Millet iyi akşamlar... Yarın için buluşma başlığını bulamadım da... Nire getti acep?
:rendeer:
Millet iyi akşamlar... Yarın için buluşma başlığını bulamadım da... Nire getti acep?
@
oguz çatal;
((((((((((((((((((KARMACOMA))))))))))))))))))) KARDEŞİM ne yapıyoruz bu hafta kaptanla konuştunmu
oğuz abi , dün süpriz bir yol çıktı bana , yarın yola çıkıyorum, kısa bi süre yokum,
garajda beni gönderme toplantısı yapalım diyecem de, kişiye özel başlık açmak yasak olduğundan hiç girmeyeyim dedim :queen:
aralık ayında görüşmek üzere
muz yetişen bi yere gidiyom ama şansınıza hiç mevsimi de diil
hafta sonu anlatyaya gezi yapalım, siz geri dönersiniz daha çok yol yapıp daha çok zevk alırsınız, akşama varışda da çoban etde akşam yemeği yersiniz :mrgreen:
haftaya toplanırsanız resimlere bakar hasret gideririm :bounce:
@Arapkadri;
bacanaaım, hemmen gelecem be ya,
hem daha senin yeni kreasyonun ile piyasa yapacaz,
bembeyaz karizmanın yanında bende nasiplenirim :mrgreen:
@hızlıcesi;
yav cesim gözüm senin yazdıkların çok sakat,
ben sana muz getireyim diye beklersem yazı beklemem gerekir,
sen de balık tutmayı beklersen kıyamet kopar hiç görüşemeyiz :queen::queen:
ayrılmada yaşadığın zorluk yılların getirdiği alışkanlık değil de , yıllardır aynı donu giymenin getirdiği yapışkanlık olmasın:cherry:
iyi akşamlar izmir ahalisi. Nerdesin diye soran tüm dostlara;
hergün 22:30 a kadar buca eğitim kampüsündeyim buyrun beklerim çay kahve sınırsız.
Lodosum kardeşim dikkat et kendine; gel görüşelim ben kıpırdayamıyorum. sana bir beylerbeyi açayım
Herkeze Günaydın.. Hayırlı Cumalar Diliyorum...:rendeer::rendeer::rendeer:
İYİ YOLCULUKLAR... :king: