[İzmir - MT]

ii akşamlar ahali yarın nasipse izmire geliorum nasip olursa kahramanlara parça vae kaskk almam gerekio parça işini hallettim ucuz ve kaliteli kask satan biyer bileniniz var mı?? arkadaşlar

slm mıllet ıyı aksamlar

hiç ses soluk cıkmıyor valla yaq nerde bu millet:mrgreen:

Son düzenleme:
Metincim resim yükleme tarifi için tıklayabilirsin
hadi kolay gele.

linkini eklediğim mesajdaki tarifin yapıldığı tarihden sonra yakın zamanlarda imageshack sitesi birazcık janjanlandı ufak bi iki değişiklik oldu ,
bu yüzden adresi yazdığında göreceğin site şekli ile tarifdeki görünen arasında küçük şekil farkları olsada bu seni şaşırtmasın komutların ve yapacaklarının hepsi aynı :cat:

Son düzenleme:
Metincim resim yükleme tarifi için tıklayabilirsin
hadi kolay gele.

linkini eklediğim mesajdaki tarifin yapıldığı tarihden sonra yakın zamanlarda imageshack sitesi birazcık janjanlandı ufak bi iki değişiklik oldu ,
bu yüzden adresi yazdığında göreceğin site şekli ile tarifdeki görünen arasında küçük şekil farkları olsada bu seni şaşırtmasın komutların ve yapacaklarının hepsi aynı :cat:

saol mustafa abim ii akşamlar

Iyi Akşamlar Dost Larım

ii akşamlar oguz abi

eskilerden bir kare tarihi hatırlamıyorum :)

n5844366821549681603561.jpg

n5844366821549675470067.jpg

sami abiye sormuştum onlarda o-ring zincir yokmuş:)

dostum mrb istersen sana zincir bulabilirim :wiinkk: ilgilenirsen msj at :cat:

Son düzenleme:
Selam izmirli dostlar.Yarın sabah izmirde olacağım.Fakat daha önce hiç gelmediğim için bir tarif almak istiyorum.Acaba İzmir otogarı ile Yağhane semti arasındaki mesafe çokmu? ve otogardan Yağhane semtine nasıl gidebilirim. Bi el atarsanız sevinirim:rendeer:

tahmini 20 25 km. otobüsle geliyorsun sanırım. otobüs şirketiin servisine binersen. hatay ssk bozyaka servisine. ssk köstence köprüsünde inersin. biraz yüyürsün yağnelere sadece çok değil ama. tabi gidiceğin yerede bağlı. otobüs şirketinin servisine söylersen en yakın yerde indirirler zaten

sabah 9 gece 12 çalışmasaydım seni alırdım ama boş vakit yok malesef.

rotanda şu şekil olacak.

adsz-6.jpg

Selam izmirli dostlar.Yarın sabah izmirde olacağım.Fakat daha önce hiç gelmediğim için bir tarif almak istiyorum.Acaba İzmir otogarı ile Yağhane semti arasındaki mesafe çokmu? ve otogardan Yağhane semtine nasıl gidebilirim. Bi el atarsanız sevinirim:rendeer:

eyer bir sıkıntı yaşarsan beni ara 0535 884 3753 cesur :cat:yardımcı olurum seve seve :rendeer:kazasıs bellasız gel dostum .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar