cesur pazar günü gitcen mi yine pınarbaşına?
yok pazar günü işim çıktı yarın yani c. tesi gidiyorum sıralama turları var onu izlicem :cat:
cesur pazar günü gitcen mi yine pınarbaşına?
bol güneşli hafta sonları ahali:cat:
Selam herkezeArkadaşlar pazartesi günü yeni motosikletimi vizeye götüreceğim acilen kapalı RACİNG veya TOURİNG tipi sağ yandan çıkan kapalı eksoz lazım aranızda acaba yardımcı olabilecek varmı? Sadece 1 saatliğine vizeye gidip geleceğim onun için :rendeer:
sen daha gitmedin mi vizeye:silent:
yoksa geçirmediler mi egzozdan
bide öyle her egzoz uyuyo mu senin motora?
ya eksozun azına geçmeli suturucu gibi bişi yaptır sanayide stunt
gidemedim abi pazartesi inşallah gidicem. eksozun ana kısmı ayrı civatalı oluyo genelde 3 civatalı sadece eksozun ana kısmını almak yetiyo ondan sölyedim. Çok bağırıyo hoşuma gidiyo açık eksoz ama vize için sadece kullanıcam kapalıyı![]()
Erhan abi eksozun ana kısmıyla borusu arasına bi aparat yaptırdım oda eksoz gazının çıkacağı delik biraz ufak geldi 4 silindir motora kaldırmıyo calışıp stop ediyo. yapan usta yapamadı heralde söylediğim gibi yapmamış ondan abi eksoz varsa sadece 1 saatliğine ödünç alıcam :salut: Yoksa şansımı deniyip gidicem artıkale:
bence önce şansını dene gökhan:cat:
bende gittim muayeneye pek bakmadılar öle egzozdu sesti falan
gidersin olmaz derlerse 1 ay süren var zaten arar bulursun bi egzoz ayrıca bu gibi işler için susturucudur egzozdur tayyim ustayı çok övüyolar onada gidebilirsin:cat:
hayırlı cumalar izmir mt.
bir ses de ben vereyim dedim
Özer abicim; inşallah haftasonu güzel ve bereketli geçer
iyi akşamlar dostlar.hafta sonu güzel bir etkinlik olabilir
merhaba arkadaşlar.ben turan çatal.bir süre zorunlu nedenlerden dolayı aranızda degildim.hoşgeldim.
merhaba arkadaşlar.ben turan çatal.bir süre zorunlu nedenlerden dolayı aranızda degildim.hoşgeldim.