[İzmir - MT]

davutak pala bizi çağırıyo ..ama seni aşağıda yatırcakmış..ona göre...geliyonmu....:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:00 PM ----------

arkadaslar su nazi kasklarından arıyorum ama güzel bişey olması lazım sehir içinde bakkala cakkala giderken kullancam varmı bildiğiniz bi yer bunlardan satan ben bi kaç yerde baktım cok uyduruktu :queen:

erman ...kahramanlar da satılıyo sank, yanılmıyorsam...:cat:

davutak pala bizi çağırıyo ..ama seni aşağıda yatırcakmış..ona göre...geliyonmu....:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:00 PM ----------

erman ...kahramanlar da satılıyo sank, yanılmıyorsam...:cat:

bakıcam yarın naci abi kahramanlara cok saol.
bende gelcem bu sefer pala babanın mekanına acayip muabbet var:cherry::cherry::cherry:

gelmemmi kaçmazzzz:p farketmez yatarım bir agaç dibinde zati muhabbetten yatamıyoz böyle daha güzel ama sende moturu bırakacanmı camide:)

arkadaslar su nazi kasklarından arıyorum ama güzel bişey olması lazım sehir içinde bakkala cakkala giderken kullancam varmı bildiğiniz bi yer bunlardan satan ben bi kaç yerde baktım cok uyduruktu :queen:

Ermanım Allah korusun motor kullanırken kaska ihtiyacın olursa ne olacak :silent:

hepinize afiyet olsun ,memnun kaldıysanız ne mutlu bize,deprem ha o ismail ve yenge den açıktım diye çıkan mide sesi olmasın:rendeer:

sagol be koçum gelmende yeterliydi kalsan daha iyi olurdu mide bayramı vardı:p

anlama zaten bide senin diline düşersek allah korusun facedeyiz:p

inciraltında arkadaşım crow plaza sırasında ocakta hacı var selamımı söyle..:cat:

gidek ne yapak ama motorları camide bırakıp:queen:

sensiz ne olur be kardeşim cesur um bu aralar hep işin çıkıyo özledik seni be :rendeer::rendeer:
valla şimdi gidip naciden havadisleri alacam :queen::queen:uykularım kaçtı:cyclopsanöğrenmezsem çatlarım:pr::pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:55 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:52 AM ----------

gelmemmi kaçmazzzz:p farketmez yatarım bir agaç dibinde zati muhabbetten yatamıyoz böyle daha güzel ama sende moturu bırakacanmı camide:)

adamım sen gidiyormusun:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
günaydın izmirin güzel insanları adanadan kucak dolusu selamlar sevgiler,herkese hayırlı işler kazasız sürüşler dilerim

hayırlı cumalar izmir bol kazançlar herkese :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:26 PM ----------

günaydın izmirin güzel insanları adanadan kucak dolusu selamlar sevgiler,herkese hayırlı işler kazasız sürüşler dilerim

bizdende sellamlar sevgiler bütün adanadaki dostlarımıza allah kolaylık versin size :rendeer:

merhabalar arkadaşlar cbr 125 alacağım ama 2008 model olan siyahlardan istiyorum tabi 2009 da olur:D.eğer etrafta satılık görürseniz ve bana haber verirseniz çok sevinirim

Super Moderator
karmacomaistanbul.jpg

olcan seni de bekliyoruz izmire,bi tanışma fırsatımız olmadı, mustafanın valizine gir gelirken senide getirsin:queen:

Super Moderator
Sırf uğraşmasın diye bir tek sırt çantasıyla gelmiş:p En kısa zamanda oralardayım...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar