Nerdeyse Bir haftadır Torunlar PC mi isgal ettiler bana sıra gelmedi. Şimdi bir fırsat bulup bişeylar yazmak istedim, Hepinizi çok özledim. Başımda bekliyor valla görüşmek üzere diyim başkada yazacak zamanım yok . Dede yaaa diyor başımda![]()
Valla bizde sizleri özledik Rahmi abi:rendeer:
Canları sağ olsun...bukadarına da şükür:mrgreen: Selamlar olsun:cat:
özer abicim cerez parasına satıcagımı kim demiş
ocakta amerikaya gidicem eğitim için 2,5 sene ordayım motor napsın abicim garajda beni mi beklesinale:
Ehh.. hayırlı olsun ozaman..inşallah amarica birleşmiş milletlerinde de yazar ve bizi kıskandıran fotoğraflar atarsın:wiinkk:
Gitaristler kaç kaç kişi olduk? Modern Folk Beşlisi ? Allaaahhh kışın eğlence gırla desenize...
Bu arada kış için bir sanatçıdan konser ve albümlerinde çalmak yönünde bir teklif aldım, piyasada daha az çalışacağım anlayacağınız, bu da daha güzel, birlikte, yol dolu haftasonlarının çoğunlukla boş geçeceği bir kış anlamına geliyor...:rendeer:
Kışın İzmir'de birlikteyiz yani...
@Bilge, ne işin var Şırnak'ta, iyiydik :silent:
Canım,ciğerim kardeşim benim...bir sanatçıya eşlik etmek ne demek bilmezmisin sen:silent: yaktın kendinide bizide:salut:
yılda bir - iki kez görürdük artık o da hayal olacak.....
Sanatçı seni hiç rahat bırakırmı a aklına pena'ya yapıştırmış gitarcım çekirgem,yaz çalan, kış yatanım benim:mrgreen::mrgreen: Hayırlı olsun Ali'ciğim...inşallah dediğin gibi daha sık görürk seni gari..
Son düzenleme: