[İzmir - MT]

Super Moderator
süper modmudur nedir ? :p
süper olunca msjlar matrix gibi hızlı hızlı akıyoda hepsini seçiyomusunuz ne :silent: :cherry:
Konu İzmir'im olunca hiçbiri atlanmıyor ki...:bounce:

yahu video,da cesurun kaval çalışını gördükçe gülmekten yerlere yatıyorum gerçekten o kadar dogal ki anlatamam sizlerde izleyince bana hak vereceksiniz:queen:
O çalışın önünde şöyle bir sahne de koyalım:p
photo024hu7.jpg

çakma istanbullu diyomda ahada ispatı işte, izmir virüsü kapmışsın sen çaren yok.

orda kaval diilde helanın kapısımı gıcırdıyodu, yoksa içerde biri zurna yada borazanmı çalıyodu ne ondan oynadık galiba :queen:

Son düzenleme:
hangi video nerde hani :)) nasıl izlediniz arkadaş bende izlemek istiyorum :silent:

Konu İzmir'im olunca hiçbiri atlanmıyor ki...:bounce:

O çalışın önünde şöyle bir sahne de koyalım:p
photo024hu7.jpg

karma mustafa:queen: bu olcan ipimizi piyasaya çıkardı telikeli olmaya başladı :silent:izmire den uzak tutalım unu baksana mahf eti bizi:pr: bidaha izmire sokmayalım :queen::queen:

xxexx, stonefree öncelikle hoşgeldiniz. bu hafta sanırım toplantı olmayacak. ama yakın zamanda olur. duyurular bölümünden takip edebilirsiniz. sevgilerle

Önemli duyuru (izmirde yaşayan motosiklet sevdalıları olarak anlamlı işlere imza atmaya devam ediyoruz)

fark.jpg

Hayatın kime ne getireceği bilinmez...

Hergün yanımızdan kendi dünyaları ile geçerlerken, gerçek dünyanın sahte sevgileriyle ilgilenmekten farketmiyoruz çoğu zaman onları. Belki de ancak bir motorsikletin trafikte farkedildiği kadar farkındayız onlardan.

Kimler mi?

Zihinsel engelli kardeşlerimizden bahsediyoruz. Kirlenmiş dünyanın kirlenmemiş çok özel çocuklarından...

2 Kasım pazar günü saat 11,00'de Alancak Gündoğdu Meydanında çok özel bir organizasyonda çok özel yolcularımızla toplanıyoruz. İzmir Özel Işık Özel Eğitim Okulunun öğrencilerinden oluşan misafirlerimizi motorsikletlerimize bindirip Alsancak'tan İnciraltı'na kadar götüreceğiz. Hem "özel yolcularımız" için hayatlarında özel bir gün oluşturmak hem de toplumda bu konuya dikkat çekmek için sizleri de konvoyumuza bekliyoruz.

Unutma sensiz bir kişi eksiğiz...

Etkinlik Programı:

Tarih: 2 KASIM 2008 (Pazar)
Yer: Alsancak Gündoğdu Meydanı (Kordon)
Saat: 11:00
İçerik: Zihinsel engelli çocuklar motosikletlerin arkasına alınacak ve ambulans,polis kortejiyle birlikte sahilden Levend Marina'ya kadar düşük hızda gidilecek.

Bu etkiniğe katılacak arkadaşlarımız lütfen "KATILIYORUM" diye bu topicde belirtsinler..Çünkü her katılımcı artçı olarak arkasında bir çocuk taşıyacak..Ve bunun için yanınızda o gün bir artçı KASKI getirmek zorunda değilsiniz. SEMBOLiK ÇOK GÜZEL KASKLAR ALINMIŞ KORTEJ SONRASI ÇOCUKLARA HEDİYE EDİLECEK.

NOT: Bu etkinliğe MD spor klübünün davetlisi olarak katılım göstereceğiz. MD ikinci başkanı Mehmet TAN ın özellikle bizi araması ve izmirli bu gençler için bizlerden de katılımımızı rica etmesi çok hoş ve kibar bir davranıştı. Ben orda olacağım

Bu etkinlikle ilgili duyurulara da topic açılmıştır ama şu anda onay beklemektedir. etkili ve hızlı bilgilendirme için buraya yazdım ama gerisini topicden konuabilliriz.[/QUOTE
sosyal sorunlara duyarlılığın için tebrikler murat hocam.

Moderatör (forrap)
Olcan,cebren ve hile ile 400.mesajın başına geçsem mi :p 401 i de sana yaparız,nasıl fikir :p Kıroyuz ama yetki bizde..

İyi haftasonları herkese :)

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler :cat:

Olcan,cebren ve hile ile 400.mesajın başına geçsem mi :p 401 i de sana yaparız,nasıl fikir :p Kıroyuz ama yetki bizde..

siz 400. mesaja takılın ama 400. sayfayı yaretmem size :p üyelerin kazanılmış hakları cebren ve hile ile ellerinden alınamaz, bakınız forum kurallar kural no:7865 :p :queen:

Modlar eğlence bulamadılar, bizim mesajlar üzerinde oynama mı yapıyorlar yahu :p

Hadi canım, kış kış !! :queen:

Super Moderator

500'le şimdiden beşik kertmesi olursam 400'ü sana bırkırım, yoksa yar etmem o 400'ü sana...:p

Şimdiden iyi pazarlar dileyerek kaçayım bari...:rendeer:

İyi pazarlar İzmir... Şafak :1

Hayırlı akşamlar İzmir MT :rendeer:
Bu gün çok, ama çok eğlendiğimi söyleyebileceğim en güzel günlerden biri olarak anılarım arasında en ön sıralardan bir yer kaptı:cat:

Tanışmamızın 5'inci dakikasında motosikletimizin plakasını hafızasına kazımış! Emir kardeşimi çok sevdim:queen: harika bir tecrübe daha edindik MD deki dostlarımızla birlikte:wiinkk:
Onlarla daha yakından tanışmak ve birlikte olmaktan çok memnun oldum:cat:
Teşekkürler.....

İyi pazarlar İzmir... Şafak :1

Haydi bakalım...memlekete geliyorsun demekki:wiinkk:

Son düzenleme:
Bugün Davutlar gezisine katılan Tüm Motorcu arkadaşlara Teşekkür edrim. Umarım iyi vakit geçirmişinizdir, gerçi Cesur az Balık yakaladı :)) ama Teknedeki Bayanların mideleri bulanmasaydı daha çok yakalardı neyse bir dahaki sefere direk Balık turuna bekliyorum, Ben kendi payıma çok memnun kaldım, Siz değerli motorcu arkadaşları tanımak benim için bulunmaz Nimet herkese selam ediyorum ALLAH Yolunuzu açık etsin. Barbaros Tekneden Herkese Selam olsun.

dostlar bugün KUŞADASI davutlar gezimiz ğüzel geçti 63 metreden denize sorti yaptık deniz harikaydı resimler de geliyor yakında

BİR İKİ RESİM ATAYIM

mxr6.jpg

15ogu2g.jpg

ixa6at.jpg

2i1cfow.jpg

2zovss6.jpg

YENİ DOSTLARIMIZ

29n8bjq.jpg

29n8bjq.jpg

2zs5f1l.jpg

25gfji1.jpg

23r7qjk.jpg

j08wsk.jpg

BALIKLAR SUYUN ÜSTÜNDE OYNAŞIYORLAR
4l4kdf.jpg

SAGOL CAN DOSTUM HEM BİZİ TEKNENLE GEZDİRDİN HEM YEDİRDİN EEEDAHA NE DİYELİM ALLAH RAZI ALSUN SENDEN

15xqu53.jpg

o5ng1u.jpg

MİRALAY ASKERİ SELAMLIYOR

wa1109.jpg

kafey1.jpg

fx9svm.jpg

2b9y6s.jpg

ÇILGIN ÇOCUK M.R.T
2urksuc.jpg

oj4908.jpg

29lk203.jpg

2yvq91y.jpg

122yzcz.jpg

20unxpl.jpg

aywphe.jpg

ARKADAŞLAR DİĞER RESİMLER GEZİ TOPİĞİNE ATACAGIM (YARIN):cat::cat:

Son düzenleme:
Bugün Davutlar gezisine katılan Tüm Motorcu arkadaşlara Teşekkür edrim. Umarım iyi vakit geçirmişinizdir, gerçi Cesur az Balık yakaladı :)) ama Teknedeki Bayanların mideleri bulanmasaydı daha çok yakalardı neyse bir dahaki sefere direk Balık turuna bekliyorum, Ben kendi payıma çok memnun kaldım, Siz değerli motorcu arkadaşları tanımak benim için bulunmaz Nimet herkese selam ediyorum ALLAH Yolunuzu açık etsin. Barbaros Tekneden Herkese Selam olsun.

biz sana çok teşekür ediyoruz güzel vakit geçirdik senin sayende allah senden razı olsun ilgini muhabetini eksik etmedin candan bir dostsun artık devamlı ordayız inşallah özel olrak gelcez artık :rendeer:eek: balıklara kim olduğumu gösterecem :queen::cat:abi tekrar sellamlar saygılar .

EVET haklısın cesur kardeş bidahaki sefere sadece balıkçılar geliyor O KADAAARRR grubu sen kur tekne herzaman hazır cumartesi akşamından agaçların altında büyük bir ÇOBAN ateşi yakacagız sabaha kadar muhabbet varsa böyle avcılar buyursun gelsin ORGANİZE sana ait mangal falan yaparız çadırda kurarız anasını satayım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar