[İzmir - MT]

Rahmi dedem yeni atom karıncan hayırlı olsun:rendeer:
km de kaç Amper yakıyo o :)

@redline35, @wind_northeast; hoşgeldiniz.

İzmir e gelirsem beni de pindirirmisin abi motorpisikletine ?
Kaç basıyo bide ? Az basıyosa ben binmem..Benim moped 70 basıyo.Frenleri söktürüp yokuş aşağı mopedimin üzerine yatarsam 110 a kadar çıkıyodur(dur diyorum çünkü kadran yok o kadar).

Gel gel pinersin iki tur, baya sağlam basıyo onun makinası, boru diil VFR 600 RR mı desem, i-vtec teknolojili CBR 800 RR mı desem bilmiyom ama fena bişi :p,
senin moped gibi diil bunlar, dediğin parçaları sökmeden hatta tank pedi bile varken rahat 150 basıyo, görünce anlayacaksın :queen:

Hayırlı pazarlar MT dostları :)
kış geldi aküler cırtlamaya başladı
bnm efsane aküm 19Amper Bosch bile hakkın rahmetine kavuştu
şarj tutmaz oldu ölçüm cihazında marş gücü %1 yazıyordu ve tabii ki marş basmıyordu :silent:
Bosch tan şaşmadım aynısını getirttim,yarım marşla çalışan bir motorum var ollleeeeyyyyy ::biggrinn::haapppy:

İzmirde olmayıp İzmirini özleyenlere,yogun iş-okul temposndan dolayı dışarı cıkıp bir tur atamayanlara dün akşam cektigim 2 fotoyu armagan ediyorum doya doya baksınlar kafalarında canlandırmaya calışşsınlar :wiinkk:
(üçkuyular-bostanlı feribot saat 19:00)(gece oldugu için fotolar cok net degil ama gerisi sizin hayal gücünüze kalmış :p )

İyiymiş len, azının tadını biliyon ha gökalp :D

Sınava son hazırlıklar bitti gibi. Allah vere de geçelim sınavımızı. Sonra ver güzel şeyler yaparız deeeemiiii

selamlar izmir-mt.
sezonu açmanıza bişey kalmadı hadi iyisiniz.
herkese iyi haftalar tüm dostlara selamlar...

@duyulmaz; senin motor hala 1 metredemi:p bi kaç bin metre yaptırırız ilk fırsatta, görmediğin mangalcılara gidecektik dimi

@chopperrider; bir gittin pir gittin emir, sesini duyduğuma sevindim,
sezon hep açık bizde , sadece biraz daha açarız işte havalar ılındıkça,
özledin dimi izmir iklimini

@darksaylıns; netteyiz sörf yapıyoz, sen naapyon ahali :p

Moderatör (forrap)
karmacoma ,benim arkadaşın çift makinası kadar basıyosa kapışırız parasına..:cat:

İzmirde olmayıp İzmirini özleyenlere

İyi yedin Gökalp :) Gece gece yine beni Afyonda serap görmeye mahkum ettin karşımdaki duvar birden inciraltına dönüştü,kafamı tosladım..Şişti..:salut:

Bu gün de nöbetçi çavuşum,şimdi iştima almaya gidicem,moda soktun beni boş yere..Şimdi kaz ayaklarını sayıcam.

forrap: o bahsettiğim arkadaşında CFR mi VBR mi bilmiyom ama 4 silidir, o çift silindir kaç basıyoki sonra apıştırmasın bizi :cherry:

iyiyim iyi..ben de alçak sürünüş yapıorum...:p
uğrasana bi ara..gelip geçmez oldun..

o kadar oldumu yaw :mrgreen:
haklısın bi ara geleyim merhemde getiririm, grenajlarına bi de dirseklerine süreriz.

Herkese selam..Umarım herkes iyidir.

Rahmi dedem yeni escooterın hayırlı olsun:rendeer: Kazasız belasız..

İzmir e gelirsem beni de pindirirmisin abi motorpisikletine ?
Kaç basıyo bide ? Az basıyosa ben binmem..Benim moped 70 basıyo.Frenleri söktürüp yokuş aşağı mopedimin üzerine yatarsam 110 a kadar çıkıyodur(dur diyorum çünkü kadran yok o kadar).

forrapım canım kardeşim sengel bi helle hayırlısıyla gezecek çok yer var rahmi dedenin eviv önünde bol bol gezer tur atarız :mrgreen.:rendeer:

karmacoma ,benim arkadaşın çift makinası kadar basıyosa kapışırız parasına..:cat:

İyi yedin Gökalp :) Gece gece yine beni Afyonda serap görmeye mahkum ettin karşımdaki duvar birden inciraltına dönüştü,kafamı tosladım..Şişti..:salut:

Bu gün de nöbetçi çavuşum,şimdi iştima almaya gidicem,moda soktun beni boş yere..Şimdi kaz ayaklarını sayıcam.

iyi yedim vallaa gece gece midem şişti resmen bu halde nasıl uyuyacam bilmiyorum :wiinkk: :queen:
özledik seni dostum ara sıra ses ver burdayım iyiyim de şafak kaç ?? merak ettim :silent:

günaydın; hayırlı haftalar,umarım hepimiz için bol kazançlı ve başarılı bir hafta olur :rendeer:

Son düzenleme:
herkese ii haftalar umarım gecen hafta gibi kötü ölüm hbr leri almıcağımız bi hafta geciririz

Hayırlı pazarlar MT dostları :)
kış geldi aküler cırtlamaya başladı
bnm efsane aküm 19Amper Bosch bile hakkın rahmetine kavuştu
şarj tutmaz oldu ölçüm cihazında marş gücü %1 yazıyordu ve tabii ki marş basmıyordu :silent:
Bosch tan şaşmadım aynısını getirttim,yarım marşla çalışan bir motorum var ollleeeeyyyyy ::biggrinn::haapppy:

DOSTUM VN 800 AKÜLERİ NE KADARDIR ACABA BİR BİLGİN VARMİ BİRDE HAVA FİLİTRESİ NE kadar acaba fiyatları:silent:

herkese ii haftalar umarım gecen hafta gibi kötü ölüm hbr leri almıcağımız bi hafta geciririz

işallah kardeşim .tüm dostlarımı ve M.T dostlarımı seviyorum.onlarda olmasa hayat çekilmez:pale::pale::pale:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar