günaydın İZMİR MT ahalisi :rendeer:
işlerinizde başarılar bol kazançlar dilerim![]()
Günaydın :wiinkk:
Benzer kareyi yakalamak için fotığraf makinesini çıkardığında pilinin bitmiş olmasıyla karşılaşmak, 20 dakika pilleri şarj edip tekrar foto çekme gazıyla dışarı fırlayıp alakasız bir poz çektytikten sonra pillerin tekrar bitmesi...
Buna baya canım sıkılmıştı. Ama resmi görünce sıkınrım geçiverdi![]()
segelmanın makina aldığına sevindim şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler diliyorum
bu arada oğuz kardeşim boykotunuz hayırlı olsun inşallah umduğunuzu elde edersiniz
günaydın bacanak, msjı geç gördüm kusura kalma:cherry:
amin.
iyi geceler .:rendeer:
hakatten ya dışarı baya karanlıkmış bu daha iyi uydu :cat:
bende sana seviyorum:rendeer:
karmacoma, hızlıcesi2, extreme1925 lem sizleri seviyom be matrak insanlar topluluğu:queen:
“Kral din alimi ile bir görüşme yapıyordu ve sordu:
“Benim devletim, yeterli paraya sahip olmadığı zaman hizmetleri sunabilmek için ne yapmalıyım?"
Din alimi cevap verdi:
“Eski zamanlarda uygulandığı gibi halkın ürettiğinden onda bir vergi al.”
Kral cevap verdi: “Onda iki bile yetmiyor,”
Din alimi:
"O zaman vergileri düşür. İnsanları arazi üzerinde çalışmaları için teşvik et. Vergi oranlarını düşürmek, vergi gelirlerini artırmak demektir. Herkes yeterli gelire sahip olunca devlet de yeterli gelire sahip olur. Halkın yeterli geliri olmazsa devlet nasıl yeterli gelire sahip olabilir?"
Ni Hua-Ching
ilgimi çektigi için okudugum yazıyı sizlerle paylaşmak istedim... :cat:
( Anlayana...) :wiinkk: :wiinkk: :bounce:
Arkadaşlar bir süredir termal içlik ve polar alma niyetindeydim ve tchibo mağazasında çok güzel ve uygun fiyatlı seçenekler olduğunu araştırmıştım...Dün gece toplantıda özer abinin benden hızlı davranım tchibo mağazasından aldıklarını gördüm, gerçekten kaliteli ve güzel ürünler...kışlık termal giyim ihtiyacı olanlar bu mağazayı mutlaka ziyaret etsinler...balçova agora ve forum bornovada mağazaya ulaşabilirsiniz...
ürünlerin kataloğunu ekliyorum, buradan inceleyebilirsiniz...
http://katalog.tchibo.com.tr/macerakayakta/macerakayakta.pdf
abi ben sabah bu olayı gazeteden okumustum ancak günün yogun temposu unutturdu Ahmet mesaj attı bana aya bak diye ancak ben o dakikalarda İktisadi Düşünce Tarihi dersimi büyük bir lanetlemeyle dinlemekteydim. --- >Ne diye düşünürsünüz,nooldu yani düşününce vb... :queen::queen:
Hakkaten güselmiş haaa. Görmem geç oldu ama
Sana dedik bak diye ama foto makinesinin adam gibi bi objektifi olmadığından çekemedim düzgün bi poz. Bu kare çok güzel çıkmış yaaaa.Kompozisyon da on numara
Gelince bi görütün beni orayabelki yolları da unutmuşumdur hahaaa
Aslında adamın o kafa yorgunluğunu kötüye kullanıp şunu yazcam
GÖKALP SÜVARİLER GELİYOR.
sen yorulma goççuuummm hürriyet.com.tr senden önce düşünüp iyi objektifli bir makina almış ve kompozisyonlu bir foto cekmiş
sen garajdan cıkıp evine nasıl gideceksin ben onu merak ediyorum :wiinkk:
karmacoma, hızlıcesi2, extreme1925 lem sizleri seviyom be matrak insanlar topluluğu:queen:
Şerefsizim benim aklıma geldiydiDDDD