[İzmir - MT]

Son düzenleme:
Slm millet bodrum yalikavakta cikma debriyaj buldum motorum icin ama motordan anlayan birinin saglam olup olmadigini kontrol etmesi lazim tanidiginiz birileri varmi o tarafta?
Herkeze iyi haftasonlari

herkese iyi haftasonları:rendeer:

ben bu hafta hatta belki bidahaki haftada offum özel sebeblerden ötürü hepiniz çok seviyorum yarınki gezinizde kazasız belasız geçer inşallah arayın beni nispet yapın kıskanıyım:cat:

arkadaşlar hayırlı pazarlar bugun saat 13:00 inciraltında gaziantep kebap salonunda buluşup lahmacun partisi yapacagız crow plaza yı geçince sağda :)
askeri gemi ve denizaltınıda gezmeyi planlıyoruz gelmek isteyen olursa sizleri görmek bizi mutlu eder.bekliyoruz.:rendeer:

arkadaşlar hayırlı pazarlar bugun saat 13:00 inciraltında gaziantep kebap salonunda buluşup lahmacun partisi yapacagız crow plaza yı geçince sağda :)
askeri gemi ve denizaltınıda gezmeyi planlıyoruz gelmek isteyen olursa sizleri görmek bizi mutlu eder.bekliyoruz.:rendeer:

gelmeyi düşünüyorum :cat:

gel düşünme ::::::)

Anne olan ve özellikle de olamayanlar için... Çocuğundan uzakta olan ve de özellikle çocuğunu kaybeden anneler için... Annesinin dizi dibindekiler ve de ilelebet kaybedenler için... ANNELER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN...:rendeer:

:rendeer:

geliyorum abi 12:30 belki daha erken oralarda olurum :wiinkk:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Tüm ANNELERİN anneler günü kutlu olsun....:rendeer::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar