[İzmir - MT]

millet cuma günü nolcak anlaşalım artık. üsküdar çaycısı falan deniyor ama bi kesinlik kazandırın şu konuya. yarın işlerim dolayısıyla dışarda olcam. nete girebilirsem ve nerde olcağınız kesinleşirse gelmeye çalışıcam bende.

selam izmir...15 gün ortalıkta yokum, öğrencileri staja götürücem...bayramda görüşmek üzere, kendinize tikkat edin :wiinkk:

Bu arada Recep (zardanadam) ile haftabaşı başlayan görüşmelerimiz sonucunda bugün satış işlemlerini tamamladık...ikimizede hayırlısı olsun :rendeer:

Moderatör (forrap)
Vayyy :):):) Çok sevindim Aykut'um..
Biliyordum senin artık bir er5 alacağını.
İlk ben tebrik edeyim dedim,online oldum hemen.

Acayip sevindim,Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.Gerçekten temiz bir makine almışsın:cat:

İkiniz için de hayırlı uğurlu olsun :rendeer:

Kısmet olursa gelince patlatıcam bende bir bomba..:wiinkk:

İlk ben tebrik edememişim sayende Vasco :)

Moderatör (forrap)
Aklıma geldi ama iyi bir asker olarak disiplinimden taviz vermemek,görevimi suistimal etmemek için silmedim :p

Orada olsaydım bi motor parasıda ıslatmak için sana harcatırdım ya neyse :p
Bir yıldır senle sanırım bi 100 adet er5 ilanına baktık,kısmetin buymuş demek ki :cat: Ama bana depo ve jantlar yamuk gibi geldi :pale:Çalıntı er5ini yakalatmamak için hızla kaçarken tek teker yaptığı zaman bir kere düşmüştü Zardanadam,o ara oldu heralde..:p

Aklıma geldi ama iyi bir asker olarak disiplinimden taviz vermemek,görevimi suistimal etmemek için silmedim :p

Orada olsaydım bi motor parasıda ıslatmak için sana harcatırdım ya neyse :p
Bir yıldır senle sanırım bi 100 adet er5 ilanına baktık,kısmetin buymuş demek ki :cat: Ama bana depo ve jantlar yamuk gibi geldi :pale: Tek teker yaptığı zaman bir kere düşmüştü Zardanadam,o ara oldu heralde..
:p

Sen bitir gel ıslatırız dostum, vatani görevde olduğun için hakkın saklı kalıyor :cat::cherry:
jantlar 8 çiziyo ama özel yaptırmış recep :p böyle kullanım çok zevkli hale geliyor :queen:

:queen::queen: Tunverim naber kardeşim, millet makinalanıyo sorma kıi geldi biz makinalandık :p

Moderatör (forrap)
Harbi lem,profilinde st mt yazıyo :) Sende makinelendin heralde..
Valla ne mesajını ne başlığını gördüm,eğer makina yaptıysan (ki belli ki yapmışsın) hayırlı uğurlu olsun sana da :cat: Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin..:rendeer:
Gruptan birileri motorunu yükseltince ya da motor alınca kendim almış kadar seviniyorum valla :)

aykut hayırlı olsun kazasız belasız bin:rendeer:

Tuncerim sanada hayırlı görevler kendine iyi bak oralarda:wiinkk:

Aykut kardeşim yeni motorun hayırlı olsun.. Allah kaza bela vermesin / göstermesin. senin adına çok sevindim. :)

Harbi lem,profilinde st mt yazıyo :) Sende makinelendin heralde..
Valla ne mesajını ne başlığını gördüm,eğer makina yaptıysan (ki belli ki yapmışsın) hayırlı uğurlu olsun sana da :cat: Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin..:rendeer:
Gruptan birileri motorunu yükseltince ya da motor alınca kendim almış kadar seviniyorum valla :)

evet Tuncerim okudukların doğru =) aldık bakalım ALlah hayır etsin, Allah razı olsun kardeşim :rendeer: Darısı başına gelince :wiinkk:

evet Tuncerim okudukların doğru =) aldık bakalım ALlah hayır etsin, Allah razı olsun kardeşim :rendeer: Darısı başına gelince :wiinkk:

selam izmir...15 gün ortalıkta yokum, öğrencileri staja götürücem...bayramda görüşmek üzere, kendinize tikkat edin :wiinkk:

Bu arada Recep (zardanadam) ile haftabaşı başlayan görüşmelerimiz sonucunda bugün satış işlemlerini tamamladık...ikimizede hayırlısı olsun :rendeer:

İkinizede Hayırlı olsun kazasız belasız binmeniz dileğiyle güle güle kullanın. :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar