[İzmir - MT]

bende anımsadım birden :cherry:

foto olayını sorma yaa telin pili biter diye cekmedim fazlasını keşke çekseydim :salut:

oo eski günleri tekrardan yaad ederizz abii bi gün güzel bi ortam ayarlıcam planlarım var bak gör sen haytında böle güzel yapmamışım diceksin:queen::queen:

oo eski günleri tekrardan yaad ederizz abii bi gün güzel bi ortam ayarlıcam planlarım var bak gör sen haytında böle güzel yapmamışım diceksin:queen::queen:

ne demek bu şimdi :queen::queen:

hani gezi desen ok ama yine de Türkçenin esnekliği var unutma :queen: :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:51 PM ----------

slm ben siteye yeni üye oldum herkeze hayırlı sürüşler

hoşgeldin :cat:

slm ben siteye yeni üye oldum herkeze hayırlı sürüşler

ne demek bu şimdi :queen::queen:

hani gezi desen ok ama yine de Türkçenin esnekliği var unutma :queen: :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:51 PM ----------

hoşgeldin :cat:

hoşgeldin arkadaşımm aramıza :cherry:

abii gözünü seveyimm çekte böle çekme türkçeyii ya yanlış anlarlarrr böyle güzel bi gezi olmamıştı dersin vaabında demiştim yaw:queen::queen::queen: koptuuuummmmmmmmmmm:cherry::cherry:

hoşgeldin arkadaşımm aramıza :cherry:

abii gözünü seveyimm çekte böle çekme türkçeyii ya yanlış anlarlarrr böyle güzel bi gezi olmamıştı dersin vaabında demiştim yaw:queen::queen::queen: koptuuuummmmmmmmmmm:cherry::cherry:

Sen motorunu al da gerisi kolay, Mertte şahit ben unutsam bile o hatırlatır.Açıkcası süpriz bi gezi olur son noktayı koyar İzmirli olupta söyledigin yeri bilmeyen o kadar cok kişi vardır ki...

gezi başlıgı senden olacak,ayrıntıları oraya yazarsın,sürpriz gezinin içerigini şimdilik kendine sakla :cat: :wiinkk:

Sen motorunu al da gerisi kolay, Mertte şahit ben unutsam bile o hatırlatır.Açıkcası süpriz bi gezi olur son noktayı koyar İzmirli olupta söyledigin yeri bilmeyen o kadar cok kişi vardır ki...

gezi başlıgı senden olacak,ayrıntıları oraya yazarsın,sürpriz gezinin içerigini şimdilik kendine sakla :cat: :wiinkk:

son noktayı koycaz abii tmm şu haftayı atlatalım hayırlısıyla ondan sonra tatlı konularla eglenmemize bakarızz tmm sefteyide yaparız topik benden:queen:

ERman kardeşim geçmiş olsun,yapabilecegim bişey olursa haberim olsun :cat:

eyvallah gökalp im suan yapılabilcek bişi yok sabahı beklicem artık sabah göstercem ustaya motoru ama .
kornadan dolayı yapar mı böle bişi calışıyo farlar falan ama mars basmıyo bugun korna taktık sami yle ne dersin sorun akümü acaba cözüm ne olabilir??

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:23 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:19 AM ----------

:queen::queen::queen::queen:

Valla ben bişi yapmadım :D:D yeni kornandan kaynaklanıyor olabilir bence :D akünü bitirmiş yeni kornan:D:D:d çok basıyodun :D:D::queen::queen:

otobüsle gelcem artık yanına motorla gelmicem:cherry::cherry:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Benzin hotumun delinmiş ya da çıkmış olabilir.... Durduk yerde depo delinmez....

2. sanayide doğa motor var...Onlara gidebilirsin... :cat:
2.ci sanayi değilmiş..... Ankara Yolu üstünde olduğundan daha kolay bulursun... 3. sanayi doğrusu........:cat::cat::cat:

erman senin motor hep yapıyor bunu, benim iyi kalpli kayıp ybrci kardeşime atma şuçu :queen:

elitexc...erdemim kardeşim..ellerine sağlık...
güzel bir günde ,iyi bir antreman oldu..
pistte ilk defa 600cc kullanma fırsatım oldu..
ama 1000cc den sonra 600 de aynı tadı alamıyorsunuz tabii ki...
inşallah bir sonraki antremanlarda 600cc ile daha iyi zamanlar çıkarırız..

Güzel bi antrenman olduğuna sevindim.
Bakalım 24-25 Ekim'e kadar iyice alışırsın 600cc'ye
İlk antrenmanda bile iyi bi sonuç çıkarmışsın bence.:cat:
Daha iyi tur zamanların olur inşallah.:cat:
:)
Yarış günü hazırlıklı gelirim. Güzel kareler alınabilecek yerler bulayım pistten...

Güzel bi antrenman olduğuna sevindim.
Bakalım 24-25 Ekim'e kadar iyice alışırsın 600cc'ye
İlk antrenmanda bile iyi bi sonuç çıkarmışsın bence.:cat:
Daha iyi tur zamanların olur inşallah.:cat:
:)
Yarış günü hazırlıklı gelirim. Güzel kareler alınabilecek yerler bulayım pistten...

sen yeri bul bende seni bulayım beraber izleyelim :p

aslında Egem virajına yakın lastiklerin içine saklanabilsek :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar