[İzmir - MT]

oguz abi bişi sorcam.. ben gezidekilerin kim olduğunu blmiyorum.. mesela yorum yazıoo ama nickleri war sadece isim yokk... öğrenebilceim bi yer war mı :silent::)

oguz abi bişi sorcam.. ben gezidekilerin kim olduğunu blmiyorum.. mesela yorum yazıoo ama nickleri war sadece isim yokk... öğrenebilceim bi yer war mı :silent::)

isminin üstüne tıkla profilleri çıkıyor oradan bakabilirsin.biraz bilgi sahibi olabilirsin :cat:

geliyorum tabi... erman gelmesede ben gelirim :D seeeeeeeeeeeeeenn CESUR :D bi OĞUZ ABİ birde SAMİydi sanırım adı onun sitedeki nickini öğrendim :D

Son düzenleme:
merhaba İzmir..

erhan ve MT sakinleri pazar günü hava güzel olursa yapalımmı bir gezi?
(tatlı su motorcusu.gif :queen: )

gelmeyi çok isterdim ama o saatlerde çalışıyor olacağım, eğer bi karara varılırsa ve beni bilgilendirirsen çok sevinirim. haftasonu net bağlantım olmadığından telefonumu PM atıyorum. hoşçakalın..

pazar günü FARKINDA MISINIZ? etkinliğinin ardından biraz dolaşalım dedik. yolda aklımıza geldi motor yıkamasına otobanda kapışalım diye düşündük. Rozinante, titrek ve hıdır. kaybedenler tüm motorları yıkayacaktı. bakın sonuç ne oldu? tavşan kaplumbağa misali. Tüm gün Arap Kadri ve bendeniz motosiklet yıkamak zorunda kaldık

bu ne lem MÜYEN DİZİM ha
:cyclopsan:cyclopsan

irezil ettin bizi cümle MT ahalisine aw:queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar