[İzmir - MT]

arkadaşlar toplanı ne zaman ve nerde olucak ben gelip tanışamak istiyorum bide kek getirirsem baş köşe bnm tamam mı :D bu arada ben bornovada oturuyorum cbr 125 kullanıyorum diş teknisyenıyim sizi de abilerim önerdi daha tanışamadık ama burdan bile belli sıcak kanlı olduğunuz :cat:

arkadaşlar toplanı ne zaman ve nerde olucak ben gelip tanışamak istiyorum bide kek getirirsem baş köşe bnm tamam mı :D bu arada ben bornovada oturuyorum cbr 125 kullanıyorum diş teknisyenıyim sizi de abilerim önerdi daha tanışamadık ama burdan bile belli sıcak kanlı olduğunuz :cat:

ölyizdir cok sıcağızdır allaha sükür bekleriz senide aramıza :queen::queen::queen:

gel tabii ki
ilk toplantıya bekliyoruz :cat:

sıcak kanlı olmazmıyız hiç. dumanı üstünde inanmassan gel bak:cat::cat:

hoşgeldin kardeşim gel tabi kekleriz :pşeyyyy kekyeriz şey amaaaaaaannn :p laflarız pardonya:queen::rendeer:

arkadaslar günaydın herkese bugün yeni işime başladım ilk günüm sonunda kurtuldum evden:cherry::cherry::cherry:

arkadaslar günaydın herkese bugün yeni işime başladım ilk günüm sonunda kurtuldum evden:cherry::cherry::cherry:

anaaaaam hadi hayırlı olsun abi çok sevindim ıslatmamız lazım bunu:cat:

alkolden bahsetmiyorum buarada yağmurda motor sürmekten bahsediyorum:queen:

buarada havalar güzel olursa bunu kutlamak için kaçalım biyerlere:cat:

Son düzenleme:

kardeşim hayırlı ugurlu olsun.her zaman ıslatırız. yarın bi degişiklik olsun diye VN 800 le yola çıkacam makina evde dura dura canı sıkılmış birazda onu gezdireyim içi açılsın:p:p:p

hoşgeldin kardeşim gel tabi kekleriz :pşeyyyy kekyeriz şey amaaaaaaannn :p laflarız pardonya:queen::rendeer:

ben bu (((((JOKER))))) ÇOK ISINDIM neden acaba bilmiyorum:):)kek falanmı getirecek yoksam.güzel oldu bu iş yeni gelenlerin kek v.s getirmeleri bu gelenek olmalı ve gelenegin adıda OGUZ gelenegi her yeni gelene uygulamaya başladık 1 kaç haftadadan beri sohbetlerimizde kek gibi tatlı tatlı geçiyor allah agız tadımızı bozmasın..AMİNNNNN:cherry::cherry:

Son düzenleme:
erman hayırlı olsun yeni işin allah utandırmasın kardeş.

oğuz abi kek geleneği iiolur tabi ama karmaçomayla benim olduğumuz zaman size nekadar kalır garanti veremem.:mrgreen::mrgreen::queen:

Son düzenleme:
kardeşim hayırlı ugurlu olsun.her zaman ıslatırız. yarın bi degişiklik olsun diye VN 800 le yola çıkacam makina evde dura dura canı sıkılmış birazda onu gezdireyim içi açılsın:p:p:p

ben bu (((((JOKER))))) ÇOK ISINDIM neden acaba bilmiyorum:):)kek falanmı getirecek yoksam.güzel oldu bu iş yeni gelenlerin kek v.s getirmeleri bu gelenek olmalı ve gelenegin adıda OGUZ gelenegi her yeni gelene uygulamaya başladık 1 kaç haftadadan beri sohbetlerimizde kek gibi tatlı tatlı geçiyor allah agız tadımızı bozmasın..AMİNNNNN:cherry::cherry:

yok abim ne geleneyi bir ayda 20 kilo alırız hiç gerek yok rejim zamanı kemerleri sıkalım motorlar taşımıcak yakında bizi :queen:spor çalışalım hep beraber :cat:fiziyimizi koruyalım :cat:

erman hayırlı olsun bol kazançlar...

watari (Resul) sende var sanki iş güç yeni bişeyler...yanlış mı biliyorum ???

işin hayırlı olsun şimdiden:cat: kek geleneğine gelince tabii iyii olur açılış bende başlasın:cherry: da toplantıda kaç kişi oluyo genelde en kalabalık hali kaç kişidir :silent:söz ben kek getircem arkadaşlar :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar