İkili atışma,laf sokma tarzındaki mesajları sildim.
Kimsenin canı sıkılınca stres atacağı bir yer değil burası,kimse kimsenin gereksiz polemiklerini çekmek zorunda da değil.
İsteyen istediği yerde takılır,ona kimsenin lafı yok ama burada takılmak isteyen varsa edebiyle takılacak.Kimsenin çiftliği değil burası.
Adam gibi gelip gidecek herkese kapımız açık.Şu nerede yakalarsam laf sokayım tarzındaki mesajlaşmaları kapatmanızı öneririm.Kapatılmaz,hep aynı şekilde giderse de forum kuralları var,gereken yapılır olur biter.
Kimseyle ilgili artı ya da eksi fikrim yok,ben takım tutar gibi yaşamıyorum,burayı da stadyuma çevirmeye çalışmasın kimse.
Ve işin en önemli kısmı,içinde belli belirsiz bir husumet taşıyan insanların neredeyse hepsi başka bir şekilde tanışmış olsa çok da iyi arkadaş olurlardı bundan da eminim.
Birşeylerin toparlanmasına yardım etmek değilse niyet,dağıtma faslı da çoktan bitti bunu bilsin herkes.
İyi haftasonları..
fuuu ortam çok gerilmişburda yumuşatalım hemn bi pazar ablık yakalama gezisi yapalım becerimizi onda gösteririm daha iyi bir fikri olan

:rendeer: