[İzmir - MT]

oğuz abi şu balık mevzusunuda bi belirleyelim bende gelmek istiyorum bu aralar acayip balık tutasım var :)

balıga gidecegiz ama benim gece 11 yada 12 gibi çıkmam gerekiyor.çünki düğün var. oradan çıkışta ancak yol alabilirim.ama cesur sizlere önderlik yapıpta gurubu gündüz gözüyle götürürse süper olur c.tesi akşamı gidecegiz ateş yakıp başında sohbet edecegiz müzik te dinleyebiliriz seffaf bir oda yapıldı orada orda sabah 6 ya kadar sohbet yada uyku görevini yapacagız. sabah saat 6 gibi BARBAROSLA denize açılmayı düşünüyoruz ama şimdilik düşünce bu yarın daha net konuşurum topic açmadık ben cesur kardeşimin yanında olacagım ÜSKÜDAR ÇAYCISI nın orada cesi nin dediği gibi isteyen buyursun gelsin hem gezi hakkında konuşuruz.neyi nasıl yapacagız çadırı olan çadır da kurabilir:cat::cat::cat:

Son düzenleme:
şu an o konu hakkında görüşüyoruz

merkez bir yerde yapalım dedik topic açarız biraz sonra

bekliyoruz topağınızı, buluşup 2 laflayalım :bounce:

tamam cuma üsküdar ayrıntıları konuşuruz...

şeffaf odamı :cyclopsan

forum kafayı yedi mesajlarımı değiştirmeme izin vermiyor :silent:

Son düzenleme:
:queen:

kardeşim cesi,karmaço ve ben üsküdara giderken çay molası vereceğiz:queen:şifreyi anladın senn:queen::queen:

evet seffaf oda bizde herşey şeffaf dışımız neyse içimizde öyle.forum kafayı yesin kardeşimmmm sen kafayı yeme:cat::cat:

arkadaşlar topic açılıyor yer degişti orada çaylara biraz fazla dokundurmuşlar son gelen krizden sonra dost ve akrabaların da ceplerini düşündüğümüz için topic açıyoruz

aykut um yer degişti karmaço forum açıyor bir yer var orasını bir deniyelim:cat:

Son düzenleme:
İzmir neden yeni bir başlangıç yapma gereği duydu sorabilir miyim? yeni olduğum için durumları bilmiyorum

arkadaşım yeni olduğun için diyorsun ve yeni başlangıç olduğunu nerden biliyon başlangıç fallan yok hepimiz abi kardeşiz lütfen bu konularla izmir mt yi kurcalamayın bi tanıtsan kendini önce inmisin cinmisin :silent:yeni biri bu şekilde forma girmez :pr:

arkadaşım yeni olduğun için diyorsun ve yeni başlangıç olduğunu nerden biliyon başlangıç fallan yok hepimiz abi kardeşiz lütfen bu konularla izmir mt yi kurcalamayın bi tanıtsan kendini önce inmisin cinmisin :silent:yeni biri bu şekilde forma girmez :pr:

cesurum relaks sakin sakin:cat:
kafan bize sağlam lazım öle duvara vurup durmaaa:rendeer:

GÜZEL BİR yer seçtiğimiz kanısındayım canlı müzik te var çok hoş bir toplantı olacagını umuyorum yine tekrarlayayım çay:75 ykrş bira:3,5 ytl nagile:5 ytl vesayre vesayre yer çok basit umarım arkadaşlar kolay bulur.

Merhabalar millet, yarın akşam görüşürüz... :cat:

görüşelimde hemen kaçıyorsun be abim senin şu exralar bayağı iyi galiba:queen: aman iş olsunda motorumuzu alalım :salut:degilmi

Son düzenleme:
selam izmir ahalisi. işler çok yoğun. bugün Gittardando geldi okula valla kendisiyle de arada görüştük çok mutlu oldum. cuma toplantısa bir ihtimal katılabilirim. öncesinde başka bir toplantım var alsancakta ama çıkışta mutlaka üsküdara geçerim.
Bu arada bakıyorum balık sezonu açılmış. şimdi tam çıpura levrek mevsimi. vakit olsa da gitsek.

Haftasonu ankaradayım; var mı bişey isteyen bakiim?

Hayırlı akşamlar kardeşlerim benim:rendeer:
Yarın akşam için farklı ve güzel bir mekan seçmişsiniz.
İnşallah gelebiliriz bizde.

selam izmir ahalisi. işler çok yoğun. bugün Gittardando geldi okula valla kendisiyle de arada görüştük çok mutlu oldum. cuma toplantısa bir ihtimal katılabilirim. öncesinde başka bir toplantım var alsancakta ama çıkışta mutlaka üsküdara geçerim.
Bu arada bakıyorum balık sezonu açılmış. şimdi tam çıpura levrek mevsimi. vakit olsa da gitsek.

Haftasonu ankaradayım; var mı bişey isteyen bakiim?

Sen sağ salim git ve gel kardeşim....

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar