[İzmir - MT]

iyi akşamlar dostlar.hafta sonu güzel bir etkinlik olabilir

merhaba arkadaşlar.ben turan çatal.bir süre zorunlu nedenlerden dolayı aranızda degildim.hoşgeldim.

Hoş geldin ve geçmiş olsun :rendeer::)

topic açıldı mı?göremiyorumda...

Sanırım açılmamış.. Bende göremedim :).

Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
sandman, tr.davutak, metin3590

Dün seni karizmatik motor ve bakışlarınla çankaya civarlarında gördüm..
Çok karizmatiktin ama :mrgreen::mrgreen:..

Son düzenleme:
arkadaşlar Today imi Takasla Peoguet speedfight2 ile değiştirdim ufak bikaç yenileme işleminden sonra resimlerini koyarım,

Cesurum motoru o gün yanımdaki arkadaş aldı 1 ay falan binip satarım dedi aklında bulunsun

arkadaşlar Today imi Takasla Peoguet speedfight2 ile değiştirdim ufak bikaç yenileme işleminden sonra resimlerini koyarım,

Cesurum motoru o gün yanımdaki arkadaş aldı 1 ay falan binip satarım dedi aklında bulunsun

Bahadır hayırlı olsun bol bol tek teker yaparsın artık :p :wiinkk:

bu haftanı topağı açılması lazım geç kalınıyo ....ilgili arkadaşlara duyurulur...:cat:

Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
sandman, tr.davutak, metin3590

Dün seni karizmatik motor ve bakışlarınla çankaya civarlarında gördüm..
Çok karizmatiktin ama :mrgreen::mrgreen:..[/QUOTE]

hehe sagol senin kadar olamasakta:p

ne topicmiş arkadaş açılamadı kaç gündür...açın da öğrenelim:cherry:

valla bende bilmiyom gökhan az sonra öğrencekmişiz bekliyorum ama inşallah şöle uzun kmli bi yol olur:)

hadi naci abi çabuk açın topici daha motoru bakıma vercem yoksa yetişmicek geziye:queen:

sen naptın gökhan muayene işini:silent:

insallah yaa söyle doya doya gezelim :)

Abi daha gitmedim haftaya olucak gibi çok yoğunum bu hafta ama haftaya kesin gidicem bi sorun çıkmazsa insallah:cat:

ondan sora motorumu sizlerle tanıştırıcam :)

Bahadır hayırlı olsun bol bol tek teker yaparsın artık :p :wiinkk:

saol gökalpim ama today varken servis yolunu bilmezdim artık iyice öğrenirim heralde, ilk etapta motorun bütün grenajlarını söküp benim boyacıya götürücem orjinal rengine boyatıcam bu süre zarfındada iyi bir motorcuya götürüp sağına soluna güzelce baktırmam gerekiyor debriyajı açıp bi bakmak gerekicek sanırım ilk kalkışta 1-2 sn düşünüyor arkadaş sanırım debriyaj ayarsız bildiğin iyi bir usta vardı senin olmazsa bi ara beraber gidelim ne dersin:wiinkk:

saol gökalpim ama today varken servis yolunu bilmezdim artık iyice öğrenirim heralde, ilk etapta motorun bütün grenajlarını söküp benim boyacıya götürücem orjinal rengine boyatıcam bu süre zarfındada iyi bir motorcuya götürüp sağına soluna güzelce baktırmam gerekiyor debriyajı açıp bi bakmak gerekicek sanırım ilk kalkışta 1-2 sn düşünüyor arkadaş sanırım debriyaj ayarsız bildiğin iyi bir usta vardı senin olmazsa bi ara beraber gidelim ne dersin:wiinkk:

Tamam dostum Aslan abinin yanına istedigin zaman götürürüm; numaram vardı sende ulaşırsın bana:cat:

son bir saat....az sonra.....:queen: 2 saat te olabilir aldığım duyumlara göre....en iyisi uyuyun sabah bakarsınız.....:cherry:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar