[İzmir - MT]

ya bir zamanlar bekir,alper,cengiz abiler vardı ne oldu onlar ::eek:fftp::::thanks::bestmt:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:53 PM ----------

ayrıca herkese iyi bayramlar herkesin bayramı kutlu olsun:rendeer::):)

Lan murat sen adamı öldürürsün :queen::queen::queen:

Bu arada herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlarım...

Moderatör (forrap)
Hepiniz çok saolun arkadaşlar :) Dün kına gecesini yaptık,bu gün de düğün var dediğim gibi.Müsait olanları fuar göl gazinosuna beklerim (bilmeyenler için kuğuların kiralandığı gölün kenarındaki yer)..

stunt_rider_35,görüşürüz akşam kardeşim.Muzaffer de eşiyle birlikte gelecek..

nasıl yani ben anlamadım bekir abin yaz beni sor mu dedi?.cünkü ilk yazdığın msj da sordukların arasında bekir abin de vardı:silent::silent:
yanlış anladıysam kusura bakma...:bounce:

yanlış anlamışsın erman, yada anlamamışsın yada tanımamışsın :queen::bounce: bu işler böyle:p takmayacak, takılmayacak, sallamayacaksın :wiinkk:

Hepiniz çok saolun arkadaşlar :) Dün kına gecesini yaptık,bu gün de düğün var dediğim gibi.Müsait olanları fuar göl gazinosuna beklerim (bilmeyenler için kuğuların kiralandığı gölün kenarındaki yer)..

Akşam ufak bir işim var erken biterse yada ben kaçabilirsem mutlaka ugrarım :cat:

arkadaşlar izmir de xj6 görebileceğim biyer var mı?ben izmiri çok bilmiyorum.
yardımcı olursanız sevinirim.

motorcu gömen var ancak ellerinde varmı bilmiyorum Kahramanlara bi uğra istersen :)

nasıl yani ben anlamadım bekir abin yaz beni sor mu dedi?.cünkü ilk yazdığın msj da sordukların arasında bekir abin de vardı:silent::silent:
yanlış anladıysam kusura bakma...:bounce:

Evet arkadaşım yalnış anlamışsın adam siz nereye takılıyonuz dedi bende izmir MT ye yazıyoruz arada gir yaz dedim oda yazmış yoksa girip beni sormasını söylemedim :queen::queen::queen:

rif

forrap hayırlı olsun..Mutluluklar diliyorum size :)

Bende yeni katıldım aranıza önceden üyeydim ancak motor sahibi değildim.Artık aktif bir motor kullanıcısıyım.Herkese merhabalar..ismim rifat :)

Super Moderator

Mutluluklar dilerim ablana... ve tüm İzmir'ime haliyle:rendeer:

Sondan gelişine birkaç mesaj okuyunca çorrap elden gitti mi diye düşünmedim değil, bu yaz İzmir'i unutunca biraz, davet edilmedim diye bile düşündüm...:)

Bu vesileyle herkese selamlar olsun... :rendeer:

motorcu gömen var ancak ellerinde varmı bilmiyorum Kahramanlara bi uğra istersen :)

Utku bilerek mi yazdın yoksa klavye sürşmesi mi bu:queen:

Not:Soran arkadaş için doğrusu:Göçmendir:cat: Sakın gidip Kahramanlarda motorcu gömen varmış diye arama aman diyim:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:37 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:36 AM ----------

forrap hayırlı olsun..Mutluluklar diliyorum size :)

Bende yeni katıldım aranıza önceden üyeydim ancak motor sahibi değildim.Artık aktif bir motor kullanıcısıyım.Herkese merhabalar..ismim rifat :)

Hoşgeldiniz en kısa zamanda en yakın toplantıda tanışmak üzere:rendeer:

Utku bilerek mi yazdın yoksa klavye sürşmesi mi bu:queen:

Not:Soran arkadaş için doğrusu:Göçmendir:cat: Sakın gidip Kahramanlarda motorcu gömen varmış diye arama aman diyim:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:37 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:36 AM ----------

Hoşgeldiniz en kısa zamanda en yakın toplantıda tanışmak üzere:rendeer:

Klavye hatası dostum dikkat etmemişim bir an :cat:

Moderatör (forrap)
İyi dileklerini sunan herkese teşekkürler:rendeer:

Rif,aramıza hoşgeldin:cat:

Olcan ım,evlenmek terimini benimle alakalı olarak uzun süre daha göremezsin :) Şuan için böyle çoook iyi.. :wiinkk:

gitar çalanda var davul çalanda var söyleyende var anlaşılan bir ara toplanıp müzik yapmak farz oldu =)

izmir MT uyuma gezi yap ..birgün sanada sıra gelecek..:cherry: neler olmuş buralarda böle çok laf az aksiyon...nereye kadar....:rendeer:

rif

ya böyle toplanıldığında falan gitar eşliğinde böyle bi müzik hoş olur :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar