[İzmir - MT]

cBr 125 R topiğine yazdığım mesajın aynısını buraya da yazıorm...

benim çok önemli bi sorum var sonunda bende cbr mi alabileceğim.şu anda 2 tane motorla anlaşmış durumdayım ve motorların durumu şu

1.2008 model 11000 de siyah cbr 125r:motor 5 kere falan yan yatmış ama hız yaparken fln değil yani motoru motorcuya fln gösterdik hiç bi sorunu yok sadece çizikler falan üstünde bi kaç ufak bi de sinyal lambaları yamulmuş. bi de arka tekerini değiştirmem lazım çok eskimiş. ama motorun fiyatı ise 3300 e verecek. teker değiştirme 120lira sinyal lambaları 30 lira. bu motoru alırsam bana 3300+150=3450 liraya gelecek ama arkaya da sıfır 120 lik teker takmış olacağım. tek sorun çiziler olacak ama onlar da sorun yaratacak gibi değil zaten

2.2006 model 4000de kırmızı cbr125 r: motor 2006 model ama 2009 mart trafiğe çıkışlı motoru daha motorcuya götürmedim ama sahibi motorda hiç bir oynama olmadığını direk sıfırı gibi orjinal olduğunu ve askere gideceğini söylediği için satıyor fiyatta pazarlık sonucu 3200e anlaştık.

şimdi bi de şöyle bi durum var bnm hayalimdeki motor 2008 model siyah cbr 125 ama işte şu anda kafama onu koyduğum için acaba mantıksız bir iş mi yapıyorum diyorum kendi kendime. sizce bu durumda yapmam gereken ne? eğer yarına kadar yardımcı olursanız ve açıklayıcı olursanız çok sevinirim.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İkinci seçenek daha makul.... En azından yatması yok ve km az... Orjinalmişde madem... :cat:

Zaten 2009 trafik çıkışlı...2009 sayılır... Ben 2. sini al derim.. :cat:

İkinci seçenek daha makul.... En azından yatması yok ve km az... Orjinalmişde madem... :cat:

Zaten 2009 trafik çıkışlı...2009 sayılır... Ben 2. sini al derim.. :cat:

haklısın galiba ama bi de şöyle bi durum var ben seneye alacağım motoru muhtemelen değiştirip daha yüksek bi cc motor alacağım. satarken zorluk çekmem mi ki 2006 model i alırsam?

haklısın galiba ama bi de şöyle bi durum var ben seneye alacağım motoru muhtemelen değiştirip daha yüksek bi cc motor alacağım. satarken zorluk çekmem mi ki 2006 model i alırsam?

Sen modeline bakma dostum
Ss'lerde önemli olan kmsi az olması
Hiç kazası olmaması başka artı :wiinkk:
4bin km ne ki bence de 2. seçeneği düşün

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Sen modeline bakma dostum
Ss'lerde önemli olan kmsi az olması
Hiç kazası olmaması başka artı :wiinkk:
4bin km ne ki bence de 2. seçeneği düşün

:cat::cat::cat::cat:

İkinci elde model önemli değil..Sonuçta Honda alıyorsun.... Temiz kazasız ve az kullanılmış olması modelin düşüklüğünü tolere eder... Hatta + bile verir... :cat::cat:
En azından kendi kişisel düşüncem bu şekilde... :cat::cat:

Bu arada İyi Pazar akşamları............:p

Hayırlı akşamlar İzmit MT'nin saygın bireyleri:rendeer:
İş, Güç, Köyceğiz,Marmaris derken yazmaya bir türlü zaman bulamıyorum yav:mrgreen:

Hayırlı akşamlar İzmit MT'nin saygın bireyleri:rendeer:
İş, Güç, Köyceğiz,Marmaris derken yazmaya bir türlü zaman bulamıyorum yav:mrgreen:

abicim keşke o keşkeklerin fotosunu görmeseydim. acaip canım çekti. izmirde var mıdır güzel keşkek yapan yer?:p

Merhaba motor dostları. epey bir süredir sizlerden ayrı kaldım. bunun için ne zamanım oldu nede fırsatım, kusura bakmayın. tanıyan tanımayan herkese selam olsun. bu arada artık menemen li değil hatay lıyım. (hanım köylü olduk)

iyi olmuş sevindim. artık bol bol görüşürüz. telefonum sende var nasılsa. :cat::rendeer:

araba aldım bitane bütçeme göre idare etcek şekilde bişe ehliyet çıkacak ruhsat işlerim ihmal ettim sizleri en kısa zamanda görüşmek dilegiyle

metincim hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız canım kardeşim. barış abi ve levente de çok selamlar.:cat::rendeer:

Bende epey bir süredir katılamıyorum,34 gün daha ayrı kalıcam hatta :)
Görüşmek üzere.

senden pek farklı değiliz:queen::p neyse az kalmış sevgilerle:bounce:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
selamlar izmir mt şuan itibarıyla dikildeyim bikaçgün izmirdeyim görüşürüz kısmetse.

tekrar hoşgeldin,hatayın neresi dostum ben bahcelievlerdeyim komsu olmayalım :p :)

sağol teşekkür ederim. adresi bende tam bilmiyorum ama asker hastanesinin karşısı, cadde üzeri.

yurtdas yeni evin hayırlı olsun..Artık daha kolay olur gelip gitmen.
Görüşmek üzere.

Herkese iyi pazarlar..

teşekkür ederim. seninde birşeyin kalmamış hadi hayırlı teskereler.

abicim keşke o keşkeklerin fotosunu görmeseydim. acaip canım çekti. izmirde var mıdır güzel keşkek yapan yer?:p

iyi olmuş sevindim. artık bol bol görüşürüz. telefonum sende var nasılsa. :cat::rendeer:

senden pek farklı değiliz:queen::p neyse az kalmış sevgilerle:bounce:

tabi tabi inşallah daha sık görüşürüz. telin var bende kusura bakma sık sık arayamıyorum. en kısa zamanda görüşmek dileğiyle.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tükanı ben açayım bari,herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim

selamlar izmir mt şuan itibarıyla dikildeyim bikaçgün izmirdeyim görüşürüz kısmetse.

Abiciğim, Yeter artık gezip dolaştığın. Bak başkaların gezme kısmetine de engel oluyorsun:mrgreen: bırak gençlerde dolaşıp görsün şu güzelim memleketi....

Şöööle eli ayağı düzgün helal su içmiş bir bayanla evlan ve emekli ol artık:p

Kazasız belasız yolculuklar Ümmet Bey:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:39 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:35 AM ----------

yurtdas yeni evin hayırlı olsun..Artık daha kolay olur gelip gitmen.
Görüşmek üzere.

Herkese iyi pazarlar..

Haydi hayırlısı...34 gün dediğin nedir ki:) şimdiden hayırlı teskereler kardeşim:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:41 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:39 AM ----------

Wallace;abicim keşke o keşkeklerin fotosunu görmeseydim. acaip canım çekti. izmirde var mıdır güzel keşkek yapan yer?:p

İllaki vardır da bulmak lazım...
Valla sen keşkek yersen iki misli olursun ona göre:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:43 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:41 AM ----------

tükanı ben açayım bari,herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim

Hayırlı işler ve kolay gelsin:rendeer:

selam dostlar

malum toplantı haftası geldi, önceki toplantıyada gelemedim uzun süre oldu sizleri görmeyeli...
yarın topic açmayı düşünüyorum cuma günü için, toplantı yeri en son toplantı yeri olan inciraltı çayır çimen :cat:

bi fikrinizi alayım dedim, alternatif fikri olan veya topiği ben açmak istiyorum diyen varsa beri gelsin :p :queen:

olumlu veya olumsuz cvplarınızı bekliyorum :rendeer:

selam dostlar

malum toplantı haftası geldi, önceki toplantıyada gelemedim uzun süre oldu sizleri görmeyeli...
yarın topic açmayı düşünüyorum cuma günü için, toplantı yeri en son toplantı yeri olan inciraltı çayır çimen :cat:

bi fikrinizi alayım dedim, alternatif fikri olan veya topiği ben açmak istiyorum diyen varsa beri gelsin :p :queen:

olumlu:cherry:

selam dostlar

::plus1::

(10 karaker.............)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar