merhaba6000-6500 ytl gıbı bır butce ıle Drag Star XVS 650 bulabılır mıyım?Tesekkurler
![]()
sahibindene bak dostum ordan yeterli ve ortalama bilgiye ulaşırsın...
merhaba6000-6500 ytl gıbı bır butce ıle Drag Star XVS 650 bulabılır mıyım?Tesekkurler
![]()
belliyini burda arama arkadaşım :bounce:nerde unutuysan orda ara :queen:
![]()
tamam tamam mesaj alındı yani cess 2 ye bakacagız ha:queen::queen::queen: sen de olmasan bizi kim toparlayacak be abim. iyiki annen seni dogurmuş. iyiki varsın. iyiki m.t izmir desin ne mutlu bize:rendeer::rendeer::rendeer:
estafğurllah gürevimizdir oğuz abim yarın dükana bırakırım beliyini bidaha unutursan vermem bak .![]()
tamam tamam mesaj alındı yani cess 2 ye bakacagız ha:queen::queen::queen: sen de olmasan bizi kim toparlayacak be abim. iyiki annen seni dogurmuş. iyiki varsın. iyiki m.t izmir desin ne mutlu bize:rendeer::rendeer::rendeer:
estafğurllah gürevimizdir oğuz abim yarın dükana bırakırım beliyini bidaha unutursan vermem bak .![]()
okey kardeşim sagolasın.nasıl gitti piknik çok istiyordum gelmeyi ama önce agbime yardımcı olmam lazımdı hatta buğün çalışıyorduk.tüm personel boykot yaptık gitmedik işe bakalım yarın ne olacak.yoksa işsizler ordusuna bir kaç kişi dahamı eklenecekale:yarın ola hayır ola:cat:
kardeşim BORBOROS SEGELLMAN YANİ KUŞ ADASINDAKİ KARDEŞİMDE MOTOR ALMIŞ.SADECE CESURDAN İLHAM ALDIM DİYOR.BENİDE MOTORCU YAPTINIZ DİYOR AMA henüz ne aldıgını bilmiyorum.HANİ benden duymuş olmayasın sakın kismeye süleme abe çokçada balık çıkarmış bu sıralar be.ne zaman çıkacaz be sefere sizcazz tutarsınız ben cazz hem pişirür hemide yerüm
okey kardeşim sagolasın.nasıl gitti piknik çok istiyordum gelmeyi ama önce agbime yardımcı olmam lazımdı hatta buğün çalışıyorduk.tüm personel boykot yaptık gitmedik işe bakalım yarın ne olacak.yoksa işsizler ordusuna bir kaç kişi dahamı eklenecekale:yarın ola hayır ola:cat:
kardeşim BORBOROS SEGELLMAN YANİ KUŞ ADASINDAKİ KARDEŞİMDE MOTOR ALMIŞ.SADECE CESURDAN İLHAM ALDIM DİYOR.BENİDE MOTORCU YAPTINIZ DİYOR AMA henüz ne aldıgını bilmiyorum.HANİ benden duymuş olmayasın sakın kismeye süleme abe çokçada balık çıkarmış bu sıralar be.ne zaman çıkacaz be sefere sizcazz tutarsınız ben cazz hem pişirür hemide yerüm
oğuz abim bu bayram tatilinde gideriz hem kalıcı gider hemde abimizin motoruna hayırlı olsuna gideriz balıklarda bekler bizi her halde o göne kadar .
tişürtlerde gelmiş unuda gütürürüz inşalah havalarda güzel olur o zamana kadar .oturup konuşur karar veririz .:rendeer:
“Kral din alimi ile bir görüşme yapıyordu ve sordu:
“Benim devletim, yeterli paraya sahip olmadığı zaman hizmetleri sunabilmek için ne yapmalıyım?"
Din alimi cevap verdi:
“Eski zamanlarda uygulandığı gibi halkın ürettiğinden onda bir vergi al.”
Kral cevap verdi: “Onda iki bile yetmiyor,”
Din alimi:
"O zaman vergileri düşür. İnsanları arazi üzerinde çalışmaları için teşvik et. Vergi oranlarını düşürmek, vergi gelirlerini artırmak demektir. Herkes yeterli gelire sahip olunca devlet de yeterli gelire sahip olur. Halkın yeterli geliri olmazsa devlet nasıl yeterli gelire sahip olabilir?"
Ni Hua-Ching
ilgimi çektigi için okudugum yazıyı sizlerle paylaşmak istedim... :cat:
( Anlayana...) :wiinkk: :wiinkk: :bounce:
hadi bakalım izmir sizlere iyi toplaşmalar. ben bu gece EBSO lokalinde kongre yemeğindeyim. fırsat bulur kaçarsam zıplarım yanınıza. mekanlar yakın.
Arap sana da hayırlı yolculuklar.
gökalp hacı güzelmiş yazı eline sağlık
Arkadaşlar bir süredir termal içlik ve polar alma niyetindeydim ve tchibo mağazasında çok güzel ve uygun fiyatlı seçenekler olduğunu araştırmıştım...Dün gece toplantıda özer abinin benden hızlı davranım tchibo mağazasından aldıklarını gördüm, gerçekten kaliteli ve güzel ürünler...kışlık termal giyim ihtiyacı olanlar bu mağazayı mutlaka ziyaret etsinler...balçova agora ve forum bornovada mağazaya ulaşabilirsiniz...
ürünlerin kataloğunu ekliyorum, buradan inceleyebilirsiniz...
http://katalog.tchibo.com.tr/macerakayakta/macerakayakta.pdf
Arkadaşlar bir süredir termal içlik ve polar alma niyetindeydim ve tchibo mağazasında çok güzel ve uygun fiyatlı seçenekler olduğunu araştırmıştım...Dün gece toplantıda özer abinin benden hızlı davranım tchibo mağazasından aldıklarını gördüm, gerçekten kaliteli ve güzel ürünler...kışlık termal giyim ihtiyacı olanlar bu mağazayı mutlaka ziyaret etsinler...balçova agora ve forum bornovada mağazaya ulaşabilirsiniz...

gözüm; fotoğraf fevkalade güzellikte bir kompozisyon, da
günün en güzel karesi derken, bu gün bol bol resim çektin ve yakaladığın en iyi resim bumu diyosun,
senmi çektin yani, öyleyse ilk gördüğümde kel kafanı öperim.![]()
bişi daha öğrenmiş oldum.
peki ;
-"düşün düşün çoktur işin"... ,
-"ne düşünüyorsun hayatım",
gibi söylemler de iktisadi düşünce tarihindenmi türemiş peki... bunlarıda öğretiyolarmı size okulda.
bu arada keşke o görüntüyü izleyebilseydim , bende kaçırdığıma üzüldüm.