sizin kadar güzel dostlarlara buluşmak çok keyifli bekliyorum yarın geceyi:rendeer::cat:
tr.davutak+1 wasko![]()
senın motoramı bindirecen beni :cherry: artçımı alacan :bounce:
sizin kadar güzel dostlarlara buluşmak çok keyifli bekliyorum yarın geceyi:rendeer::cat:
tr.davutak+1 wasko![]()
senın motoramı bindirecen beni :cherry: artçımı alacan :bounce:
bu haftayıda paketledik, haftasonuna geldik...herkese iyi tatiller iyi dinlenmeler,motora binmeyin dinlenin biraz![]()
sen dinlen len ihtiyar heyeti başkanı genc iz biz genc:bounce:
iyi hafta sonlar herkese havada maşallah ışıl ışıl ..
Güzel hava gerçekten...
Çıkın gezin Öcüyle..... :bounce::bounce:
arkadaşlar hayırlı pazarlar bugun saat 13:00 inciraltında gaziantep kebap salonunda buluşup lahmacun partisi yapacagız crow plaza yı geçince sağda
askeri gemi ve denizaltınıda gezmeyi planlıyoruz gelmek isteyen olursa sizleri görmek bizi mutlu eder.bekliyoruz.:rendeer:
gelmeyi düşünüyorum :cat:
Anne olan ve özellikle de olamayanlar için... Çocuğundan uzakta olan ve de özellikle çocuğunu kaybeden anneler için... Annesinin dizi dibindekiler ve de ilelebet kaybedenler için... ANNELER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN...:rendeer:
gel düşünme :::::
Anne olan ve özellikle de olamayanlar için... Çocuğundan uzakta olan ve de özellikle çocuğunu kaybeden anneler için... Annesinin dizi dibindekiler ve de ilelebet kaybedenler için... ANNELER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN...:rendeer: