[İzmir - MT]

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu gidişle, duyarsızlıkla zafer bayramımız filan kalmayacak
5-10 sene sonra gizli kapaklı bayram kutlarsak şaşırmayalım
Türk olmak, vatan sevmek neredeyse suç sayılacak

Emin ol ki o dediğin olmayacak....:cat::cat::cat: 30 Ağustosta birşeyler yapılmadıysa bu kadar ağır itham etmek bana ağır gelir.... :cat::cat:

26-27 Ağustosta 30 Ağustos Zafer Bayramının provaları yapıldı..2 sinide izledim..Sonuna kadar... İmkanım olsa da bayramdaki geçişi de izleyebilsem... :pr::pr:

O kadar gurur verici bir tablo oluşuyor ki .... İnsanın göğsü kabarıyor... Jetlerin ve helikopterlerin geçişleri bile görsel ve duygusal anlamda insanda heyecen patlaması yaratıyor....

Vatandaş olarak herkes bişeyler yapıyor.... Kaldı ki biz birşeyler yapamadıysak zaten üzgünüz... Keşke yapabilseydik..

Bu şekilde karamsar düşünmen ÜZücü... Bu cevap yazım sahsına değil..Sakın alınmayasın... Sadece bu şekilde bir düşünceye kapılanlara.....

100.yılda bile aynı çoşku devam edecektir..... Buna eminim... :cat::cat::cat:

işyerim konak da oldugundan bende jetleri askeri araçları gördüm. bu yıl ki zafer bayramının pazar denk gelmesi ile katılım dahada artacaktır. (malum hem de bu dönemde ve izmir de)

Bu gidişle, duyarsızlıkla zafer bayramımız filan kalmayacak
5-10 sene sonra gizli kapaklı bayram kutlarsak şaşırmayalım
Türk olmak, vatan sevmek neredeyse suç sayılacak

bu ne simdi ?? kortej yapılmadı diye bu kadar yüklenmek manasız .biraz daha zorlasan hain filan diceksin sanırım bize.napalım bu sefer böle oldu.ayrıca izmirin tek motosiklet grubu biz deiliz belediyenin kadrolu kortejciside deiliz.Bizde üzgünüz bi etkinlik olmadığı için ama sabah orda olamamız bu bayramı unuttuğumuz umursamadığımız anlamına gelmiyo.ben dahil bi çok arkadasım yarım motoruyla olmasada elinde bayraklarıyla gündoğdu meydanında olucak ve gecit yapan askerlerimizi yanlız bırakmıcaklar.eğer sende sabah orda olursan kalabalığı görüp haksızlık etmişim yazdıklarımla diyebilirsin.organize olamadıysak bu sefer bu kadar laf etmenin manası ne ?? önümüzde 29 ekim var orda organize olup cok güzel ve bol katılımlı bi kortej düzenleyebiliriz gecen sene olduğu gibi.acımasız olmayalım arkadasım bu kadar.gereksiz polemikte yaratmayalım.izmirin polemiğe deil birlikteliğe ihtiyacı var.:cat::cat:

Iyi geceler,
Bu saate kadar yazilanlari okudum.. güzel bir kortej plani yapilip, dakikalara ve katilimci arkadaslarla uyumlu bir sekilde eslik etmek isterdim...

Turkiye Cumhuriyeti'nin kimligini olusturan ve kemiklesmis en özel tarihlerden biri olan,
milli birlik ve beraberlik mesajinin en dogru sekilde verilecegini dusundugum bu gune,
bir Turk vatandasi olarak kesinlikle katilacagimi belirtmek isterim.

Umarim son dakika degisikligi ile bile olsa, gelebilen arkadaslarimla karsilasir ve daha da mutlu olurum.
Onemli olanin; motosiklet uzerinde, otomobille veya yaya olarak ayrilmadan, birlikte olmak oldugunu dusunuyorum.

ZAFERLERIMIZ SIMDIDEN VE EBEDIYEN KUTLU OLSUN!.. :)

Iyi geceler,
Bu saate kadar yazilanlari okudum.. güzel bir kortej plani yapilip, dakikalara ve katilimci arkadaslarla uyumlu bir sekilde eslik etmek isterdim...

Turkiye Cumhuriyeti'nin kimligini olusturan ve kemiklesmis en özel tarihlerden biri olan,
milli birlik ve beraberlik mesajinin en dogru sekilde verilecegini dusundugum bu gune,
bir Turk vatandasi olarak kesinlikle katilacagimi belirtmek isterim.

Umarim son dakika degisikligi ile bile olsa, gelebilen arkadaslarimla karsilasir ve daha da mutlu olurum.
Onemli olanin; motosiklet uzerinde, otomobille veya yaya olarak ayrilmadan, birlikte olmak oldugunu dusunuyorum.

ZAFERLERIMIZ SIMDIDEN VE EBEDIYEN KUTLU OLSUN!.. :)

aslında yapılabilir ama çok az kişiyiz hedefimiz 29 Ekim bahtiyar o gün geçen senekinden 2 kat kalabalık olmayı hedefliyoruz hep birlikte benimde içim kan ağlıyo ama napalım kısmet değilmiş çok geç kaldık artık:pale:

hedeflenen gün çok kalabalik bir katilimla, CUMHURIYET BAYRAMI coskusunu yasamak ümidiyle.. :cat:

ama ondan önce 9 Eylül Izmir Kurtulus Günü'de var :mrgreen: :rendeer: Izmirli'ler olarak o gün bos oturmayiz diye düsünüyorum.

Korteji belki bu sene düzenleyemedik ama en azından yarın ev ve motorlarımıza güzel bayrağımızı asmayı unutmayalım. Yarın bayrağımla motor üstündeyim.
30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.

hedeflenen gün çok kalabalik bir katilimla, CUMHURIYET BAYRAMI coskusunu yasamak ümidiyle.. :cat:

ama ondan önce 9 Eylül Izmir Kurtulus Günü'de var :mrgreen: :rendeer: Izmirli'ler olarak o gün bos oturmayiz diye düsünüyorum.

bak doğru hem daha yakın belki bişiler yapılabilir:cat:

Emin ol ki o dediğin olmayacak....:cat::cat::cat: 30 Ağustosta birşeyler yapılmadıysa bu kadar ağır itham etmek bana ağır gelir.... :cat::cat:

100.yılda bile aynı çoşku devam edecektir..... Buna eminim... :cat::cat::cat:

kesinlikle katılıyorum. her hareket etkisini de zamanla doğurur. bu yüzden cumhuriyetimize ileriki yıllarda eminim ki şimdikinden daha da çok sahip çıkacağız.

işyerim konak da oldugundan bende jetleri askeri araçları gördüm. bu yıl ki zafer bayramının pazar denk gelmesi ile katılım dahada artacaktır. (malum hem de bu dönemde ve izmir de)
+11111111111

bu ne simdi ?? kortej yapılmadı diye bu kadar yüklenmek manasız .önümüzde 29 ekim var orda organize olup cok güzel ve bol katılımlı bi kortej düzenleyebiliriz gecen sene olduğu gibi.acımasız olmayalım arkadasım bu kadar.gereksiz polemikte yaratmayalım.izmirin polemiğe deil birlikteliğe ihtiyacı var.:cat::cat:
29 ekim için şimdiden hazırlıklara başlanmalı. +1

Iyi geceler,
milli ....ZAFERLERIMIZ SIMDIDEN VE EBEDIYEN KUTLU OLSUN!.. :)

9 eylül yanlış hatırlamıyorsam hafta içine geliyor ama herkesin bildiği gibi gece fener alayı oluyor. ona katılınabilir.

Korteji belki bu sene düzenleyemedik ama en azından yarın ev ve motorlarımıza güzel bayrağımızı asmayı unutmayalım. Yarın bayrağımla motor üstündeyim.
30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.
aferin canım sana. benim yerime de turla. bende istanbulda bayrağımla kortejde olacağım inşallah...:rendeer:

bu ne simdi ?? kortej yapılmadı diye bu kadar yüklenmek manasız .biraz daha zorlasan hain filan diceksin sanırım bize.

Arkadaşım bu kadar üstüne neden alındın da saydırdın anlamadım.
Ben ülke genelindeki yılgınlığın boşvermişliğin İzmirde da olmasını
hazmedemediğim için genel olarak düşündüklerimi dile getirdim.

Özelde İzmir MT önderleri ve İzmirli motosiklet kullanıcılarına
yönelik hiç bir sersenişim olmadı.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Arkadaşım bu kadar üstüne neden alındın da saydırdın anlamadım.
Ben ülke genelindeki yılgınlığın boşvermişliğin İzmirde da olmasını
hazmedemediğim için genel olarak düşündüklerimi dile getirdim.

Özelde İzmir MT önderleri ve İzmirli motosiklet kullanıcılarına
yönelik hiç bir sersenişim olmadı.

Yok öyle bişey hocam...Hayal mi görüyorsun?....:silent::silent::silent: Hangi ilimizde kutlanmadı?.. Yada amaaan boşver dendiği oldu?...

İlk mesajında hata olmuş olabilir ama hala aynı hataya devam etmektesin...:cat::cat::cat:

Türk olan herkes Bu ülke varoldukça bu bayramları kutlamaktan bıkmayacaktır... :cat::cat::cat::cat:

Yok öyle bişey hocam...Hayal mi görüyorsun?....:silent::silent::silent: Hangi ilimizde kutlanmadı?.. Yada amaaan boşver dendiği oldu?...

İlk mesajında hata olmuş olabilir ama hala aynı hataya devam etmektesin...:cat::cat::cat:

Türk olan herkes Bu ülke varoldukça bu bayramları kutlamaktan bıkmayacaktır... :cat::cat::cat::cat:

Arkadaş asıl siz aynı yanlış anlamada ısrar ediyorsunuz
yada ben orta dünyada yaşıyorum siz başka yerde
30 ağustos tarihli gazateleri açın bakın 3,4 büyük gazatede
zafer bayramı haber bile yapılmadı.

bu ülkede Türk olanlar var ve çoğunlukta
gözümüzün içine baka baka ulusal bilinç ve değerlerimiz
törpüleniyor, 4 şehit verilmişken bile ülkenin başbakanı
aynı minvalden şaşmıyor.

Ben kimseyi veya grubu neden doğrudan eleştirmedim
sadece bu dönemde daha duyarlı olmamız gerektiği
eleştirisini getirdim

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Arkadaş boşver sen gazeteleri televizyonları..... Asıl olan milletin içindekine bak....

3-5 gazete parçası 3-4 televizyon haber yapmadı diye bu şekilde karamsar olmak bence yanlış....Varsın ana sayfada basmasınlar... Elbet bir gün ekmeğini yedikleri vatan ın tokadını yiyecekler... Meraklanma.... Türk olanın içindeki coşku yeter de artar bile... :cat:

30 ağustos polemiğini kapatalım ve içimizdeki duyguları 29 ekimde ortaya çıkarmak üzere biraz sabredelim...Buyrun aşağıdaki gündem'e... :cat:

4 Eylül Cuma-İftar Yemeği

Selam arkadaşlar, iftar yemeğinde buluşmak üzere...Yukardaki linke tıklayın :wiinkk:

mert 9 eylülde de olur, ama ben 5-12 Eylül arası öğrencilerle staj kampına gideceğim için izmirde olmayacağım...sen organize edersen katılım olur herhalde :wiinkk:

Aydın MT olarak 30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun
teşekkür ederiz kardeşim:cat::rendeer:::thanks:

YOZGAT MT olarak 30 AĞUSTOS Zafer Bayramınızı kutluyoruz
teşekkür ederiz kardeşim:cat::rendeer:::thanks:
Arkadaş boşver sen gazeteleri televizyonları..... Asıl olan milletin içindekine bak....

3-5 gazete parçası 3-4 televizyon haber yapmadı diye bu şekilde karamsar olmak bence yanlış....Varsın ana sayfada basmasınlar... Elbet bir gün ekmeğini yedikleri vatan ın tokadını yiyecekler... Meraklanma.... Türk olanın içindeki coşku yeter de artar bile... :cat:

::plus1::::plus1::::plus1:: inşallah hem de o tokat çok sağlam olacak. dediğim gibi her hareket tepkisini de ünyesinde doğurur. istanbulda kutlamalar gayet hoş geçti. halk sokaklardaydı her evde bayraklar. izmirde mutlaka çok keyifli olmuştur. gemiler uçaklar, elinde bayraklı insanlar...

neyse izmirdeyim bu hafta semavere devam mı yoksa ramazana özel başka bir tarife var mı?

VASCO kemalcolak34 ve diğer caddebostan ekibinin sana çok selamı var.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar