[İzmir - MT]

Millet iyi akşamlar... Yarın için buluşma başlığını bulamadım da... Nire getti acep?

:rendeer:

iyi akşamlar izmir ahalisi. Nerdesin diye soran tüm dostlara;
hergün 22:30 a kadar buca eğitim kampüsündeyim buyrun beklerim çay kahve sınırsız.

Lodosum kardeşim dikkat et kendine; gel görüşelim ben kıpırdayamıyorum. sana bir beylerbeyi açayım

Şulem speedygirl; amerikalardan bile olsa senden haber almak güzel. dikkat et kendine. msnden bi şekilde görüşelim

Özer Abi arap donunu giydi don misyonunu tamamladı yenisi lazım:)

arap Kadrim Race e binerken ki resimlerini napayım. Kasksız 1000rr tepesinde 3. viteste ibreye bakarkenki halin var mesela ne dersin?

İzmir MT cumaya az kaldı hadi bakalım.

tüm dostlarıma iyi akşamlar neşeniz daim olsun

((((((((((((((((((KARMACOMA))))))))))))))))))) KARDEŞİM ne yapıyoruz bu hafta kaptanla konuştunmu:cherry:

Millet iyi akşamlar... Yarın için buluşma başlığını bulamadım da... Nire getti acep?

:rendeer:

canım benim sen buralardamısın.sana özel bel ki toplaşırız bi yerde

Son düzenleme:
cuma toplantılarını eskiden olduğu gibi 2 haftada bir yapalım düşüncem var, bunu sizlerlede paylamıştım...bence 2 haftada bir cuma toplantısı yapalım toplantı olmayan haftalardada ayarlayabilirsek geziler yaparız...ben bu sistemin daha güzel olduğunu düşünüyorum, her hafta toplantı yapmak bazen kasıyor, 2 haftada 1 yapmanın avantajı insanlar birbirini daha çok özlüyor toplantıyı iple çeker hale geliyor :wiinkk: bunlar benim görüşlerim tabiii, isterseniz her hafta yaparız...:bounce:

uzun süre durgunluktan soora bencede böyle başlamak daha iyi,
yavaş pişen yemek lezzetli olur,
şimdilik 2 hafta bencede mantıklı :wiinkk: çünkü ısınma toplantıları bunlar daha tam devrimizi alamadık,
havalar iyice soğusun yoklamada eksikler kalmadıkça daha çok ısınırız :cherry:

@
oguz çatal;

((((((((((((((((((KARMACOMA))))))))))))))))))) KARDEŞİM ne yapıyoruz bu hafta kaptanla konuştunmu

oğuz abi , dün süpriz bir yol çıktı bana , yarın yola çıkıyorum, kısa bi süre yokum,
garajda beni gönderme toplantısı yapalım diyecem de:p, kişiye özel başlık açmak yasak olduğundan hiç girmeyeyim dedim :queen:

aralık ayında görüşmek üzere

Son düzenleme:
oğuz abi , dün süpriz bir yol çıktı bana , yarın yola çıkıyorum, kısa bi süre yokum,
garajda beni gönderme toplantısı yapalım diyecem de:p, kişiye özel başlık açmak yasak olduğundan hiç girmeyeyim dedim :queen:

aralık ayında görüşmek üzere

nere gidiyon, ne getircen bize gelirken...çabuk gel özletme fazla kendini :bounce:

pazar günü karmacoma yokken bi çoban et yapabiliriz, başka gezi planı yoksa..? hem plan gerektirmeyen bir gezi, hem biraz yol yapmış oluruz hemde uscuk yeriz :cat:

muz yetişen bi yere gidiyom ama şansınıza hiç mevsimi de diil :p

hafta sonu anlatyaya gezi yapalım, siz geri dönersiniz daha çok yol yapıp daha çok zevk alırsınız, akşama varışda da çoban etde akşam yemeği yersiniz :mrgreen:

haftaya toplanırsanız resimlere bakar hasret gideririm :bounce:

karmacoma sevgili bacanaam benim
hayırlı yolculuklar diler
İZMİRimize bir an önce sağ salim dönmeni dilerim:)

muz yetişen bi yere gidiyom ama şansınıza hiç mevsimi de diil :p

hafta sonu anlatyaya gezi yapalım, siz geri dönersiniz daha çok yol yapıp daha çok zevk alırsınız, akşama varışda da çoban etde akşam yemeği yersiniz :mrgreen:

haftaya toplanırsanız resimlere bakar hasret gideririm :bounce:

mustafam kazasız bellasız inşallah git gel gelirken bana bir koli muz getir :psende gelene kadar bende birkaç balık tutarım belki :queen:dikatlı git gel :rendeer::wiinkk:kalbim seninle dostum :rendeer:

Son düzenleme:
@Arapkadri;
bacanaaım, hemmen gelecem be ya,
hem daha senin yeni kreasyonun ile piyasa yapacaz,
bembeyaz karizmanın yanında bende nasiplenirim :mrgreen:

@hızlıcesi;
yav cesim gözüm senin yazdıkların çok sakat,
ben sana muz getireyim diye beklersem yazı beklemem gerekir,
sen de balık tutmayı beklersen kıyamet kopar hiç görüşemeyiz :queen::queen:

@Arapkadri;
bacanaaım, hemmen gelecem be ya,
hem daha senin yeni kreasyonun ile piyasa yapacaz,
bembeyaz karizmanın yanında bende nasiplenirim :mrgreen:

@hızlıcesi;
yav cesim gözüm senin yazdıkların çok sakat,
ben sana muz getireyim diye beklersem yazı beklemem gerekir,
sen de balık tutmayı beklersen kıyamet kopar hiç görüşemeyiz :queen::queen:

tamam bacanaam:cat:
piyasalar yükselecek desene geldiğinde:queen::queen::queen:

lem cesur senin durum çok sakat be:pale:
gel sen vazgeç şu denizde yaşayan hayvanları avlama işinden yaw:queen::queen::queen:

ayrılmada yaşadığın zorluk yılların getirdiği alışkanlık değil de , yıllardır aynı donu giymenin getirdiği yapışkanlık olmasın :p:cherry:

bacanaam bu kadar da olmayan karizmamızla oynanmazki yaw:queen:

Son düzenleme:
Herkeze Günaydın.. Hayırlı Cumalar Diliyorum...:rendeer::rendeer::rendeer:

iyi akşamlar izmir ahalisi. Nerdesin diye soran tüm dostlara;
hergün 22:30 a kadar buca eğitim kampüsündeyim buyrun beklerim çay kahve sınırsız.

Lodosum kardeşim dikkat et kendine; gel görüşelim ben kıpırdayamıyorum. sana bir beylerbeyi açayım

Kardeşim önce sen geleceksin bizim hasret giderme toplaşmasına ,
sonra ben geleceğim senin beylerbeyinin ümüğünü sıkmaya :)

aralık ayında görüşmek üzere[/QUOTE]

İYİ YOLCULUKLAR... :king:

bencede iki haftada bir olsun millet hasret kalsın birbirine. özlesin keratalar o sıcak muhabbetleri karmaçoma kardeşim yavaş git çabuk gel senin gibi dostlardan fazla uzak kalmayalım.degerini bilelim diye yapıyorsan.biz senin degerini zaten biliyoruz be abim altın her zaman altındır.senin gibi.mustafam sanatizim,i kim satanist diyor ya bak kızarım zaten çagrışım bile yapmıyor be kardeşim adı üstünde (SANAT)izim.okuma da hata yapan arkadaşlar varsa anlayarak yada heceleyerek okusun..........
ERMAN,ım sen nasılsın BEYEFENDİ kardeşim.İŞ durumunu işallah halletmişsindir....................
CESUR dostum o tarif ettiğin dükkanı bulamadık ama o işi hallettik be kardeşim insan bu kadarmı karizmatik olur. Vallaha motor kıyafetlerinin dışında ilk seni sivil ğördüm çok daha yakışıklıymışsın bee tabi benden sonra:mrgreen::mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar