Selam arkadaslar,
ne var ne yok bakalım izmir de,cuma toplantıları aksamaya baslamıs ama millet kendini yollara vurmus tabii, daha ne olsun
Bodrumdayım bayagı bi kosusturmaca icerisindeyim, bu hafta biraz rahatlarım artık, iki haftaya da duzen ayarladıgım gibi gider durur... sonrası magazinden takip edersiniz beni
forrap tan haber var mı hic?
DEDEMMMMm sen ve İNTUŞ da gelecek. Ali bana bir yer gösterdi ve aklımıza ilk gelen burada sen, semra ablam, özer abim ve marina, ben, sercan , ali, yani anlayacağın tek tek sayamayacağım TÜM İZMİR MT mutlaka kalmalıyız dedim. Orman içinde tepede deniz ayakların altında. GÖKOVA -AKYAKA da. Neyse sen zırhları temizle, İNTUŞ u hazırla yemini suyunu eksik etme parlat yollar bizi bekler:queen::queen:
Kardesim bekledim seni biliyorsun, ama bi dahakine artık... o dedigin yere bi bakalım bi ara, gidip bi kendimizi gosterelim...
Rahmi amcamla gorusuyoruz telefondan, hızlı cesiyle zaten dialog kopmadı, gittardando desen birbirmize sevgi smsleriyle jestler yapıyoruz liseli aşıklar gibi...
Özer ve Marina Bodrumdaydı, bi gece hayatı borcları var bana:wiinkk:
hepinizi seviyorum, kendinize iyi bakın...
Bu arada wallace ın kacırdıkları ve benim Gulsenle yaptıgım 3 günlük motosiklet gezisinden bi kac görüntü... wallace a göndermedir:mrgreen:
wallace kankam bak sen toplantılara açılışlara kosusturuyorsun ya, işte benim toplantı ve açılışlarımda boyle oluyo..heheheh... gelseydin guzel olacaktı, Türkbükündeki beach clubların acılışlarına gidicektik beraber...