ben sevgilimi kuafüre bıraktım üç göndür orda
c.tesi hazır olur bu önemli günü beraber yaşayalım deyerli mt motor sevenler hadi hep beraber motosiklet aşkına :cat::wiinkk:
sensizlik yaramamış bize demeki kardeşim gelde kendimize gelelim kurtar bizi bu kırizden :mrgreen::rendeer:
yinemi ortayı tutturamadınale: bu defa arayı çok açtın cidden özlettin kendini,
gel gel söz sana tav olmayacaz :cherry:
gelsin bi hele cazası büyük :bounce:::wiinkk:
bu arada gelirsem ne chatkut ne de bocek ses tonuma karismayacak ama yoksa gelmem!
Tuncer'cim fuardan dönerken bende baya bi getirdim, bu cuma toplantı olursa gelmeye çalışırım yanımda getiririm. yada Hızlıcesi sen mekanımı bılıyorsun nasıl olsa işi sağlama alalım dersen benden gelip alabilirsin stickerları :cat:
bu arada anahtarlık yoktu, stickerlar var motosiklet.net yazısı amblem ve motosikletleri fark edin stickerları..
:rendeer::rendeer:
ilk isim Izmir e geldigim gibi Ayvalik a kacmak olacak, tabii yanliz degil... bi deniz havasi soluyayim yaw... bi soyle sahilde eski muhabbetleri yapalim...
e e e dedim sana bak gidiyorum, ozlersin beni dedim, tarih 03.10.2008 persembeyi cumaya baglayan gece, gel bize gidelim, ev de sise sise jack daniels var oturup cekelim dedim.. ih mih ettin, tek basima bi elimde bavulum bi elimde sise, sabahi buldum... kafa da iyiydi hani, ulan Mustafa sen beni ozleyene kadar gelmicem geri dedim... :mrgreen: bak simdi icim rahatladi bunu duydum ya, yakinda gelirim...
joker_cbr_,ChukY,washburn24 aramıza hoşgeldiniz..:cat:
Ehliyeti olmayan arkadaşların önce ehliyetlerine,korumalarına daha sonra da motosikletlerine bir an önce kavuşmaları dileğiyle:wiinkk:
Pierid,yeni iş yeriniz hayırlı olsun,umarım bol kazanç elde edersiniz..Açtığınız yer oldukça iyi,yakınında bu işi yapan bir yer daha vardı kapanmadıysa (10 aydır İzmir imden uzağım,bilemiyorum o yüzden kapandı mı kapanmadı mı)..Fark yaratacak işlere imza attığınız taktirde tabi ki kazanç kendiliğinden gelecektir.Tattoo dışında airbrush işine de zamanla girerseniz sanıyorum ki çevresel olarak müşteri potansiyeliniz oldukça iyi olacaktır:wiinkk:
Oldukça büyük bir potansiyelin içerisindesiniz,umarım bunu iyi değerlendirirsiniz :cat:
Tekrar hayırlı olsun...
Merhaba ve hayırlı akşamlar tüm İzmir MT :rendeer:
Çirkin sen gel yeterki Ayvalık yaparız...150 nin üstüne çıkmayız da:queen:
Haydi bakalım gün sayalım mı:queen:
slm herkese ben yeniyim aranıza katılabilir miyim izmirden joker_cbr_![]()
günaydın herkezebi kaç haftadır toplantıları ektiğimi biliyorum ama yeniden aranızda olucam
![]()
Cesur abi sticker kaldımı elindevarsa almak istiyorum. bişey daha sorucam yeni tsörtler ne zman gelicek ilk sıraya beni yazın
en kısa zmanda görüşmek üzere :rendeer:
slm herkese ben yeniyim aranıza katılabilir miyim izmirden joker_cbr_![]()
stikırs kalmadı ama bakarız bişeyler:queen::queen:ne zaman gelecen randevu ver. biz hazırlık yapalım sana nasıl stikırs lardan istiyorsun:queen::queen::queen:
tekrar merhaba Oğuz abim:wiinkk: stikırslar mt nin stikerslarından istiyorum abi.bu cuma uygun olursam toplantıya katılmayı düşünüyorum.
bi süredir takip edemedim siteyi bayagı sey kacırdıgımın farkındayım
ale: martta İzmir mt nin bütün gezilerine motosikletimle beraber katılacağım :cat: en kısa zmanda görüşmek üzere:wiinkk:
önümüzdeki toplantıda vereyim sana stıkır ama gelirsen :wiinkk: