arkadaşlar epeydir bazı sorun ve yeni girişimler yüzünden siteye bakamıyordum herkeze teşekkürler herkezi çay kahve mangala beklerim görüşmek üzere...
motorsuz motorcuyum artık![]()
motorsuz motorcuyum artık![]()
Hayırlısı olsun Erhan EN YAKIN SÜREDE YENİSİNİ ALIRSIN.
vay hayırlısı olsun...
ne alcan şimdi..?
sağolun bakalım hayırlısı sezon bitsinde görelim mevlam ne eyler![]()
iş için bi yatırım söz konusu şimdilik bakalım. beklemedeyiz acelesi yok
Lem Erhan motor satılırmı , hele iş sonradan icat edilmiş bişey acele kendine bir motor al . yürüyerekmi gelcen dedenin yanına. :queen:
Biz dedemizin yanına geldik ama göremedikTatildeymiş dedemiz
Dün aradığında telefonda Cesur un bahsettiği süpriz bendim dedem,kısmet değilmiş.Bir daha ki sefere inşallah(Semra ablama selamlar).
Zaten bir günlüğüne geldim,o yüzden kimse gönül koymasın lütfen,kimseyle doğru düzgün görüşemedim.Herkesi çoook özledim..
1.5 - 2 ay sonra izine gelme düşüncem var,o zamana kadar görüşmek üzere,herkes kendine iyi baksın :rendeer:
Lem Erhan motor satılırmı , hele iş sonradan icat edilmiş bişey acele kendine bir motor al . yürüyerekmi gelcen dedenin yanına. :queen:
Dün aradığında telefonda Cesur un bahsettiği süpriz bendim dedem,kısmet değilmiş.Bir daha ki sefere inşallah(Semra ablama selamlar).
Zaten bir günlüğüne geldim,o yüzden kimse gönül koymasın lütfen,kimseyle doğru düzgün görüşemedim.Herkesi çoook özledim..
1.5 - 2 ay sonra izine gelme düşüncem var,o zamana kadar görüşmek üzere,herkes kendine iyi baksın :rendeer:
Ben oraya önce tekne almaya gitmiştim, pzarlık bittikten sonra birde denize girelim dedik. Bilseydim deniz kapımın önünde de var Hemen dönerdim. Ben sürprizi Cesur yeni motor aldı onu gösterecek sandım, Ve nasıl olsa bana gelir görürüm diye düşündüm. Neyse çok üzüldüm ama yapacak bişey yok gelecek sefere artık Kolay gelsin sanaBiz dedemizin yanına geldik ama göremedikTatildeymiş dedemiz
Dün aradığında telefonda Cesur un bahsettiği süpriz bendim dedem,
![]()