- Katılım
- 20 Şub 2007
- Mesajlar
- 821
arkadaşlar bosk başlıyor ben çıktım herkeze iyi geceler:mrgreen:
Konu İzmir'im olunca hiçbiri atlanmıyor ki...:bounce:süper modmudur nedir ?
süper olunca msjlar matrix gibi hızlı hızlı akıyoda hepsini seçiyomusunuz ne :silent: :cherry:
O çalışın önünde şöyle bir sahne de koyalımyahu video,da cesurun kaval çalışını gördükçe gülmekten yerlere yatıyorum gerçekten o kadar dogal ki anlatamam sizlerde izleyince bana hak vereceksiniz:queen:
Konu İzmir'im olunca hiçbiri atlanmıyor ki...:bounce:
O çalışın önünde şöyle bir sahne de koyalım
![]()
xxexx, stonefree öncelikle hoşgeldiniz. bu hafta sanırım toplantı olmayacak. ama yakın zamanda olur. duyurular bölümünden takip edebilirsiniz. sevgilerle
Önemli duyuru (izmirde yaşayan motosiklet sevdalıları olarak anlamlı işlere imza atmaya devam ediyoruz)
![]()
Hayatın kime ne getireceği bilinmez...
Hergün yanımızdan kendi dünyaları ile geçerlerken, gerçek dünyanın sahte sevgileriyle ilgilenmekten farketmiyoruz çoğu zaman onları. Belki de ancak bir motorsikletin trafikte farkedildiği kadar farkındayız onlardan.
Kimler mi?
Zihinsel engelli kardeşlerimizden bahsediyoruz. Kirlenmiş dünyanın kirlenmemiş çok özel çocuklarından...
2 Kasım pazar günü saat 11,00'de Alancak Gündoğdu Meydanında çok özel bir organizasyonda çok özel yolcularımızla toplanıyoruz. İzmir Özel Işık Özel Eğitim Okulunun öğrencilerinden oluşan misafirlerimizi motorsikletlerimize bindirip Alsancak'tan İnciraltı'na kadar götüreceğiz. Hem "özel yolcularımız" için hayatlarında özel bir gün oluşturmak hem de toplumda bu konuya dikkat çekmek için sizleri de konvoyumuza bekliyoruz.
Unutma sensiz bir kişi eksiğiz...
Etkinlik Programı:
Tarih: 2 KASIM 2008 (Pazar)
Yer: Alsancak Gündoğdu Meydanı (Kordon)
Saat: 11:00
İçerik: Zihinsel engelli çocuklar motosikletlerin arkasına alınacak ve ambulans,polis kortejiyle birlikte sahilden Levend Marina'ya kadar düşük hızda gidilecek.
Bu etkiniğe katılacak arkadaşlarımız lütfen "KATILIYORUM" diye bu topicde belirtsinler..Çünkü her katılımcı artçı olarak arkasında bir çocuk taşıyacak..Ve bunun için yanınızda o gün bir artçı KASKI getirmek zorunda değilsiniz. SEMBOLiK ÇOK GÜZEL KASKLAR ALINMIŞ KORTEJ SONRASI ÇOCUKLARA HEDİYE EDİLECEK.
NOT: Bu etkinliğe MD spor klübünün davetlisi olarak katılım göstereceğiz. MD ikinci başkanı Mehmet TAN ın özellikle bizi araması ve izmirli bu gençler için bizlerden de katılımımızı rica etmesi çok hoş ve kibar bir davranıştı. Ben orda olacağım
Bu etkinlikle ilgili duyurulara da topic açılmıştır ama şu anda onay beklemektedir. etkili ve hızlı bilgilendirme için buraya yazdım ama gerisini topicden konuabilliriz.[/QUOTE
sosyal sorunlara duyarlılığın için tebrikler murat hocam.
İyi haftasonları herkese![]()
Olcan,cebren ve hile ile 400.mesajın başına geçsem mi401 i de sana yaparız,nasıl fikir
Kıroyuz ama yetki bizde..
İyi haftasonları herkese
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler :cat:
Olcan,cebren ve hile ile 400.mesajın başına geçsem mi401 i de sana yaparız,nasıl fikir
Kıroyuz ama yetki bizde..
İyi haftasonları herkese
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler :cat:
İyi pazarlar İzmir... Şafak :1
İyi pazarlar İzmir... Şafak :1
Bugün Davutlar gezisine katılan Tüm Motorcu arkadaşlara Teşekkür edrim. Umarım iyi vakit geçirmişinizdir, gerçi Cesur az Balık yakaladı) ama Teknedeki Bayanların mideleri bulanmasaydı daha çok yakalardı neyse bir dahaki sefere direk Balık turuna bekliyorum, Ben kendi payıma çok memnun kaldım, Siz değerli motorcu arkadaşları tanımak benim için bulunmaz Nimet herkese selam ediyorum ALLAH Yolunuzu açık etsin. Barbaros Tekneden Herkese Selam olsun.