[İzmir - MT]

Tüm dostlarıma iyi bayramlar diliyorum...

bu bayram da ki en guzel hediyelerimiz ise hızlı cesi ve karmacoma kardeslerimin tekrardan bizlerle yazışmalarıydı benim icin...

biz bi aileyiz ve butunuz... bunu koruyan kollayan tüm dostlarıma tesekur eder nice bayramları birlikte gormeyi dilerim...

Selam İzmir MT. Bayramınız kutlu olsun.

İzmirde siyah renk Renault Twingo arabası olan kim var :)

Ben de affınıza sıgınarak gecikmis tebriklerimi sunarim arkadaslar.
Hepimizin bayrami kutlu olsun... :rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
"APV41" ve "alp_tunay" abilerim başta olmak üzere tüm İzmir üyelerinin bayramını kutlarım. :rendeer:

Saol...Bizde senin bayramını kutlarız..... :rendeer::rendeer:

hayırdır abi ¿

Mesajın hoş gelmedi bana... İstersen bidaha kontrol et... :wiinkk::wiinkk:

Ben de affınıza sıgınarak gecikmis tebriklerimi sunarim arkadaslar.
Hepimizin bayrami kutlu olsun... :rendeer:

Daha geciken bayram yok...İçindeyiz.... :p:wiinkk::wiinkk:
Seninde bayramın kutlu olsun...........:rendeer::rendeer:

:rendeer: :rendeer: :rendeer:

[PANKART]İZMİR MT Ailemizin RAMAZAN BAYRAMI'nı en içten duygularımla kutlarım...

Kazasız bol keyifli sürüşler..:cat:
_______________________________________________________________Murat GERGERLİ[/PANKART]

.

Moderatör (forrap)
Herkese iyi bayramlar :rendeer:
Umarım herkesin bayramı iyi geçiyordur..
Bir daha ki ramazan bayramında birlikte olabilmek dileğiyle:cat:

(Görev değişikliliği sebebiyle (barmen oldum) artık daha rahat nete girebileceğim,elimin altında net var diğer bir değişle.Reelde aranızda olamasam da sanalda da olsa daha sık aranızda olabilmek benim için çok güzel..)

Görüşmek üzere..

Ramazan bayramında Cuser ve Mustafa'nın aramıza dönmesi çok güzelmiş yannısss:DDDD Bu arada Tuncer ordan iki bira patlat da kendimize geleeliiiim :D hehehheee

Bayramın mubarek olsun kardeşim

Moderatör (forrap)
Saol duyulmazım :) Seninde bayramın ve yeni motorun kutlu ve mutlu olsun :)
Sen Erkmen in satılığa çıkarttığı donları felan da alıyon mu lem :queen:

Bu arada bir sene önce biri gelip barmen olarak askerlik yapıcaksın dese hade lem derdim,kaderde bu da varmış.Askerde de peşimi bırakmıyor meret :)Bar dediğim yer askeri gazino gibi bişey değil,baya baya bar..Çok sağlam.Bizim grubun toplantılarını mı yapsak burada ne :)

Tüm dostlarıma iyi bayramlar diliyorum...

bu bayram da ki en guzel hediyelerimiz ise hızlı cesi ve karmacoma kardeslerimin tekrardan bizlerle yazışmalarıydı benim icin...

biz bi aileyiz ve butunuz... bunu koruyan kollayan tüm dostlarıma tesekur eder nice bayramları birlikte gormeyi dilerim...

kardeşim bayramın kutlu olsun bu dileklerine içten katılıyorum:cat::cat::cat:

çok yoğun bir dönemin ardından ancak nete girebildim. tüm izmir ve MT ailesinin bayramını en içten dileklerimle kutlarım.

Yeni motosiklet alan arkadaşlarımız (Duyulmaz, Vasco ve Chatkut) inşallah güzel günlerde kazasız belasız binerler. allah depolarını dolu, lastiklerini yeni ve sıcak tutsun.

Tuncerim bara geçmene sevindim. Çay var mı acep barda? bir de kaç para? :p:mrgreen:

neyse bir iki hafta daha çoook yoğunum. Müsait olanlar beni hergün 10:00-22.30 arasında üniversitede bulabilirler. Çay kahve sınırsız. yemek değişken.:queen::queen::queen:

Moderatör (forrap)
Wallace,çay var :) Da ben yok diyorum :) Çünkü çayı biz demlemiyoruz,aşağı kattan almak gerekiyor,kim uğraşacak onunla da :p
Bu arada çay kaç para diyorsun ya,küçük 10 (ytl değil kuruş :)) , Büyük:20 kuruş :)
Gözünü sevdiğim ülkemde milyarlarca maaş alanlardan kdv alınmıyor malum..Asgari ücretliler de ödesin bütün kdv ötvleri..

hayırlı bayramlar izmir, mübarek olsun bayramınız...:rendeer:

tuncerim yeni mekan hayırlı olsun, umarım askerliği orda tamamlarsın başka yere almazlar :queen:

millet biraz daha dinleninde yakında toplantılara başlarız artık :wiinkk:

Tuncerim hayırlı olsun hey barmen bana bir bira espirisinide yapmadan duramayacağım :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar