[İzmir - MT]

bu ne lem MÜYEN DİZİM ha
:cyclopsan:cyclopsan

irezil ettin bizi cümle MT ahalisine aw:queen::queen::queen:

napalım kardeşim sana dedim bitir şu kahvaltıyı da çıkalım yola diye kalkamadın sofradan yok pastırmalı menemenmiş yok sigara böğreyiymiş derken hıdır efendi yol aldı gitti.

arkadaşlar buluşma yerini bi google earthden alabilirmiyim cuma günü gelmek için plan yapıyorum işlerimi düzene sokarsam...
Gittardando elimden tutsana:mrgreen:

sevgili segelman yani bülent kardeşimize göstermiş olduğu ilgi ve alakası bizi teknesinde hoş bir hafta sonu yaşattığı için ve bunları hiçbir karşılık beklemeden ki ( tüm ısrarlarımıza rağmen kabul etmeyip)o güler yüzlü nazik ve centilmen adama ve çok değerli eşine arkadaşlarım(buraya yazamıyanlar adına) ve kendi adıma çok teşekkür ediyorum iyiki tanımışız seni

oooh alimle şahinimkoalisyon kuruyorsa vardır bişeyler. bana da yer var mı?

Biz zaten koalisyonu senin evde kurmayı düşünüyoruz abi :queen:

Hatta Cumartesi bu koailsyona Umutus'un da katılması olası :p

E sen de ev sahibi olarak orada olacaksın tabii :p :cherry:

Son düzenleme:
sevgili segelman yani bülent kardeşimize göstermiş olduğu ilgi ve alakası bizi teknesinde hoş bir hafta sonu yaşattığı için ve bunları hiçbir karşılık beklemeden ki ( tüm ısrarlarımıza rağmen kabul etmeyip)o güler yüzlü nazik ve centilmen adama ve çok değerli eşine arkadaşlarım(buraya yazamıyanlar adına) ve kendi adıma çok teşekkür ediyorum iyiki tanımışız seni

Benim arkadaşım böyledir işte elinden geleni değil gelmeyeni bile yapar.onu tanıdıkça adalı olursunuz valla ona birdaha gittiğimde zamanım olursa bi süpriz yapacagım 25 sene geriye gidelim:queen::queen:

ne işin var arazide yaw, sende benim gibi taş toprak müyendisimisin :p :queen:
aykut ziraatçiyim yaaa benziyor sayılır gelecek sezon damlama ve yağmurlama sistemi kurulacak arazilere gidip projelerini hazırlıyorum malzemeler sipariş edilecek.gübreleme ve ilaçlama sezonuda açıldı inceden:pale:
oooh alimle şahinim koalisyon kuruyorsa vardır bişeyler. bana da yer var mı?
koalisyon sağlam da bir gelebilsem şu işleri yoluna oyup:pale:

Son düzenleme:
iyi geceler arkadaşlar

ben de gelmek istiyorum toplantıya ilk olacak sonuçta ama gelip gelemeyeceğim yarın akşam belli olacak umarım yarın yanınızda olurum. görüşmek üzere...

Günaydınlar hayırlı Cumalar..
tüm GALATASARAY taraftarlarını tebrik ediyorum.. akşam seyir zevki güzel ve skor olarakta tatmin edici bir maç izledik dorusu. Kesşe fb de bişeyler yapabilseydi.. :(

Benim arkadaşım böyledir işte elinden geleni değil gelmeyeni bile yapar.onu tanıdıkça adalı olursunuz valla ona birdaha gittiğimde zamanım olursa bi süpriz yapacagım 25 sene geriye gidelim:queen::queen:

tabi seni unutmadık doğru ya o senin arkadaşındı sanada teşekkür ederiz ama artık bizimde dostumuz değilmi bu işler böyle n yaparsın işin şakası sürprizini şimdiden merak ettim ya bize sölersin artık

Teşekkürler

Degerli abim yazdığın yazı beni fazlasıyla ödüllendirdi zaten güzel sözlerinden dolayı teşekkür ederim. Kardeşim can Dostum Oğuz sayesinde Sizleri tanıdım Sizler artık Benim Dostlarımsınız Benim Teknem Hepinizin artık Sizleri her fırsatta burada ağırlamak bana onur verir, daha çok maceralarımız olacak buralarda, Ben Sizleri çok sevdim Allah aranızdaki Dostluğu hiç bozmasın Hepinize kazasız Belasız yollar...

Kardeşim Oğuz, Sizin amlemli siyah kazaklardan Cesur'dakinden 2 sipariş verirsen sevinirim, Bende artık Sizin Grubun Davutlar şubesiyim nede olsa :))

Son düzenleme:
Degerli abim yazdığın yazı beni fazlasıyla ödüllendirdi zaten güzel sözlerinden dolayı teşekkür ederim. Kardeşim can Dostum Oğuz sayesinde Sizleri tanıdım Sizler artık Benim Dostlarımsınız Benim Teknem Hepinizin artık Sizleri her fırsatta burada ağırlamak bana onur verir, daha çok maceralarımız olacak buralarda, Ben Sizleri çok sevdim Allah aranızdaki Dostluğu hiç bozmasın Hepinize kazasız Belasız yollar...

Kardeşim Oğuz, Sizin amlemli siyah kazaklardan Cesur'dakinden 2 sipariş verirsen sevinirim, Bende artık Sizin Grubun Davutlar şubesiyim nede olsa :))

KARDEŞİM senin için bu akşam sipariş verdim onlar burada İSTANBULDAN gelecek biraz resim atacagım forumla gurme toplanttısı:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar