[İzmir - MT]

Selam herkeze :) Arkadaşlar pazartesi günü yeni motosikletimi vizeye götüreceğim acilen kapalı RACİNG veya TOURİNG tipi sağ yandan çıkan kapalı eksoz lazım aranızda acaba yardımcı olabilecek varmı? Sadece 1 saatliğine vizeye gidip geleceğim onun için :rendeer:

Selam herkeze :) Arkadaşlar pazartesi günü yeni motosikletimi vizeye götüreceğim acilen kapalı RACİNG veya TOURİNG tipi sağ yandan çıkan kapalı eksoz lazım aranızda acaba yardımcı olabilecek varmı? Sadece 1 saatliğine vizeye gidip geleceğim onun için :rendeer:

sen daha gitmedin mi vizeye:silent:

yoksa geçirmediler mi egzozdan:p

bide öyle her egzoz uyuyo mu senin motora?

Son düzenleme:
sen daha gitmedin mi vizeye:silent:

yoksa geçirmediler mi egzozdan:p

bide öyle her egzoz uyuyo mu senin motora?

gidemedim abi pazartesi inşallah gidicem. eksozun ana kısmı ayrı civatalı oluyo genelde 3 civatalı sadece eksozun ana kısmını almak yetiyo ondan sölyedim. Çok bağırıyo hoşuma gidiyo açık eksoz ama vize için sadece kullanıcam kapalıyı :)

ya eksozun azına geçmeli suturucu gibi bişi yaptır sanayide stunt

Erhan abi eksozun ana kısmıyla borusu arasına bi aparat yaptırdım oda eksoz gazının çıkacağı delik biraz ufak geldi 4 silindir motora kaldırmıyo calışıp stop ediyo. yapan usta yapamadı heralde söylediğim gibi yapmamış ondan abi eksoz varsa sadece 1 saatliğine ödünç alıcam :salut: Yoksa şansımı deniyip gidicem artık :pale:

gidemedim abi pazartesi inşallah gidicem. eksozun ana kısmı ayrı civatalı oluyo genelde 3 civatalı sadece eksozun ana kısmını almak yetiyo ondan sölyedim. Çok bağırıyo hoşuma gidiyo açık eksoz ama vize için sadece kullanıcam kapalıyı :)

Erhan abi eksozun ana kısmıyla borusu arasına bi aparat yaptırdım oda eksoz gazının çıkacağı delik biraz ufak geldi 4 silindir motora kaldırmıyo calışıp stop ediyo. yapan usta yapamadı heralde söylediğim gibi yapmamış ondan abi eksoz varsa sadece 1 saatliğine ödünç alıcam :salut: Yoksa şansımı deniyip gidicem artık :pale:

bence önce şansını dene gökhan:cat:

bende gittim muayeneye pek bakmadılar öle egzozdu sesti falan:)

gidersin olmaz derlerse 1 ay süren var zaten arar bulursun bi egzoz ayrıca bu gibi işler için susturucudur egzozdur tayyim ustayı çok övüyolar onada gidebilirsin:cat:

bence önce şansını dene gökhan:cat:

bende gittim muayeneye pek bakmadılar öle egzozdu sesti falan:)

gidersin olmaz derlerse 1 ay süren var zaten arar bulursun bi egzoz ayrıca bu gibi işler için susturucudur egzozdur tayyim ustayı çok övüyolar onada gidebilirsin:cat:

inşallah dediğin gibidir abi pek bakmıyorlardır:) pazartesi şansımı deneyeceğim inşallah mersklısına falan denk gelirsek orda geçirir belki. olmadı dediğin ustayla irtibat kurmayı denerim abi :cat:

hadi çıksana sen ya dükkana gel davut, şu yeni kaskınıda ıslatalım bugün hahahahahah

Hayırlı pazarlar cemati Mt. :)...
Millet heralde pistlere akıyor.
Hava da bol güneşli ama serin de biras.
Pistte olanlara ii eylencele..

Bizde şöle bi turlayıp günü değerlendireceğiz
sanırsam.. PAzar pazar, pazar sendromuna
girmeye gerek yok :p:p..

Bu arada stunt rider kolay gelsin sana pazartesi. Daha senin gibi vizeye girecek ler de var.
Örneğin ben :).. Şu egsoz işini merak eden arkadaşlar da var. Örneğin chatkut :)..
Sana kolay gelsin vizede. sonra bize de anlatırsan sevinirim ne oldu ne bitti kaç para bayıldın da nelere
baktılar :)..

iyi akşamlar dostlar.hafta sonu güzel bir etkinlik olabilir

merhaba arkadaşlar.ben turan çatal.bir süre zorunlu nedenlerden dolayı aranızda degildim.hoşgeldim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar