[İzmir - MT]

Bugünün ilk günaydınıda benden gelsin:rendeer:
Herkese hayırlı bir Cuma günü dilerim...

Hayırlı cumalar...

MARCHOCIAS dün niyetim var diyordun,
Bu gün hedefleri gerçekleştirmişin.
Tüm hedeflerine bu kadar hızlı ulaşmanı dilerim.
Hayırlı uğurlu olsun.
Bol kazançlar, kazançlarında bereket dilerim.

Bu hafta toplantı yok galiba.
olursa biri telefon etsin artık.... :)

Son düzenleme:
tüm mt gecmis kandili kutlu olsun dün nete giremedigim için simdi yazıyorum toplantı yine yok galiba...

Her hafta toplantı olcak diye bir kayide yok arkadaslar :)
var mı yok mu diye duyurular kısmından takip edebilirsiniz... :cat:

arkadaşlar epeydir bazı sorun ve yeni girişimler yüzünden siteye bakamıyordum herkeze teşekkürler herkezi çay kahve mangala beklerim görüşmek üzere...

arkadaşlar epeydir bazı sorun ve yeni girişimler yüzünden siteye bakamıyordum herkeze teşekkürler herkezi çay kahve mangala beklerim görüşmek üzere...

sihirli kelimeyi bulmuşsun :queen: çaydan kahveden vazgeçtik sen biraz daha para kazan bakalım bir çoban kavurma yaparız gökalp organizasyonu üstlenir en iyi o planlar bu işi :cat:

sağolun bakalım hayırlısı sezon bitsinde görelim mevlam ne eyler:p

iş için bi yatırım söz konusu şimdilik bakalım. beklemedeyiz acelesi yok

Lem Erhan motor satılırmı , hele iş sonradan icat edilmiş bişey acele kendine bir motor al . yürüyerekmi gelcen dedenin yanına. :queen:

Moderatör (forrap)
Lem Erhan motor satılırmı , hele iş sonradan icat edilmiş bişey acele kendine bir motor al . yürüyerekmi gelcen dedenin yanına. :queen:

Biz dedemizin yanına geldik ama göremedik :) Tatildeymiş dedemiz :)Dün aradığında telefonda Cesur un bahsettiği süpriz bendim dedem,kısmet değilmiş.Bir daha ki sefere inşallah(Semra ablama selamlar).

Zaten bir günlüğüne geldim,o yüzden kimse gönül koymasın lütfen,kimseyle doğru düzgün görüşemedim.Herkesi çoook özledim..
1.5 - 2 ay sonra izine gelme düşüncem var,o zamana kadar görüşmek üzere,herkes kendine iyi baksın :rendeer:

Biz dedemizin yanına geldik ama göremedik :) Tatildeymiş dedemiz :)Dün aradığında telefonda Cesur un bahsettiği süpriz bendim dedem,kısmet değilmiş.Bir daha ki sefere inşallah(Semra ablama selamlar).

Zaten bir günlüğüne geldim,o yüzden kimse gönül koymasın lütfen,kimseyle doğru düzgün görüşemedim.Herkesi çoook özledim..
1.5 - 2 ay sonra izine gelme düşüncem var,o zamana kadar görüşmek üzere,herkes kendine iyi baksın :rendeer:

Tuncer, Hoşgeldin kardeşim...:rendeer:

dedecim iş olmazsa motor parası nerden bulucaz, çok çalışalım ki belki bi m800'ümüz olur :p

kardeşim hoş gelmişsin beşgitmişsin haberimiz olmadı ama senin canın sağolsun izine geldiğinde görüşürüz artık :rendeer:

Tuncerim neden söylemediniz yaa . vah vah vallahi üzüldüm şimdi . Ben oraya önce tekne almaya gitmiştim, pzarlık bittikten sonra birde denize girelim dedik. Bilseydim deniz kapımın önünde de var Hemen dönerdim. Ben sürprizi Cesur yeni motor aldı onu gösterecek sandım, Ve nasıl olsa bana gelir görürüm diye düşündüm. Neyse çok üzüldüm ama yapacak bişey yok gelecek sefere artık Kolay gelsin sana :)

Dedem ne yaptın aldın mı tekneyi? Hayırlı olsun diyelim mi?

Üzerinde rakı-balık testi yaptın mı? içmeye müsait mi?

Biz dedemizin yanına geldik ama göremedik :) Tatildeymiş dedemiz :)Dün aradığında telefonda Cesur un bahsettiği süpriz bendim dedem,
Ben oraya önce tekne almaya gitmiştim, pzarlık bittikten sonra birde denize girelim dedik. Bilseydim deniz kapımın önünde de var Hemen dönerdim. Ben sürprizi Cesur yeni motor aldı onu gösterecek sandım, Ve nasıl olsa bana gelir görürüm diye düşündüm. Neyse çok üzüldüm ama yapacak bişey yok gelecek sefere artık Kolay gelsin sana :)

dedem o gün süprizin yanında eşantiyonda bendim :cherry:
duyduk duyduk, tekne işini çözmüşsün, hatta urlada aldığımız istihbarata göre yanlış duymadıysak tekneye motor arıyomuşsun,
hayırlı olsun,
halat toplayacak, güverteyi parlatacak, balık çekecek tayfaya ihtiyacın olursa emret yeter dedecim :)

way çakal 6999u benim sırtımdan zıplayıp 7000i kapmışsın,
nice yedi1000 lere , forza MT

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar