[İzmir - MT]

Nerdeyse Bir haftadır Torunlar PC mi isgal ettiler bana sıra gelmedi. Şimdi bir fırsat bulup bişeylar yazmak istedim, Hepinizi çok özledim. Başımda bekliyor valla görüşmek üzere diyim başkada yazacak zamanım yok . Dede yaaa diyor başımda:)

Valla bizde sizleri özledik Rahmi abi:rendeer:
Canları sağ olsun...bukadarına da şükür:mrgreen: Selamlar olsun:cat:

özer abicim cerez parasına satıcagımı kim demiş:p
ocakta amerikaya gidicem eğitim için 2,5 sene ordayım motor napsın abicim garajda beni mi beklesin:pale:

Ehh.. hayırlı olsun ozaman..inşallah amarica birleşmiş milletlerinde de yazar ve bizi kıskandıran fotoğraflar atarsın:wiinkk:

Gitaristler kaç kaç kişi olduk? Modern Folk Beşlisi ? Allaaahhh kışın eğlence gırla desenize...

Bu arada kış için bir sanatçıdan konser ve albümlerinde çalmak yönünde bir teklif aldım, piyasada daha az çalışacağım anlayacağınız, bu da daha güzel, birlikte, yol dolu haftasonlarının çoğunlukla boş geçeceği bir kış anlamına geliyor...:rendeer:

Kışın İzmir'de birlikteyiz yani...

@Bilge, ne işin var Şırnak'ta, iyiydik :silent:

Canım,ciğerim kardeşim benim...bir sanatçıya eşlik etmek ne demek bilmezmisin sen:silent: yaktın kendinide bizide:salut:
yılda bir - iki kez görürdük artık o da hayal olacak.....
Sanatçı seni hiç rahat bırakırmı a aklına pena'ya yapıştırmış gitarcım çekirgem,yaz çalan, kış yatanım benim:mrgreen::mrgreen: Hayırlı olsun Ali'ciğim...inşallah dediğin gibi daha sık görürk seni gari..

Son düzenleme:
Dün akşam o lanet olası trafikten kurtulup eve kazasız belasız geldigim için resmen şükür duası ettim :queen:

saol abim:)

dün akşam 00:15 de evdeydim yaw:mrgreen:

ROZİNANTEnin ESMERAYa selamı var:queen::queen:

Ohaa kaç saat sürdü bu yol yahu...
Esmeray kim yaa:silent: öyle birini tanımıyoruz biz....sen Rozi ile aranı bulmak için alay ediyon galiba Esmeralda'mla:bounce:
nasipse bu akşam koyacağım fotoğrafları siteye....sen bilirsin.. bakalım Rozi ne diyecek '' Onu '' Esmeralda ile aldatmana:mrgreen:

Dün akşam o lanet olası trafikten kurtulup eve kazasız belasız geldigim için resmen şükür duası ettim :queen:

Sağ salim dönmüşsünüz ya dua edin:mrgreen:
gerçektenden kaos bir trafik vardı ama şükürler olsun sağlimen geldik evlerimize:cat:

Bu arada gittiğimiz mesafe benim evime yaklaşık 125km! yani dün 250km gibi bir yol yaptık Esmeralda ve biz...çok keyifliydi.

Son düzenleme:
Sağ salim dönmüşsünüz ya dua edin:mrgreen:
gerçektenden kaos bir trafik vardı ama şükürler olsun sağlimen geldik evlerimize:cat:

Bu arada gittiğimiz mesafe benim evime yaklaşık 125km! yani dün 250km gibi bir yol yaptık Esmeralda ve biz...çok keyifliydi.

Bi ara trafigin arttıgı yerde sizi kaybettik bizim yol kenarından kaldırdıgımız toz toprak size ulaşmıştır diye düşündüm :p
soldaki 1metrelik yerde yaklaşık 30 km boyunca küfür yedik ama napalım yani onlar arabalarıyla klimayla giderken biz mola vermeden 90km yapmanın yorgunluguyla toprak falan dinlemedik güvenli bir hızla kazasız belasız kayıp düşmeden maratonu tamamladık :)
Bu arada bir dipnot;Sizi sarnıç kavşagında bekleyecektik,aklımda sizinle vedalaşmak ve teşekkür etmek vardı ancak yeni yapılan tünellerin azabına ugradık geçince aklıma geldi...Bize eşlik ettiginiz için teşekkürler Özer abicim :rendeer:

Ohaa kaç saat sürdü bu yol yahu...
Esmeray kim yaa:silent: öyle birini tanımıyoruz biz....sen Rozi ile aranı bulmak için alay ediyon galiba Esmeralda'mla:bounce:
nasipse bu akşam koyacağım fotoğrafları siteye....sen bilirsin.. bakalım Rozi ne diyecek '' Onu '' Esmeralda ile aldatmana:mrgreen:

abi :)
bizim ekipde çaykolik vallace şıkkımda vardı unuttun galbaaa:mrgreen:
milli parkdan çıkdık 4,2 km sonra
-ben çaysadım yahu dedi:bounce:
oturduk çay içecez diye tahmin et ne kadar çay içti:queen::queen::queen::queen:

eh bu arada bende boş durmayalım çay yudumlamadığımız zamanlarda GÖZLEME yiyelim dedim:queen::queen:

TAMAMEN KOMPLO :pr:
HEPSİDE FOTOŞOP
YOK ÖLE FOTO MOTO KARDEŞİM::angry2::::angry2::::angry2::

Bi ara trafigin arttıgı yerde sizi kaybettik bizim yol kenarından kaldırdıgımız toz toprak size ulaşmıştır diye düşündüm :p
soldaki 1metrelik yerde yaklaşık 30 km boyunca küfür yedik ama napalım yani onlar arabalarıyla klimayla giderken biz mola vermeden 90km yapmanın yorgunluguyla toprak falan dinlemedik güvenli bir hızla kazasız belasız kayıp düşmeden maratonu tamamladık :)
Bu arada bir dipnot;Sizi sarnıç kavşagında bekleyecektik,aklımda sizinle vedalaşmak ve teşekkür etmek vardı ancak yeni yapılan tünellerin azabına ugradık geçince aklıma geldi...Bize eşlik ettiginiz için teşekkürler Özer abicim :rendeer:

Biz teşekkür ederiz:rendeer: Tünellerden geçtikten sonra bizi hatırlayacağınız ama geç kalmış olacağınızı da düşündük:wiinkk:
Yalnıız birdahaki turda mutlaka Autobahn'ı (türkçesi - otoyol olur) kullanmaya kararlıyız! yalnız gitme pahasına:bounce:
Bizim kamyon her yerden geçemiyor malesef...

abi :)
bizim ekipde çaykolik vallace şıkkımda vardı unuttun galbaaa:mrgreen:
milli parkdan çıkdık 4,2 km sonra
-ben çaysadım yahu dedi:bounce:
oturduk çay içecez diye tahmin et ne kadar çay içti:queen::queen::queen::queen:

eh bu arada bende boş durmayalım çay yudumlamadığımız zamanlarda GÖZLEME yiyelim dedim:queen::queen:

TAMAMEN KOMPLO :pr:
HEPSİDE FOTOŞOP
YOK ÖLE FOTO MOTO KARDEŞİM::angry2::::angry2::::angry2::

Arap sen varya çok kötüsün....giydiğin dona bakarsan kesinlikle içinde ki sarkmaya neden olan o iğreç yığın kadar gerçek çekilen fotolar.... pis aldatıcı arap:mrgreen: utan Roziyi aldatmaya.....ben Esmeraldamı benzettim zaten o akşam ama bana dedi ki, ben sadece Arapın - Roziyi ne kadar sevdiğini anlamak için seleme oturmasına izin verdim yoksaaaa görürdü o gününü:bounce: nesyse,afettim sadık kısrağımı tabii...bidaha nahhhh binersin Esmeraldaya:cat:

Son düzenleme:
Biz teşekkür ederiz:rendeer: Tünellerden geçtikten sonra bizi hatırlayacağınız ama geç kalmış olacağınızı da düşündük:wiinkk:
Yalnıız birdahaki turda mutlaka Autobahn'ı (türkçesi - otoyol olur) kullanmaya kararlıyız! yalnız gitme pahasına:bounce:

Abi sizin için sıkıcı olacagını tahmin ettim ama otoban da bizim için sıkıcı oluyor ;
100-110 hem bizi hem de küçük cc li motorsikletlerimizi yoruyor :cat:
sen bir dahaki sefere ben size takılayım dersen ;
'Hayır abi, siz otobandan gidin' diyecegim :)

A aaaa esmeralda bize küsecek ona bi şarkı hediye edelim :mrgreen:

Şarkımız Santa Esmeralda - Don't Let Me Be Misunderstood :mrgreen:

http://www.ktunnel.com/index.php/10...c11334cf8728ec2ae078cdd735f07640d94b35fe17299

Son düzenleme:
Şırnak'tan mt ailesine sevgiler...inşallah herkes bıraktığım gibi iyidir.... wallace (murat abi) kordonda bi gün benim içinde çay iç olur mu ama kaçak olmasın :) çünkü ben burda hep öyle içiyorum :( Kendinize çok iyi bakın...

aaa kim gelmiş, hoş geldin bilgecim. murat içemezse çayı (ki muhakkak içer :) ) ben de içebilirim senin için.

bizden de sevgiler :rendeer:

Nerdeyse Bir haftadır Torunlar PC mi isgal ettiler bana sıra gelmedi. Şimdi bir fırsat bulup bişeylar yazmak istedim, Hepinizi çok özledim. Başımda bekliyor valla görüşmek üzere diyim başkada yazacak zamanım yok . Dede yaaa diyor başımda:)

Gitaristler kaç kaç kişi olduk? Modern Folk Beşlisi ? Allaaahhh kışın eğlence gırla desenize...

Bu arada kış için bir sanatçıdan konser ve albümlerinde çalmak yönünde bir teklif aldım, piyasada daha az çalışacağım anlayacağınız, bu da daha güzel, birlikte, yol dolu haftasonlarının çoğunlukla boş geçeceği bir kış anlamına geliyor...:rendeer:

@Bilge, ne işin var Şırnak'ta, iyiydik :silent:

bu arada tsk kabul etmedi ağustosta askere gitmemi kasıma kadar macitimle beraber aranızdayız :):):) kazasız belasız...

Dün nasıl bir gündü ama:queen: saat kaçta eve döndünüz:mrgreen:

abicim gece yarısını geçiyordu döndüğümüzde. Arap maşallah milli parktan çıktıktan 4 km sonra ilk molamızı verdirdi iki gözleme iç etti be yine aç kaldım:queen::queen:

saol abim:)

dün akşam 00:15 de evdeydim yaw:mrgreen:

ROZİNANTEnin ESMERAYa selamı var:queen::queen:

Abvoooowww ESMERAY mı ??? bi daha düşün bakeeemm?

biz dönerken bir davutlar çıkışı yoğundu. adadan sonra kısmen sakindi

Arap sen varya çok kötüsün. ben sadece Arapın - Roziyi ne kadar sevdiğini anlamak için seleme oturmasına izin verdim yoksaaaa görürdü o gününü:bounce: nesyse,afettim sadık kısrağımı tabii...bidaha nahhhh binersin Esmeraldaya:cat:

abicim Esmerayda:queen::queen::queen: böyle diyeyim de sen de beni vur şimdi; maşallah boing gibiydi. o trafikte normaldir. keşke otoban yapsaydınız.

grup kuralım erowizyona falan katılalım bence...motor folk beşlisi:queen::queen::queen:

grup kuralım erowizyona falan katılalım bence...motor folk beşlisi:queen::queen::queen:

kuralım da ORGANİZE OLALIM ama. sevdim bu ismi bu arada.:queen::queen::queen:

Gİttardando; canım kardeşim senin ve UGLYCHILD ın yokluğunda buralar hiç çekilmiyor. bak işte en büyük delili fotolar söylüyorlar

bunlar cuma dan (namazdan değil yaw cuma akşamı toplaşmasından)

http://www.motosiklet.net/forum/duyurular/48036-[izmir-mt]-25-07-2008-cuma-bostanlidayiz-2.html

bunlarda haftasonu

http://www.motosiklet.net/forum/gez...-r-nerde-ki;-milli-parkimiz-geldi-gezisi.html

hadi gari gel de millet gezi görsün, müzik görsün. O dediğinden burada da yaparız dert etme sen:queen::cat::cat:
Şaka bir yana acaip özledim ikinizi de. Bir de başka bir dostuda çok özledim.:salut:

Herkese selam,umarım herkes iyidir..Kendinize iyi bakın :rendeer:

Ooo Forrap'ım nöbetten kaçan askerim firarim benim...inşallah sende iyisindir:cat: seni çok özledik hadi gari kopta gel:wiinkk:

Kardeşlerim,bir dahaki sefer çok iyi organize olaraktan şööle güzeeel bir tekne Turu yapalımmı nedersiniz:wiinkk::cat::queen:
Herkes fikrini belirtsin lütfen ya da alternatif rota ve aktivite de sunabilirsiniz tabi!

Son düzenleme:
Herkese selam,umarım herkes iyidir..Kendinize iyi bakın :rendeer:

OOOOOOOOOO:cyclopsan
MODUM gelmiş:mrgreen:
ama ben görene kadar gitmiş yaw:pale:

Ooo Forrap'ım nöbetten kaçan askerim firarim benim...inşallah sende iyisindir:cat: seni çok özledik hadi gari kopta gel:wiinkk:

abim MOD efendi ATLI SÜVARİMİ yaw:cyclopsan
kopupda gelecek :queen::queen::queen:

Arap sen varya çok kötüsün....giydiğin dona bakarsan kesinlikle içinde ki sarkmaya neden olan o iğreç yığın kadar gerçek çekilen fotolar.... pis aldatıcı arap:mrgreen: utan Roziyi aldatmaya.....ben Esmeraldamı benzettim zaten o akşam ama bana dedi ki, ben sadece Arapın - Roziyi ne kadar sevdiğini anlamak için seleme oturmasına izin verdim yoksaaaa görürdü o gününü:bounce: nesyse,afettim sadık kısrağımı tabii...bidaha nahhhh binersin Esmeraldaya:cat:

aman be abim senin ESMERAYınamı kaldım yaw ben:pr:

içimden geldi bi şarkı yollıyım size

GEL TESKERE GEL TESKEREEEEE
BİTSİN BU HASREEETTTT
::blusssh:::blusssh:::blusssh:

hatırlayamadım kim sölüyodu bu şarkıyı:silent::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar