[İzmir - MT]

Bugün Davutlar gezisine katılan Tüm Motorcu arkadaşlara Teşekkür edrim. Umarım iyi vakit geçirmişinizdir, gerçi Cesur az Balık yakaladı :)) ama Teknedeki Bayanların mideleri bulanmasaydı daha çok yakalardı neyse bir dahaki sefere direk Balık turuna bekliyorum, Ben kendi payıma çok memnun kaldım, Siz değerli motorcu arkadaşları tanımak benim için bulunmaz Nimet herkese selam ediyorum ALLAH Yolunuzu açık etsin. Barbaros Tekneden Herkese Selam olsun.

abi sen ne teşekkür edecen, biz sana büyük bir teşekkür borçluyuz,
ya insan bi gık der, o kadar nazımızı çektin, bi sürü zahmet ettin halen güleryüzünden hiçbir şey eksilmedi, hakkını helal et, Allah razı olsun.

EVET haklısın cesur kardeş bidahaki sefere sadece balıkçılar geliyor O KADAAARRR grubu sen kur tekne herzaman hazır cumartesi akşamından agaçların altında büyük bir ÇOBAN ateşi yakacagız sabaha kadar muhabbet varsa böyle avcılar buyursun gelsin ORGANİZE sana ait mangal falan yaparız çadırda kurarız anasını satayım

uleyyn çadırdan dönenin direği kırılsın beaa.

birde gitar çalan olusa ZZZZZZZZZÜÜÜÜPPPEEEERRRRRRRRR OLUR.ARTIK DUYRULUR.müziksiz olmaz olmazların içinde belki aslan sütüde içeriz müziğin yanında iyi gider ama cesur ee ne yapacagız :silent:ya onada birşeyler ayarlarız

birde gitar çalan olusa ZZZZZZZZZÜÜÜÜPPPEEEERRRRRRRRR OLUR.ARTIK DUYRULUR.müziksiz olmaz olmazların içinde belki aslan sütüde içeriz müziğin yanında iyi gider ama cesur ee ne yapacagız :silent:ya onada birşeyler ayarlarız

ali nin gitarıyla müziyi eşliyinde o balıklar mest olur be bizim onları yakalamamıza gerek kalmaz kendileri buyururlar masamıza :queen:beraber kafaları çekeriz.:queen::rendeer:hele bi ali gelsin kolay gerisi :cat:

cületen cici haftalar MT ahalisi :rendeer:

sanada hayırlı haftalar mustafa abi:rendeer:

Son düzenleme:
Benim tarafımdan Helal olsun ne yaptık ki birlikte eglendik birlikte güldük bundan güzel ne olurki. Sizin gibi Dostlar olduğu sürece daha neler yapacaz, Oğuz Kardeşimin Dostları Benimde Dostumdur, iyiki Sizleri tanıştırdı Birdahaki maceraya buluşmak üzere,
Hepinize Kazasız Belasız Yollar.

oğuz abi ya su resimleri ni imagesheckse yuklemeyı ogrenemedın su resımler benım dukkanda acılmıyor, devlet yasakladı anlamadım neden :S bakamıyorum gene :(

izmir MT'ye iyi haftalar.:):):)

oğuz abi, deniz felan da baya bi iştah açıcıymış:cat:, insan gelemediğine baya üzülüyor. Segelmann35'e de teşekkürkler:rendeer:, misafirperverliğin de can çektirici. Başka gezilerde buluşmak dileklerimle
:)

Ben bi geleyim de bakarız.... :p

kardeşim sen gel bi hele çoban ateşinde ısınarak msenin şarkılarını dinleyecegiz bir yandan mangal ufaktan bir çilingir sofrası artık bir ayagımız davutlarda kardeşimin teknesi her daim hazır:cat:

izmir MT'ye iyi haftalar.:):):)

oğuz abi, deniz felan da baya bi iştah açıcıymış:cat:, insan gelemediğine baya üzülüyor. Segelmann35'e de teşekkürkler:rendeer:, misafirperverliğin de can çektirici. Başka gezilerde buluşmak dileklerimle
:)

biz çok iyi eğlendik hatta denize açılıp 63 metrede denize sorti yaptık o resimleride atacagım bugün su çok güzeldi hava öyle dostlarım daha süperdi iyiki varlar:rendeer::rendeer:

oğuz abi ya su resimleri ni imagesheckse yuklemeyı ogrenemedın su resımler benım dukkanda acılmıyor, devlet yasakladı anlamadım neden :S bakamıyorum gene :(

valla kardeşim bunu zor öğrendim senin dediğini hiç ögrenemem:queen::queen:

Benim tarafımdan Helal olsun ne yaptık ki birlikte eglendik birlikte güldük bundan güzel ne olurki. Sizin gibi Dostlar olduğu sürece daha neler yapacaz, Oğuz Kardeşimin Dostları Benimde Dostumdur, iyiki Sizleri tanıştırdı Birdahaki maceraya buluşmak üzere,
Hepinize Kazasız Belasız Yollar.

can dostum 2 hafta sonra yine bir plan yapacagız çok gelmek isteyen var ama bu sefer seçici olacagız.sadece BALİNA AVCILARINI alacağız sen 1.CAPTAN CESUR 2.CAPTAN OLACAK BİZDE MİÇO olalım artık :queen:

Son düzenleme:
Kardeşim Cesur'u biraz üzdük galiba ama inanki bunu telafi edicem inşallah ona öyle Bir Balık yakalatıcamki uzun süre Bu Macerasını anlatacak. Cesur kardeşim kusura bakmasın Bayanların geri dönmesi planları değiştirdi ama her işte bir hayır vardır diyelim nasıl olsa yine birlikte olucaz inşallah.

katılıyorum sana DOSTUM

DAvutlar gezi video ları yüklenmeye başladı baba hasan işallah hep beraber izleriz.ve daha sonra diger video lar gelecek

video lar FORUM DA oradan izleyebilirsiniz. KUŞADASI davutlar gezisi

Son düzenleme:
pazar günü FARKINDA MISINIZ? etkinliğinin ardından biraz dolaşalım dedik. yolda aklımıza geldi motor yıkamasına otobanda kapışalım diye düşündük. Rozinante, titrek ve hıdır. kaybedenler tüm motorları yıkayacaktı. bakın sonuç ne oldu? tavşan kaplumbağa misali. Tüm gün Arap Kadri ve bendeniz motosiklet yıkamak zorunda kaldık

md029qn9.jpg

md030gy5.jpg

md035nw7.jpg

md037xn8.jpg

md038dm2.jpg

Gittardando gel ki şafaklar tutuşsun kardeşim

Kardeşim Cesur'u biraz üzdük galiba ama inanki bunu telafi edicem inşallah ona öyle Bir Balık yakalatıcamki uzun süre Bu Macerasını anlatacak. Cesur kardeşim kusura bakmasın Bayanların geri dönmesi planları değiştirdi ama her işte bir hayır vardır diyelim nasıl olsa yine birlikte olucaz inşallah.

abicim hiç özmediniz özülürmüyüm hiç :ptabiki gene ve gene ve gene gelcez misafir perverliyin den ve ilginden dolayıda ayrıyeten çok teşekür edrim uğuz abiyede senin gibi güzel bir dostla tanıştırdığı içinde ayrıyeten teşekür ederim :rendeer::cat:en kısa zamanda nasipse ordayız :rendeer:sellamlar saygılar efedim .

GÜNAYDIN sevgili dostlarım işlerinizde başarılar diler gününüzün güzel geçmesini dilerim.saglıcakla kalın

Tüm Motorcu Dostlara selamlar Cesur üzülmediğine sevindim, aranızdaki Dostluk mükemmel Allah Dostluğunuzu daim etsin, Herkese kazasız Belasız Yollar.

Uzun zamandır görüşemedik İzmir Mt. Bende yeni aranıza katıldım :p.. Özledim sizleri. Yoğun şeyleri bırakır da görüşebiliriz işallah. herkese ii geceler..

iyi akşamlar arkadaşlar ADA FOTO VE VİDEO ları yüklendi merak edenler bakabilir.düşüncelerinizi de yazın ki eksiklerimizi görelim varsa her yoruma açıgız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar