[İzmir - MT]

:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer: :rendeer::rendeer: :rendeer: :rendeer:
Saygıyla, sevgiyle, sağlıkla, mutlulukla dolu bir bayram diliyorum herkes için,
Bayramınız kutlu olsun.:rendeer:

herkesin ramazan bayramı kutlu olsun...:rendeer::rendeer:

harçlık ,zekat,fitre kabul edilir .müracat ben:queen::queen::queen::cherry::cherry:

fitre diilde eski bi filtre var bende erman istermin?

bayram bayram bu soğuk espiriyi bende sevmedim ama belki seven çıkar :p

Güzel İZMİR'in güzel motorcuları bayramınız mübarek olsun hepinize sevgiler,saygılar:rendeer:

fitre diilde eski bi filtre var bende erman istermin?

bayram bayram bu soğuk espiriyi bende sevmedim ama belki seven çıkar :p

bayram münasebetiyle bu espiriyi hoşgörüyle karşılıyoruz:queen::cherry::cherry:
olsun mustafa ya fitre yerine filtre alırız bu bayramda napalım kısmet:cherry::cherry:

bol datlulu, şikerli kazasız belasız bir bayram diliyorum herkese...iyi bayramlar arkadaşlar:rendeer:

çok güzel bir gezi olmuş :):):)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:11 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:06 PM ----------

ben buradayım cengiz abi nasılsın
:) bekir abi dedi yaz bende yazdım:cat:

çok güzel bir gezi olmuş :):):)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:11 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:06 PM ----------

ben buradayım cengiz abi nasılsın
:) bekir abi dedi yaz bende yazdım:cat:

nasıl yani ben anlamadım bekir abin yaz beni sor mu dedi?.cünkü ilk yazdığın msj da sordukların arasında bekir abin de vardı:silent::silent:
yanlış anladıysam kusura bakma...:bounce:

Herkeze Hayırlı Bayramlar, rabbim nice bayramlara çıkarmak nasip etsin... Sevdiklerinizle beraber nice bayramlar görmeniz dileği ile.. Bayramınız mubarek olsun.....

Hayırlı Bayramlar Herkese.. Sağlık Mutluluk içinde Sevdiklerinizle beraber bir bayram olasun inş....

bu arada ben bi gezi yapmıştım bi önceki sayfada paylaştım bir göz atıp fikirlerinizi söylerseniz sevinirim

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
tüm izmir mt üyelerinin sevdikleriyle,ailesiyle ve yakınlarıyla şeker tadında sağlıklı ve neşeli bir bayram geçirmesini temenni ederim.herkese kucak dolusu selam ve sevgiler.

Moderatör (forrap)
Herkese tekrar iyi bayramlar.. :)

Geç yazdım biraz ama yoğunluk var malum,yarın ablamın düğünü var,fuar göl gazinosunda.Müsait olup gelmek isteyenleri beklerim..

Görüşmek üzere..

Geç yazdım biraz ama yoğunluk var malum,yarın ablamın düğünü var,fuar göl gazinosunda.Müsait olup gelmek isteyenleri beklerim..

Görüşmek üzere..

hayırlı olsun tuncer:rendeer: allah bir ömür mutluluk versin.yapılcak bişi olursa hbr vermen yeter.:cat:

Görüşmek üzere..

Allah mesutetsin Tuncercim,umarım bir ömür boyu mutlu olurlar...:rendeer:
emrindeyiz dostum :wiinkk: :cat:

herkese iyi bayramlar ... sağlık ve mutlulukla....
tuncer ayrıca Allah mesut bahtiyar etsin bi ömür mutlu mesut olsunlar inşallah sanada kolay gelsin...

Görüşmek üzere..

Dostum yarın büyük ihtimal görüşürüz orada :wiinkk:

İyi bayramlar öncelikle herkeze işten güçten fırsat bulup giremiyorum foruma :) herkez iyidir umarım herkezi çok özledim görüşemedik ne zamandır. En kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar