[İzmir - MT]

sen ben bizim oğlan 7-8 motor oluruz:queen:

hangi tarihli mesaja alıntı yaptın sen abi:p

aykutum iş yerindeki bilğisayar son sayfaları açmıyordu en son sayfayı açtıgı yerden alıntı yapıp ondan sonra son sayfaya giriyordu MECBUREN öyle yapmak zorunda kaldım.yarın bir süpriz olabilir.bakakalım belki çarşı da bize katılabilir:cat:

aykutum iş yerindeki bilğisayar son sayfaları açmıyordu en son sayfayı açtıgı yerden alıntı yapıp ondan sonra son sayfaya giriyordu MECBUREN öyle yapmak zorunda kaldım.yarın bir süpriz olabilir.bakakalım belki çarşı da bize katılabilir:cat:

çarşıdan aldım bitane pamucağa vardım oldu 100 tane bil bakıyım nedim :queen:.....tabiki .................TM....RİMZİ :queen:

çok sevdigim arkadaşım şirinyer esnafından kemal dörtkaş hakkı rahmetine kavuştugu için aranızda olmadım.arkadaşım kemal daha 39 yaşında yapacagı çok fazla şey olan degerli bir arkadaşımdı yaşanan ekonomık kriz işlerini etkilediginden dün sabah 6 da kalp i durarak vefat etti.allah geride kalanlara eşine çocuklarına anne ve babasına ve tüm sevenlerine sabır versin,mekanın cennet olsun kardeşim...
fatihanızı esirgemeyin arkadaşlar

20012007253.jpg

çok sevdigim arkadaşım şirinyer esnafından kemal dörtkaş hakkı rahmetine kavuştugu için aranızda olmadım.arkadaşım kemal daha 39 yaşında yapacagı çok fazla şey olan degerli bir arkadaşımdı yaşanan ekonomık kriz işlerini etkilediginden dün sabah 6 da kalp i durarak vefat etti.allah geride kalanlara eşine çocuklarına anne ve babasına ve tüm sevenlerine sabır versin,mekanın cennet olsun kardeşim...
fatihanızı esirgemeyin arkadaşlar

20012007253.jpg

allah rahmet eylesin.allah eşine,anne,babasına ve tüm dostlarına sabır versin.evet daha çok gençmiş kardeşimiz ama alınyazımız.vadesi gelen gidiyor üzücü olan geride koç gibi birde evlat bırakmış heralde ne diyebilirimki nur içinde yatsın topragı bol olsun:pale:

saolun sizlerin açısını yaşamayalım alınyazısı evet 2 tane erkek evladı var küçügü 4 büyügü 14 yaşında fotoraftaki büyük oglu cenazede çok metanetliydi dimdik duruyodu ayakta yavrum benim kemal i çocuklarıyla yaşayacaz artık :pale:

bugün gezimiz çok iyi geçti katılımcılar bayagı moral depoladı.gelemeyenler için ne kaçırdıklarını forumdan görebilirler.bir dahakini yularla çekerler artık:queen:

eeeeeeee ne söyleyim abim yalanmı söyleyim yani gezi süperin üzerindeydi sagolsun kaptan BARBOROS depolarıda full ledi.OHHH ne ala memleket misali

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar