slm millet bu cuma hem toplantı hem tekrar sizleri görme hemde yeni ortağı olduğum yerin açılışını hep birlikte kutlamak üzere tüm mt izmir ailesini GREEN BAR a davet ediyorum. gümrük otobüs duraklarının hemen arkası türk telekom bölge müdürlüğü karşısı 10 ekim cuma günü aynı zmanda doğumgünüm uzun bi aradan sonra bende uzunca bir dışarda kalacağım o gün umarım özlediğim arkadaşlarıda görme fırsatım olur hemde cuma toplantısını yapmış oluruz cuma görüşmek üzere...
mıstıfa abi nerledesin sen en son karaburunda gördük üzerinden 4 ay geçti nerdeyse![]()
slm millet bu cuma hem toplantı hem tekrar sizleri görme hemde yeni ortağı olduğum yerin açılışını hep birlikte kutlamak üzere tüm mt izmir ailesini GREEN BAR a davet ediyorum. gümrük otobüs duraklarının hemen arkası türk telekom bölge müdürlüğü karşısı 10 ekim cuma günü aynı zmanda doğumgünüm uzun bi aradan sonra bende uzunca bir dışarda kalacağım o gün umarım özlediğim arkadaşlarıda görme fırsatım olur hemde cuma toplantısını yapmış oluruz cuma görüşmek üzere...
sanada hayırlı haftalar kardeşimmm.Sen ne zaman alıyorsun motorunu E hadi artık alda makinanı bir takım kuralım.HAYIRLISIYLA
abi elbet gönül ister en ii makinayı ama biraz sabırla en ii makinayı alacam inşallah. kendimi ve arkadaşlarımı sabır a davet ediyom bomba bir makinayla gelecem işallah yakında:cherry:
ben de ya nasip diyorum takriben üç ay sonra belki makinayı degiştirecegim mesela XT660 R yamaha nasıl olur.yada FZ 6 FAZER bakalım niyetlendik ama hayırlısı diyelim
yeni işin hayırlı olsun kardeşim.gelmeye çalışacagım
ben de ya nasip diyorum takriben üç ay sonra belki makinayı degiştirecegim mesela XT660 R yamaha nasıl olur.yada FZ 6 FAZER bakalım niyetlendik ama hayırlısı diyelim
tek kelime olur YAKIŞIR ABİME:bounce:
tatil iyi gelmiş be arap kadrim mustafa abim...nasıl çalışasım var anlatamamdaha yarım günde bi çok iş hallettim:queen: aslında 1 ay tatil 1 ay iş olsa süper olur :queen:
Saol duyulmazımSeninde bayramın ve yeni motorun kutlu ve mutlu olsun
![]()
Sen Erkmen in satılığa çıkarttığı donları felan da alıyon mu lem :queen:
Bu arada bir sene önce biri gelip barmen olarak askerlik yapıcaksın dese hade lem derdim,kaderde bu da varmış.Askerde de peşimi bırakmıyor meretBar dediğim yer askeri gazino gibi bişey değil,baya baya bar..Çok sağlam.Bizim grubun toplantılarını mı yapsak burada ne
![]()
Mrb İzmir Karşıyaka Bahçelievler de oturuyorum. Motor almak istiyorum. Ama bir türlü bırakacak yeri bulamıyorum. Bahçelievler de bir otopark var üzeri açık vede aylık 40 ytl istiyor. Üzeri açık bir otopark için bana biraz pahalı geliyor. Bana yol gösterecek arkadaşlar olursa çok sevinirim. Özellikle karşıyaka da oturan arkadaşlar nereye bıraktıklarını yazarsa çok iyi olur. Oturduğum ev kira olduğu için kulübe tarzı bir şey yapamıyorum. 4. kat olduğu içinde apartman önüne koyamıyorum. Bizim burda komşulukta olmadığından işim biraz zor. Eğer garajlarında yer olan arkadaşım varsa bırakabileceğim çok sevinirim. En kısa zamanda motorumu alıp aranıza katılmayı hedefliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
kardeşim yakında benzinlik falan yokmu.oraya bırakırsın orada çalışan birinide kafaladınmı olur biter ara sıra bir paket sıgara alırsın .ne olmasın hem sabaha kadar açık hem göz önünde olur:salut::salut::salut::salut:
slm arkadaslar urladan didime en kısa yoldan nasıl giderim yardımcı olursanız çok sewinirim askım....