreti nedir ne değildir bilmem boyacılara sorsan zaten bu işi bilirler. yada bi takipçiyi arayıver danış. benim başımdan geçmedi. bi tek arabama tüp taktırmıştım 4 sene once o zaman aynı faturayı aldım ibraz ettim oklediler geçti vizeden

vizede görüntüden geçmelisin.. bu da bir vize parası yapar. sonrasında da ordan aldığın evrakla trafiğe gidersin. ruhsatının 1 yaprağı değişir bu da 30 liraydı sanırım. toplamda evraklarını kendin doldurursan 100 lira gibi bir maaliyet eder. unutma boya yaptırdğın dükkan adına fatura kesecek. orada da boya kodu ve rengi yazacak..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar