[İzmir - MT]

segelmanın makina aldığına sevindim şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler diliyorum

bu arada oğuz kardeşim boykotunuz hayırlı olsun inşallah umduğunuzu elde edersiniz

Son düzenleme:
günün en güzel karesi...

Benzer kareyi yakalamak için fotığraf makinesini çıkardığında pilinin bitmiş olmasıyla karşılaşmak, 20 dakika pilleri şarj edip tekrar foto çekme gazıyla dışarı fırlayıp alakasız bir poz çektytikten sonra pillerin tekrar bitmesi...

Buna baya canım sıkılmıştı. Ama resmi görünce sıkınrım geçiverdi:)

Benzer kareyi yakalamak için fotığraf makinesini çıkardığında pilinin bitmiş olmasıyla karşılaşmak, 20 dakika pilleri şarj edip tekrar foto çekme gazıyla dışarı fırlayıp alakasız bir poz çektytikten sonra pillerin tekrar bitmesi...

Buna baya canım sıkılmıştı. Ama resmi görünce sıkınrım geçiverdi:)

neyse cüzel bir care yani çok güzel anlayana gerçekten sen mi çektun buni ha doğriyu süyle bakayum:cat:

segelmanın makina aldığına sevindim şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler diliyorum

bu arada oğuz kardeşim boykotunuz hayırlı olsun inşallah umduğunuzu elde edersiniz

boykot hüsranla sonuçlanmaz umarım.yakında sakal grevinede başlıcam:queen::queen:

Son düzenleme:
günaydın İZMİR MT ahalisi :rendeer:

karmacoma, hızlıcesi2, extreme1925 lem sizleri seviyom be matrak insanlar topluluğu:queen:

“Kral din alimi ile bir görüşme yapıyordu ve sordu:
“Benim devletim, yeterli paraya sahip olmadığı zaman hizmetleri sunabilmek için ne yapmalıyım?"
Din alimi cevap verdi:
“Eski zamanlarda uygulandığı gibi halkın ürettiğinden onda bir vergi al.”
Kral cevap verdi: “Onda iki bile yetmiyor,”

Din alimi:
"O zaman vergileri düşür. İnsanları arazi üzerinde çalışmaları için teşvik et. Vergi oranlarını düşürmek, vergi gelirlerini artırmak demektir. Herkes yeterli gelire sahip olunca devlet de yeterli gelire sahip olur. Halkın yeterli geliri olmazsa devlet nasıl yeterli gelire sahip olabilir?"
Ni Hua-Ching

ilgimi çektigi için okudugum yazıyı sizlerle paylaşmak istedim... :cat:

( Anlayana...) :wiinkk: :wiinkk: :bounce:

Hakkaten güselmiş haaa. Görmem geç oldu ama :D

günün en güzel karesi...

Sana dedik bak diye ama foto makinesinin adam gibi bi objektifi olmadığından çekemedim düzgün bi poz. Bu kare çok güzel çıkmış yaaaa.Kompozisyon da on numara :D

Arkadaşlar bir süredir termal içlik ve polar alma niyetindeydim ve tchibo mağazasında çok güzel ve uygun fiyatlı seçenekler olduğunu araştırmıştım...Dün gece toplantıda özer abinin benden hızlı davranım tchibo mağazasından aldıklarını gördüm, gerçekten kaliteli ve güzel ürünler...kışlık termal giyim ihtiyacı olanlar bu mağazayı mutlaka ziyaret etsinler...balçova agora ve forum bornovada mağazaya ulaşabilirsiniz...

ürünlerin kataloğunu ekliyorum, buradan inceleyebilirsiniz...

http://katalog.tchibo.com.tr/macerakayakta/macerakayakta.pdf

Ürünlerin fiyatalrı on numara yaaa. Gelince bi görütün beni oraya :D belki yolları da unutmuşumdur hahaaa

abi ben sabah bu olayı gazeteden okumustum ancak günün yogun temposu unutturdu Ahmet mesaj attı bana aya bak diye ancak ben o dakikalarda İktisadi Düşünce Tarihi dersimi büyük bir lanetlemeyle dinlemekteydim. --- >Ne diye düşünürsünüz,nooldu yani düşününce vb... :queen::queen:

Aslında adamın o kafa yorgunluğunu kötüye kullanıp şunu yazcam

GÖKALP SÜVARİLER GELİYOR.

Son düzenleme:
Hakkaten güselmiş haaa. Görmem geç oldu ama :D

Sana dedik bak diye ama foto makinesinin adam gibi bi objektifi olmadığından çekemedim düzgün bi poz. Bu kare çok güzel çıkmış yaaaa.Kompozisyon da on numara :D

Gelince bi görütün beni oraya :D belki yolları da unutmuşumdur hahaaa

Aslında adamın o kafa yorgunluğunu kötüye kullanıp şunu yazcam

GÖKALP SÜVARİLER GELİYOR.

sen yorulma goççuuummm hürriyet.com.tr senden önce düşünüp iyi objektifli bir makina almış ve kompozisyonlu bir foto cekmiş :p

sen garajdan cıkıp evine nasıl gideceksin ben onu merak ediyorum :wiinkk:

kafama büyük geldiği için satıyorum L beden buhu önleyici camı üzerinde çıkarılabilir ve yıkanabilir içlik bilen bilir italyan malı dünyaca ünlü suomy alış fiyatımın çok çok altına veriyorum.. izmir ve istanbulda elden teslim edebilirim

not : yurtdışı fiyatını burdan görebilirsiniz
http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf...bProducts/Suomy-Defender-Hawaiian-Flower-0001
düşünün türkiye ye gelince üzerine vergi biniyor fiyatı uçuyor ben bu fiyata veriyom hiç bir sorunu yok kaskın aklınızda bir soru işareti kalmasın ;)
fiyatı 300 ytl bu fiyata bu kask kaçmaz :wiinkk:

not kargo masrafı bana aittir

irtibat için 543 649 40 16 --- 506 959 13 83

Son düzenleme:
slm millet iii bi kaza yaptık koptuk hafta sonu yada bayrama ayarlayında bi seferihisara gelin ben cıkamıyorum hiçolmazsa bende katılmış olurum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar